I think it's time to ask for another Pyx Lax translation The song is called "Ena paidi pou perpataei me ta xeria", the lyrics are here. Thanks !!!
Eisai to pio lefko xrwma tis skepsis mou
Ena paidi pou perpataei me ta xeria
Mia gynaika pou t’ oneiro tis skotwse
Kai prin to mathoun oloi
Eisai to pio lefko xrwma tis skepsis mou
Ena tragoydi pou panta tromaza na grapsw
I myrwdia mia ksexasmenis thalassas
Pou vrexei mono afta pou ithela na kapsw
An the - leis na me vreis
na paizeis, na niwtheis, na zeis
An pa - li de mporeis
mi fygeis mi xatheis
Ki an i siwpi pou trigyrnaei tin omorfia sou
Sto telos desei tin orgi sou me vroxi
Kai ginei stixos pou ksexnaei t’ onoma sou
Ki erxetai pali otan erxesai ki esy
THa eisai panta to lefko xrwma tis skepsis mou
Ena paidi pou perpataei me ta xeria
Mia gynaika pou t’ oneiro tis skotwse
Kai prin to mathoun oloi to ‘steile st’ asteria
I was beginning to ask myself ... what ever happened to Ula and her "quality songs" that need "interpretation" ... !!! ... ...
SO good to be doing this again for you, Ula mou ... ... However, allow me to "re-post" it, with Greek lyrics and everything, as there were some "things" missing ... ...
Ένα παιδί που περπατάει με τα χέρια / Ena pedi pou perpatai me ta heria A kid that walks with the hands
Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου / ise to pio lefko hroma tis skepsis mou YOU ARE THE MOST WHITE COLOUR OF MY THOUGHT
ένα παιδί που περπατάει με τα χέρια / ena pedi pou perpatai me ta heria A KID THAT WALKS WITH THE HANDS
μια γυναίκα που τ ' όνειρό της σκότωσε / mia yineka pou t' oniro tis, skotose A WOMAN THAT HER DREAM, KILLED
και πριν το μάθουν όλοι το 'στειλε στ' αστέρια ke prin to mathoun oli to 'stile st' asteria AND BEFORE EVERYONE FOUND OUT, (SHE) SENT IT TO THE STARS
Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου / ise to pio lefko hroma tis skepsis mou YOU ARE THE MOST WHITE COLOUR OF MY THOUGHT
ένα τραγούδι που πάντα τρόμαζα να γράψω / ena tragoudi pou panta tromaza na grapso A SONG I WAS ALWAYS AFRAID TO WRITE
η μυρωδιά μιας ξεχασμένης θάλασσας / i mirodia mias xehasmenis thalassas THE SMELL OF A FORGOTTEN SEA
που βρέχει μόνο αυτά που ήθελα να κάψω / pou vrehi mono afta pou ithela na kapso THAT WETS OVER ONLY THOSE THINGS I WANTED TO BURN
Αν θέλεις να με βρεις / an thelis na me vris IF YOU WANT TO FIND ME
να παίζεις, να νιώθεις, να ζεις / na pezis, na niothis, na zis TO PLAY, TO FEEL, TO LIVE
Αν πάλι δε μπορείς / an pali den mporis AND IF (IT COMES TO IT) YOU CANNOT
μη φύγεις, μη χαθείς / mi fiyis, mi hathis DON'T GO AWAY, DON'T VANISH
Κι αν η σιωπή που τριγυρνάει στην ομορφιά σου / ki an i siopi pou triyirnai stin imorfia sou AND IF THE SILENCE THAT SURROUNDS YOUR BEAUTY
στο τέλος δέσει την οργή σου με βροχή / sto telos desi tin oryi sou me vrohi IN THE END, JOINS YOUR RAGE WITH RAIN
και γίνει στίχος που ξεχνάει τ' όνομά σου / ke yini stihos pou xehnai t' onoma sou AND (THEN) BECOMES (A) VERSE THAT FORGETS YOUR NAME
κι έρχεται πάλι όταν έρχεσαι κι εσύ / ki erhete pali otan erhese ki esi AND IT COMES AGAIN WHEN YOU COME TOO
Θα είσαι πάντα το λευκό χρώμα της σκέψης μου / tha ise panta to lefko hroma tis skepsis mou YOU WILL ALWAYS BE THE WHITE COLOUR OF MY THOUGHT
ένα παιδί που περπατάει με τα χέρια / ena pedi pou perpatai me ta heria A KID THAT WALKS WITH THE HANDS
μια γυναίκα που τ' όνειρό της, σκότωσε / mia yineka pou t'oniro tis, skotose A WOMAN THAT HER DREAM, KILLED
και πριν το μάθουν όλοι το 'στειλε στ' αστέρια ke prin to mathoun oli to 'stile st' asteria AND BEFORE EVERYONE FOUND OUT, (SHE) SENT IT TO THE STARS
Αν θέλεις να με βρεις / an thelis na me vris IF YOU WANT TO FIND ME
να παίζεις, να νιώθεις, να ζεις / na pezis, na niothis, na zis TO PLAY, TO FEEL, TO LIVE
Αν πάλι δε μπορείς / an pali den mporis AND IF (IT COMES TO IT) YOU CANNOT
μη φύγεις, μη χαθείς / mi fiyis, mi hathis DON'T GO AWAY, DON'T VANISH
.