Originally Posted by
kanty
Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης
Μουσική: Σταμάτης Γονίδης
Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης
Του έρωτα σου τα φτερά τα πήρες πάλι πίσω,(the wings of ur love,u took them away from me)
φεύγοντας πήρες την χαρά και μ' άφησες να σβήσω.(while u were leaving u took the happiness and u let me die)
Του έρωτα σου τα φτερά αλλού να μην τα δώσεις, (the wings of ur love, don't give them to other man)
προτού από μένα ξεχαστείς γιατί θα με πληγώσεις. (before I forget u, because u ll hurt me)
Έχω πετάξει μαζί σου σε κάθε φιλί σου, (I ve fly with u on every one of ur kisses)
σε κάθε σου λέξη, σ' αγαπώ μη με πληγώσεις (on every one of ur words, I love u don't hurt me)
θυμήσου πως ήμουν μαζί σου (keep in mind that I was with u)
και τώρα μονάχος μου ζω. ( and now I live alone)
Του έρωτα σου τα φτερά ψηλά με έχουνε πάει (the wings of ur love they ve taken me high)
ποιον αγκαλιάζεις τρυφερά μαζί σου ποιος πετάει.(who r u embracing with love, who is flying with u)
Του έρωτα σου τα φτερά αλλού να μην τα δώσεις (he wings of ur love, don't give them to other man)
προτού από μένα ξεχαστείς γιατί θα με πληγώσεις. (before I forget u, because u ll hurt me)
Έχω πετάξει μαζί σου σε κάθε φιλί σου, (I ve fly with u on every one of ur kisses)
σε κάθε σου λέξη, σ' αγαπώ μη με πληγώσεις (on every one of ur words, I love u don't hurt me)
θυμήσου πως ήμουν μαζί σου (keep in mind that I was with u)
και τώρα μονάχος μου ζω. ( and now I live alone)
I hope my english make sense!!!