Mi gore doly jiveq i tuk i tam xaxa ako moga taka da se izrazq.
Mi gore doly jiveq i tuk i tam xaxa ako moga taka da se izrazq.
I az iskam da givej tam hodila sam samo na po4ivka i mi se hodi pak . Ti to4no v koi grad si tam i kak se 4ustva6 sred tolkova krasivi mage.
Monaha esi - Dionyshs Makrhsssss
Vav Larnaka sam. Xaxax kak moga da se 4uvstvam , strahotno rabira se
Ste pla4a iskam i az .Moge6 li da mi kage6 nesto interesno za Sarbel ili Giorgos 4e to tuk njma nikakva informacij za tjh .Samo v neta ako si namerj nesto i to pove4eto nesta sa na grazki taka 4e nisto ne razbiram.
Niamam vreme da 4eta vsi4ko,ama NINO emoi,niama se razberem taka,samo az 6te mu izneveriavam toi na men ne:PCeluvam vi,utre 6te vi pi6a pak
Sia otivam da piina(da se napia de
)
!!!Ζήσε κάθε σου στιγμή η ζωή φεύγει με χίλια!!!
I az iskam v Larnakaaaaaaaa,imammn priateli ot tem i super mn mi se hodi,aide liatoto 6te ti doidem na gostiTi kaji na NINO da me po4aka malko i liatoto 6te se jenim,6te vi pokania na svatbata,ne sepritesniavaite
![]()
BRAVO BALGARI UNACI !!!!!!!!
Dnes na6ite mom4eta stanaha bronzovi medalisti na svetovnoto vo voleibol v Jponij.
Daaa,gledah nagrajdavaneto,leletova e edistvenia sport,koito gledam i haresva,umriah ot kef,strahotni sa!Mn sum happy!
Zdrasrti. I az gi sledj redovno . Za klip4etata ne se bezpokoi pri men sa , kogato se pribere6 ti gi puskam.A vig tam ti pisah na postata pismo v4era .
Taka li,ei sia 6te vidiaMn iaki klip4eta napravooooo!Umiram!Ne se jivee ve4e,ne izdurjam,du6ata mi e pove4e v Greece ot vsiakoga
![]()
Macka,ni6to ne sum polu4il,kakvo si mi pratila?
Aide iztrai oste malko do svatbata.
Veroni4ka znae6 li kakvo drugo imam cjl koncert na Nikos Vertis.Hubavo si pee 4oveka i na givo za razlika ot na6ite psevdo pevci.Tezi sa krasivi i mogat da pejt.
Na postata na vbox7. Izvinjvai ne se uto4nih. Veroni4ka ste pla4a sega mi otgovoriha i razbrah 4e moj ste se geni za tasi ot klipa mu kadeto pee s nej Merkuri li kakva e tam neznaj.
Ahhhhh Sarbelitos zasto me izostavi Sarbelitosss
verno li be...Ei Velin4e davai da se hva6tame v ruce da hodim pri tiah,toi kato te vidi 6te smeni bulkataAko ne 6te izneveriava,kakvo da se pravi...Niama se 6a6ka6 samo,toi i NINO ne e single nali ti kazah...Aide stiagai se za boi,niama se dadem taka lesno,ia maha...
Njma da se davame nie mi te mnogo lesno sa se dali.Tolkova mladi i krasivi zasto go prtavjt to sigurno ste e s reklamna cel. A tazi macka kojto mi kaza tazi informacij e bila na negov koncert i e vzela avtograf ot nego , predstavj6 li si ot kolko blizo go e vidjla i go e dokosnala.Vikam da si stjgame bagaja 4e te do ljtoto njma da ni do4akat.
Aide pozdravjvam te s tazi pesni4ka :
Xristos Dantis - Dws Mou Fwtia / VBoX7
Last edited by velina; 12-03-2006 at 11:49 AM.
Veroni4ka aide puskam nesto za sravnenie
онстантин - Обади Ми Се / VBoX7
Abe,da se jeniat 6te se ravedat sled 1 godina naj-mnogo i tova 6te im e men sa mi iasni tia svatbi,spokA ti davai naistina da sepostaraem i nie da imame 6ansa da vzemem avtograf,da gi dokosnem...i da gi pri4akamev niakoi uguli posle...niama kude da imat da ni izbiata,a niama i da iska,hahaha
Abe Koceto ne e lo6 da ti kaja,niama da mu otkaja![]()
Ne seriozno az naistina sam navita ljtoto za Garcij. A ako razberem koga ima koncert spokoino mogem da otidem , zastoto to sigurno postojnno ima ekskurzii do tam.samo s bileti neznam kak ste se uredim.Po nadpisa vigda6 4e i az togava mu izneverjvam .i za razlika ot negovata moj e krasavec.
Toi koceto edinstven krasavec ama nesto se izgubi. te tam mnogo izkaso go dargat , 4e toi ne e ve4e varvegen.
Haha,kakmu 6ariat o4i4kite,ne e istina,haha,ama te si znaiat da se obi4at tam,piletataEkskurzii ima postoianno,po-dobre taka,4es bileti 6te ni izlezepo-skupi4ko
Az subirampari seriozno i sum kategori4no za
A koia e taia,koi e klipa da ia vidia.