Στέλιος Ρόκκος & Πασχάλης Τερζής -Φίλοι

Thread: Στέλιος Ρόκκος & Πασχάλης Τερζής -Φίλοι

Tags: None
  1. pralina's Avatar

pralina said:

Default Στέλιος Ρόκκος & Πασχάλης Τερζής -Φίλοι

translate it on english and u get one pralin
    Φίλοι

Στέλιος Ρόκκος & Πασχάλης Τερζής ( Ντουέτο )

[Τερζής]:
    Τι έχεις πάλι και δεν μιλάς κι όλο κοιτάς θλιμμένα
    Τι έχεις πάθει και με ρωτάς με μάτια βουρκωμένα

[Ρόκκος]:
    Θέλω κάπου να μιλήσω, θέλω κάποιον να τα πω
    Θέλω κάπου ν’ ακουμπήσω, ένα φίλο αδερφικό
    Να με πάρει απ’ το χέρι, δυο κουβέντες να μου πει
    Να γλυκάνει, να γλυκάνει η αγιάτρευτη πληγή

[Ρεφρέν (μαζί)]:
    Θα το περάσουμε μαζί κι αυτό το μονοπάτι
    Κάνε, θεέ μου, να μην ξαναρθεί άλλη μια τέτοια αγάπη

[Ρόκκος]:
    Τι να σου κάνει μία καρδιά που όλο πληγές μετράει
    Τι να σου κάνει κι ένα κορμί που ψάχνει για λιμάνι

[Τερζής]:
    Δεν αξίζει να πεθαίνεις, δεν αξίζει να πονάς
    Δεν σ’ αγάπησε ποτέ της, σ’ το ’χα πει, μην το ξεχνάς
    Ένα μόνο να θυμάσαι, πως υπάρχω πάντα εγώ
    Να ’χεις πάντα ένα φίλο, ένα φίλο καρδιακό

[Ρεφρέν (μαζί)]:
    Θα το περάσουμε μαζί κι αυτό το μονοπάτι

2. onos78 said:

mmm I love pralines. But how will you send me one?
    Well here''s my translation:

Φίλοι (Friends)

Στέλιος Ρόκκος & Πασχάλης Τερζής ( Ντουέτο ) Stelios Rokkis & Paschalis Terzis (Duet)

[Τερζής]: [Terzis]:
    Τι έχεις πάλι και δεν μιλάς κι όλο κοιτάς θλιμμένα What's the matter again and you don't speak and you gaze so sadly
    Τι έχεις πάθει και με ρωτάς με μάτια βουρκωμένα What happened to you and you ask me with teary eyes

[Ρόκκος]: [Rokkos]:
    Θέλω κάπου να μιλήσω, θέλω κάποιον να τα πω I want somewhere to talk, I want someone to speak to
    Θέλω κάπου ν’ ακουμπήσω, ένα φίλο αδερφικό I want somewhere to lean on, a brotherly friend
    Να με πάρει απ’ το χέρι, δυο κουβέντες να μου πει To take me by the hand, two phrases to say to me
    Να γλυκάνει, να γλυκάνει η αγιάτρευτη πληγή To sweeten, to sweeten, the uncurable wound

[Ρεφρέν (μαζί)]: [Refrain(together)]:
    Θα το περάσουμε μαζί κι αυτό το μονοπάτι We will cross together, and this path too
    Κάνε, θεέ μου, να μην ξαναρθεί άλλη μια τέτοια αγάπη Please God, don't let such a love come again
    Κάνε, θεέ μου, να μην ξαναρθεί άλλη μια τέτοια αγάπη Please God, don't let such a love come again

[Ρόκκος]: [Rokkos]:
    Τι να σου κάνει μία καρδιά που όλο πληγές μετράει What use is a heart that just counts wounds
    Τι να σου κάνει κι ένα κορμί που ψάχνει για λιμάνι What use is a body that searches for a port

[Τερζής]: [Terzis]:
    Δεν αξίζει να πεθαίνεις, δεν αξίζει να πονάς It's not worth it to die, it's not worth it to hurt
    Δεν σ’ αγάπησε ποτέ της, σ’ το ’χα πει, μην το ξεχνάς She never loved you, I've told you, don't forget it
    Ένα μόνο να θυμάσαι, πως υπάρχω πάντα εγώ Just one thing remember, that I'm always here
    Να ’χεις πάντα ένα φίλο, ένα φίλο καρδιακό You should always have a friend, a true friend

[Ρεφρέν (μαζί)]: [Refrain (together)]:
    Θα το περάσουμε μαζί κι αυτό το μονοπάτι We will cross together and this path too

3. pralina's Avatar

pralina said:

I know that someone will fall for a praline. So weak you are . I'll send u one with the first birds flaying to the south. Thanks....... : *