| Sponsored Links |
|
|
Register
and you will see NO ads! |
11-27-2006, 05:13 AM
|
#2 (permalink)
|
|
Moderator
|
Hei,macka  Radvam se 4e se uveli4avame  Aide priatno izkarvane tuka 
|
|
11-27-2006, 09:17 AM
|
#3 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Wellcome bee :P
|
|
|
11-27-2006, 12:57 PM
|
#4 (permalink)
|
|
Junior Member
|
thanks all
|
|
|
11-27-2006, 03:18 PM
|
#5 (permalink)
|
|
Moderator
|
Здрасти, фчиличке Майче! =)) Още малко и целият balkan-music ще се пренесем тук. :Р
|
|
|
01-28-2007, 06:02 PM
|
#6 (permalink)
|
|
Senior Member
|
mmm...gledam che otdavna ne e pisano tuk ama haide i az da se obadq  da se znae che raste grupata  )) ami mnogo mi e priqtno all 
|
|
|
01-29-2007, 02:33 AM
|
#7 (permalink)
|
|
Moderator
|
Zdrasti i na teb  Radvam se 4e narastvame  Ti 6te kaje6 li ne6to za sebe si,vijdam 4e si suvsem novi4ak v kluba 
|
|
01-29-2007, 10:48 AM
|
#8 (permalink)
|
|
Senior Member
|
novichka* Angelus e jena hehe.....mi az poveche v arabic lyrics section-a se podvizavam i hvyrlqm po edno oko pri nashte prevodi da vidq kakvo stava hehe...inak sym studentka, pravq masters in management i za momenta sym v london..mmm..drugo se ne seshtam, ako ima,...mi pitaite  )))a ti kyde si...
|
|
|
01-29-2007, 01:08 PM
|
#9 (permalink)
|
|
Moderator
|
hehe,sorry,az imah predvid 4e si nov 4len na foruma  Az sum si v Bg,sofia ponastoia6tem,imam o4ni,i az sum studenstka  Ina4e sum ot Bs  Kak e London po tova vreme na godinata?
|
|
01-30-2007, 12:24 AM
|
#11 (permalink)
|
|
Moderator
|
Ujas,az za tova sum si tuk,ne moga si trovia nervite sus smahnati 4ujdenci,bulgarite sa mi predostatu4ni,lol  Az sum 4-ti kurs socialni deinosti,ei sia otivam na lekcii za porednata doza bezsmislici,ama kakvo da se pravi,ne6to kato opitni zai4eta na sistemata sme pak,6toto tezi predi nas i tezi sled na s u4at po suvsem razli4na programa,ama kakvo da se pravi,sviknala sum ot malka da ekspirimentirat s men,haha 
|
|
01-30-2007, 06:46 AM
|
#13 (permalink)
|
|
Moderator
|
Ami da,kude drugade  Samo v u4ili6te,be6e mi vtori ezik,za6toto sum zavur6ila nemska gimnazia,no vinago sum go predpo4itala i mi e mn po lesen i priaten,zatova se stremia da go podobriavam ostoianno,mislia 4e imam edno dobro sredno ravni6te,no 6te triabva malko da porabotia o6te,za6toto sum re6ila da kandidatstvam pak v universiteta tazi godina za Novogrucka filologia,a tova stava s ezik,a tui kato nemskia po4ti ne go pomnia iavno 6te e angliiski  6te se probvam puk kakvoto stane 
|
|
01-31-2007, 04:43 PM
|
#14 (permalink)
|
|
Senior Member
|
ooo...mnogo dobre se spravqsh  stiskam palci s kandidatstvaneto...btw kaza kandidatstvam 'pak'...2ro visshe li iskash?
|
|
|
01-31-2007, 10:39 PM
|
#15 (permalink)
|
|
Moderator
|
Mersi mersi,radvam se 4e misli6 taka,4e az malko se pritesniavam to na izpitite si e malko po-trudni4ko  Ami pak 6toto predi 4 godini(male kak zvu4i mai mn ostariah)kandidastvah i seha sum 4-ti kurs i ako me priemat 6te mi e 2-ro,i 6te karam 2 paralelno 4e tova mi e 5 god. za bakalavar samo 6toto sum zado4no,ama 6te se spravia te samo da me priema vednuj 4e mn mi se u4i grucki 
|
|
02-01-2007, 11:27 AM
|
#16 (permalink)
|
|
Senior Member
|
soul in greece vijdam az  q kaji kakva tazi lubov kym gyrciq... imash li neshto gycko...iiii kaka, dve visshi usporedno lol kat 2ro i 3to...mi ti sh ni razbiesh  az pyk imam samo edno i mi stiga hah...sq toq magirstyr i stiga tolkoz... a q kaji, ti shtom si zadochno sigurno i bachkash nqkyde a a a
|
|
|
09-20-2008, 12:44 PM
|
#17 (permalink)
|
|
Junior Member
|
Здр. народе  реших и аз да се впиша 
|