Harry Varthakouris - Fonakse Pio Dinata

Thread: Harry Varthakouris - Fonakse Pio Dinata

Tags: None
  1. asasas said:

Thumbs up Harry Varthakouris - Fonakse Pio Dinata

Δεν μας ακούει κανείς όλος ο κόσμος κοιμήθηκε
    σε άλλο κόσμο εμείς την ώρα της επαφής
    δεν θέλω να κρατηθείς ο κόμπος μέσα σου λύθηκε
    θέλω ν΄απογειωθείς δε μας ακούει κανείς
    μην ανησυχείς

Φώναξε πιο δυνατά κ βγάλε όλη σου την ένταση
    μη σταματάς πουθενά έλα να φτάσουμε στην έκσταση
    φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα
    στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα

Δεν μας ακούει κανείς κ αν μας ακούσει τι έγινε
    εγώ μωρό μου κ εσύ στην κορυφαία στιγμή
    στου έρωτα την ορμή τίποτα όρθιο δεν έμεινε
    κ αν μας ακούει κανείς αυτό που νιώθεις να πεις
    να μη κρατηθείς

φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα
    στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα

Φώναξε πιο δυνατά, θέλεις αγάπη μου εκτόνωση
    Κι έδωσα τόσα λεφτά για την καινούργια ηχομόνωση

Click on link to listen: 320kbps
    http://hulkshare.com/2dcpzdhm1rs1
    Last edited by asasas; 07-09-2011 at 04:02 PM.

2. safe1 said:

Harry Varthakouris - Fonakse Pio Dinata / Shout louder

Δεν μας ακούει κανείς όλος ο κόσμος κοιμήθηκε / Nobody hear us, the whole world fell asleep
    σε άλλο κόσμο εμείς την ώρα της επαφής / we, in another world, the moment of the contact
    δεν θέλω να κρατηθείς ο κόμπος μέσα σου λύθηκε / i don't want you to hold back, the knot inside you is loose
    θέλω ν΄απογειωθείς δε μας ακούει κανείς / i want you to take-off, nobody hear us
    μην ανησυχείς / don't worry

Φώναξε πιο δυνατά κ βγάλε όλη σου την ένταση / shout louder, and let all your tension out
    μη σταματάς πουθενά έλα να φτάσουμε στην έκσταση / don't stop and let us be in ecstasy
    φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα / shout louder, free yourself my love
    στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα / i want you to feel that i took you closer to the sky

Δεν μας ακούει κανείς κ αν μας ακούσει τι έγινε / Nobody hear us, and even if so, so what?
    εγώ μωρό μου κ εσύ στην κορυφαία στιγμή / Me and you my baby, in the upmost moment
    στου έρωτα την ορμή τίποτα όρθιο δεν έμεινε / nothing kept standing against the love momentum
    κ αν μας ακούει κανείς αυτό που νιώθεις να πεις / and if someone's hearing us, say what you feel
    να μη κρατηθείς / don't hold back.

Φώναξε πιο δυνατά κ βγάλε όλη σου την ένταση / shout louder, and let all your tension out
    μη σταματάς πουθενά έλα να φτάσουμε στην έκσταση / don't stop and let us be in ecstasy
    φώναξε πιο δυνατά εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα / shout louder, free yourself my love
    στον ουρανό πιο κοντά θέλω να νιώσεις ότι σ΄έφερα / i want you to feel that i took you closer to the sky

Φώναξε πιο δυνατά, θέλεις αγάπη μου εκτόνωση / Shout louder, you need to relief my love
    Κι έδωσα τόσα λεφτά για την καινούργια ηχομόνωση / and i spent so many money for the soundproofing

lol what lyrics...
    The most charming creatures on this earth. The only women who can show what they feel and, they do feel.
    Stunning feeling...to just meet them.

3. asasas said:

4. safe1 said:

please inform if you find translation for the rest too...else bump them...
    The most charming creatures on this earth. The only women who can show what they feel and, they do feel.
    Stunning feeling...to just meet them.