|
γιο παμε γιο γιο
μεσανυχτα ματια κοκκινα μισανυχτα φυσικα σε κοιτω πως το κουνας και ψυθικα,τσεκαρε πεσιμο ενδεχεται να γινει ερχεται κολλαω πισω σου το σωμα σου φλεγεται ,μιλαμε μην προκαλεις ρουφωντας απο την μπυρα μου τη υπονοεις παιζεις βρωμικα θα λερωθεις μπορεις,μπορεις να με λερωσεις καντο θες να με ξεσηκωσεις απλως βγαλτο,οχι ετσι τελλειως κατω
μεινε στην πιστα d jay τα φωτα σβηστα χουφτωμα παιζει μες στο σκοταδι κλειστα,μωρο μου μεθυσες υδρωτας ειναι αυτος η μηπως εχυ.......(σες)μωρο μου εφυγες.....
σε ακολουθω,παρακολουθω πισω σου θα ξαναρθω κουνα τον και γω θα στον χτυπω γαμω,ετσι μου αρεσεις σου αρεσει και σενα,τα χερια ολοι ψηλα ας γινουμε ενα..
ασε με μωρο να ξεσηκωσω ασε με να σε απογειωσω να σου δωσω οσα θελεις ολα,πιασε με μωρο και ζαλισε με χοροψε και υδρωσε με και σου δινω οσα θελεις ολα
στοπ,ολοι τα χερια πανω,λοιπον για δες μην μιλας και δες τα ,εχει παρει φωτια η νυχτα,με μας τους δυο αληθεια,βαζω στα χερια μου στη μεση σου ψυθιριστα φτανουν στα αυτια μου βρωμικες η λεξεις σου συνεχισε αα
ετσι σου αρεσει εε?να ξετρελενομαι μωρο μου κοιτα ειπα κοιτα οχι φιλα με προσεξε με παλι ξανα κρατησε με σφιχτα στα χαδια σου αποψε νααααα.
και οσο νυχτωνει τοσο στην πιστα μενουμε μονοι και οσο ο μπαρμαν τη λιωνει με χουφτωνει νιωθω τα χερια σου παντου να μπενουν νιωθω τα νυχια σου να φευγουν νιωθω να με τρελλενουν αααα
ε λοιπον δεν θελω απολαυση να θελω στα πιο γλυκα σου ματια στο σωμα σου που με αναβει αγγιξε με εδω που αλλου θα σου πω και κανε με να σε χαρω
ασε με μωρο να ξεσηκωσω ασε με να σε απογειωσω να σου δωσω οσα θελεις ολα,πιασε με μωρο και ζαλισε με χοροψε και υδρωσε με και σου δινω οσα θελεις ολα
I FOUND THE LYRICS CAN ANY1 TRANSLATE IT PLZ
|