Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik!! Sevgi, sadece yürek ister..
Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir, ama bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir!!
Artık kimseyi umursamıyorum sadece gülüyorum içimden, Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıkların yüzünden!!
Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek..
Düşmanından bir kez sakın,Dostundan bin kez ÇÜNKÜ dostluğunuz bozulursa bir gün,Sana nasıl zarar vereceğini en iyi dostun Bilir
Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur, ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur!!!
"Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun kalbine ulaşmış demektir
Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.!
Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşktır o..
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir!
Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi..

LinkBack URL
About LinkBacks
Reply With Quote