All The Lyrics.com       Forum       Register       Members      User CP      Calendar       Search       FAQ             Music Journal

Go Back   Lyrics Forum > LYRICS TRANSLATIONS > Greek lyrics translation

Sponsored Links
Register

and you will see
NO ads!
Reply

Thread Tools Display Modes

Old 05-01-2007, 03:18 PM   #91 (permalink)
Senior Member

Send a message via MSN to azimut
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

... and I am ONLY HOPING YOU REALISE WHAT A GENTLE PERSON I AM FROM "RESTRAINING" MYSELF ... !!! ... !!! ... !!! ... ... ...

HAHAHHAHAHAHAHAHA

AAAAAHHHH !!! RE DYA HURRICANOU MOU, RE !!!

... !!! ... ... ... !!! ...

... ...

.
azimut is offline   Reply With Quote

Old 05-01-2007, 03:22 PM   #92 (permalink)
dya
Senior Member

dya's Avatar

Did I say something soooo funny?
dya is offline   Reply With Quote

Old 05-01-2007, 03:25 PM   #93 (permalink)
Senior Member

... ...

... Oh !!! Nooooo !!! ... dya mou, you saying something funny ?!? ... Don't be ridiculous ... !!! ... ... ...

... I ABSOLUTELY ADORE YOU, ULUITOAREA MEA LEOAICĂ ... !!! ... ... ...

... άντε, τώρα ... ο καθένας στο κρεβάτι του ... γγγκκκκρρρρ !!! ...

... ...

.

Old 05-01-2007, 03:33 PM   #94 (permalink)
dya
Senior Member

dya's Avatar

Quote:
Originally Posted by azimut View Post

... Oh !!! Nooooo !!! ... dya mou, you saying something funny ?!? ... Don't be ridiculous ... !!! ... ... ....
Εθχαριστώ! I like to be taken seriously especially when I use quotations from the great classics alive. Let me do that again:
"Aman, aman, amane..." you know the rest. Even if you hate it!!!! LOL!

Quote:
... άντε, τώρα ... ο καθένας στο κρεβάτι του ... γγγκκκκρρρρ !!! ...
.
Εχεις δίκιο!
το κρεβάτι μου
το κρεβάτι σου
το κρεβάτι του
το κρεβάτι της
το κρεβάτι μας
το κρεβάτι σας
το κρεβάτι τους

Βλέπεις?! Μαθαίνω!!!! LOL!

Old 05-01-2007, 03:35 PM   #95 (permalink)
Senior Member

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah hahahahahhahahahahahhaha

... ... ... U L U I T O A R E A !!! ... ... ...

ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΝΑ ΣΕ ΠΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

... :d ...

.

Old 05-01-2007, 03:39 PM   #96 (permalink)
dya
Senior Member

dya's Avatar

και τωρα...

Καληνύχτα
Glad I made you laugh!

Se filw

Old 05-04-2007, 12:07 AM   #97 (permalink)
Moderator

maria_gr's Avatar

Send a message via MSN to maria_gr
Quote:
... ... ...

... "maria_gr" ... ουδέν σχόλιον ... δε δύναμαι να απασχολούμαι με ανταγωνισμούς, πάσις φύσεως ... !!! ... ... ... !!! ... ... ... !!! ...

... and JUST by the way, μπορεί να σπουδάζεις "Ελληνική Φιλολογία" αλλά και, "τρόπους και σεβασμό" δεν είναι κάτι που θα πάρεις σε "χαρτί" ... ... ...

... όταν δεν γνωρίζεις ποια άτομα είναι που συναντάς, καλό είναι να δείχνεις σεβασμό ... αν είναι φυσικά αυτό που πιστεύεις ό,τι αξίζεις εσύ για τον εαυτό σου, κορίτσι μου ... ... ... !!! ... ... ...

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι

Azim

... ...

