Mersi. Da se reduvame v pieneto dnes az utre ti.- hihihi.Adio.
Mersi. Da se reduvame v pieneto dnes az utre ti.- hihihi.Adio.
Ћао, да ли ви знате Српски?![]()
No we don't but it's close to Bulgarian as I know![]()
!!!Ζήσε κάθε σου στιγμή η ζωή φεύγει με χίλια!!!
yeah it is,i can understand a bit bulgarian
There was a song that was sung by Azis and a Serbian singer Marta Savic.. Good song![]()
Mmmm,what's the song,I can't remember it now...
vernost je prevara
i think thats the song
Well I guess I don't know it...
Ooooooooo SARBELlllll- EROTA MOU
Hi Veroni4ka.Vlizala li si v kre4etalo foruma.
Ehooo,jiva sumMale kak se napihhhh,maleeeee,o6te me durji...Otdavna ne biah ne omotvala taka,i sega kak me boli glavata ne e istina.I Andreas be6e tam,ohhhh Andreas,kolko me kefi ne e istina,ama mn smotan,trugna siiiii
Andreas
I az praih mn guposti posle,ama mn ne pomnia,abe be6e mazalo...
Toia forum ne sum go pose6tavala,ima li ne6to za na6te hore?
E geroi si stom moge6 da pi6e6 sled tova.I az v4era zatova ne pisah 4e posle cjlden mi be6e krivo.Da ima dve fenki na tvoj nina4ko.Ednata vi6e taka- koito haresva nino da mi pi6e ....www. krechetalo.com Az sam po- dobre stoto moj mai samo az go namiram za krasiv.vig za ninaki stava goljma borba.
A sto ne mi stana na internet strani4ka adresa.Goljm sabotag mai ima po mregata ot njkolko dni - hihihi
Stom oste te dargi ot snosti pozdrav4e s Valadis - Spasta.Jegaaaaaaaa.
Hahahah,ne mi e krivo,veselo mi e kato si spomnia,hahahaha,samo glavata mn me cepi,ludnica...Sia 6te ia vidia taia fenka,aaaaa,ne go davam da im se ne vidi,toi e samo moi...Hora ubivam ne go davam,haha...A mai si ostavila razstoianie,zatova ne stana strani4kata...
E vig kak izleze napisano .I da se ma4a nemoga da izdokaram takav nadpis.:-).Vig tam ima gotinij pi4 ot prisanbreak na pfoto
stoto mai trjbva da e na bg adresa.Gledala li si na Tsalikis klipa - O telios antras
Dam vidiah go sineo4ko,maleeeee,kuv pogled imaSia tursia,ama taia ne ia namiram...Az toia klip go imam s mn lo6o ka4estvo oba4e...za6to?