.
Συγγνώμη, σου έκανα κάτι και μου μιλάς έτσι; Βέβαια έχω τρόπους και σέβομαι τους άλλους. Αλλά σέβομαι αυτούς που με σέβονται. Ο σεβασμός αν θέλεις να ξέρεις κερδίζεται. Εγώ ανέφερα ότι σπουδάζω Ελληνική Φιλολογία για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι άχρηστη και ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σ' αυτή του δουλειά που κάνετε όλοι οι Έλληνες εδώ. Κι αν θεωρείς ότι η δική σου συμπεριφορά ήταν καλύτερη τότε πάω πάσο: «EXCUSE ME "maria_gr" mou, BUT (AND) ... there is ONLY ONE "SOMEONE" that is also KNOWN AS ... "THE TUTOR" ... in this Forum and that is ... myself, azimuth». Θα ήθελα αυτό να σταματήσει εδώ και αν με αυτά που είπα θεωρείς ότι σε προσέβαλα ή κάτι τέτοιο, τότε συγγνώμη.

Φιλιά

Μαρία

Old 05-04-2007, 05:53 AM   #98 (permalink)
Senior Member

... ...

Βρε κορίτσι μου, υπάρχει επιλογή στο ΠΩΣ διαβάζονται κάποια πράγματα ... !!! !!! !!! ... ... ...

... και αν αφιέρωνες ΛΙΓΟ χρόνο να διαβάσεις τα "διάφορα" σ' αυτό το Forum, θα έβλεπες ό,τι υπάρχουν πολλά πειράγματα και γέλια, μαζί με "μαθήματα" και φιλοσοφίες για τη ζωή ... !!! ... ... ...
... ειδικά όσον αφορά την "παρέα" τη δικιά μας ... ... ... !!! !!! !!! ... ... ...

(βασικά, μας "έκοψες" σε φάση που δεν είναι πολλή φάση ... ... ... !!! !!! !!! ...
αλλά και προχθές που έστω και για λίγο "βρεθήκαμε" είναι ΦΑΝΕΡΟ το ΤΙ "επικρατεί" ... ... ... ... ... ...)

Και όσον αφορά να λες ΤΙ "σπουδάζεις" για να μη σε θεωρήσει ο απέναντι σου "άχρηστη" ...

... "maria_gr" μου, ΒΛΕΠΩ πως ΔΕΝ είσαι, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ και ΟΧΙ από τα χαρτιά σου, κορίτσι μου ... !!! !!! !!! !!! !!! ... ... ... ... ...

Επίσης, ...

... το "σέβομαι αυτούς που με σέβονται" ... δε βγάζει πουθενά, "maria_gr" μου, κι αυτό γιατί αν λέγανε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι το ίδιο, θα περιμέναμε ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ... !!! LOL !!! ... ... ...

... AAAaaa, and by the way, ... πολύ λυπήθηκα που θεώρησες ό,τι δε σε σέβομαι ... !!! ... ... ...

... σεβασμό, νιώθω προς εσένα επειδή ... ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ... !!! ... *υ* ... !!! ...

Και, ...

... "maria_gr" μου, ... δε νιώθω καμιά προσβολή γιατί το "επι-λέγω" να μη νιώθω ... !!! ... *υ* ... !!! ...

... όπως επαναλλειμμένα είπα, δε πιστεύω στον ανταγωνισμό, δεν είναι του "γένους" μου και ούτε "βλέπω" χρησιμότητά του στη δική μου τη ζωή ... !!! ... *υ* ... !!! ...

Κορίτσι μου, ...

... Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... !!! ... ... ...

την αλήθεια μου

Azim

... ...

.

Old 05-04-2007, 06:14 AM   #99 (permalink)
Moderator

maria_gr's Avatar

Send a message via MSN to maria_gr
Quote:
... ...

Βρε κορίτσι μου, υπάρχει επιλογή στο ΠΩΣ διαβάζονται κάποια πράγματα ... !!! !!! !!! ... ... ...

... και αν αφιέρωνες ΛΙΓΟ χρόνο να διαβάσεις τα "διάφορα" σ' αυτό το Forum, θα έβλεπες ό,τι υπάρχουν πολλά πειράγματα και γέλια, μαζί με "μαθήματα" και φιλοσοφίες για τη ζωή ... !!! ... ... ...
... ειδικά όσον αφορά την "παρέα" τη δικιά μας ... ... ... !!! !!! !!! ... ... ...

(βασικά, μας "έκοψες" σε φάση που δεν είναι πολλή φάση ... ... ... !!! !!! !!! ...
αλλά και προχθές που έστω και για λίγο "βρεθήκαμε" είναι ΦΑΝΕΡΟ το ΤΙ "επικρατεί" ... ... ... ... ... ...)

Και όσον αφορά να λες ΤΙ "σπουδάζεις" για να μη σε θεωρήσει ο απέναντι σου "άχρηστη" ...

... "maria_gr" μου, ΒΛΕΠΩ πως ΔΕΝ είσαι, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ και ΟΧΙ από τα χαρτιά σου, κορίτσι μου ... !!! !!! !!! !!! !!! ... ... ... ... ...

Επίσης, ...

... το "σέβομαι αυτούς που με σέβονται" ... δε βγάζει πουθενά, "maria_gr" μου, κι αυτό γιατί αν λέγανε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι το ίδιο, θα περιμέναμε ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ... !!! LOL !!! ... ... ...

... AAAaaa, and by the way, ... πολύ λυπήθηκα που θεώρησες ό,τι δε σε σέβομαι ... !!! ... ... ...

... σεβασμό, νιώθω προς εσένα επειδή ... ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ... !!! ... *υ* ... !!! ...

Και, ...

... "maria_gr" μου, ... δε νιώθω καμιά προσβολή γιατί το "επι-λέγω" να μη νιώθω ... !!! ... *υ* ... !!! ...

... όπως επαναλλειμμένα είπα, δε πιστεύω στον ανταγωνισμό, δεν είναι του "γένους" μου και ούτε "βλέπω" χρησιμότητά του στη δική μου τη ζωή ... !!! ... *υ* ... !!! ...

Κορίτσι μου, ...

... Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... !!! ... ... ...

την αλήθεια μου

Azim

... ...

.
Εντάξει παραδέχομαι ότι ήμουν λίγο υπερβολική, αλλά συνήθως δέχομαι πειράγματα από ανθρώπους που γνωρίζω, γιατί ακριβώς ξέρω ότι αυτοί μου κάνουν πλάκα. Χαίρομαι που λύθηκε τελικά αυτό το θέμα. Ήταν απλά μια παρεξήγηση. Λοιπόν φιλαράκια;

Τα φιλιά μου και την εκτίμησή μου!

Μαράκι

Old 05-04-2007, 08:37 AM   #100 (permalink)
Moderator

tzina772000's Avatar

Quote:
Originally Posted by maria_gr View Post
Ήταν απλά μια παρεξήγηση.
Μαρία, τον αζιμ τον αποκαλούμε εδώ tutor κατά το ελληνικό κυρ-δάσκαλε (τουλάχιστον εμένα αυτή την εξήγηση μ'αρέσει να δίνω στον εαυτό μου ). Να φανταστείς ότι αν και ελληνίδα (αλλά πανάσχετη με γραμματικές και συντακτικά) έμαθα πράγματα από τα post του αζιμ. Θα είναι καλό να υπάρχει και μια δευτερη κυρά-δασκάλα around, γιατί αν περιμένουν από εμένα ειδικά δεν νομίζω να μάθουν και τίποτα προκοπής ελληνικά (χαιρέτα τον τον πλάτανο και τις κρυές βρυσούλες κοινώς).
tzina772000 is offline   Reply With Quote
Reply

Register

and you will see
NO ads!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

All times are GMT -6. The time now is 12:51 PM.
Lyrics | Lyrics search | Music directory | Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search | New Posts |

Contact us
Copyright ©2002 - 2006 All The Lyrics .com

vbulletin skin developed by: eXtremepixels