Results 1 to 2 of 2

Thread: can some plz tel me what these means ??

Junior Member
    Thanks
    7

Question can some plz tel me what these means ??

Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik!! Sevgi, sadece yürek ister..

Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir, ama bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir!!

Artık kimseyi umursamıyorum sadece gülüyorum içimden, Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıkların yüzünden!!

Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek..

Düşmanından bir kez sakın,Dostundan bin kez ÇÜNKÜ dostluğunuz bozulursa bir gün,Sana nasıl zarar vereceğini en iyi dostun Bilir

Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur, ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur!!!

"Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun kalbine ulaşmış demektir

Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.!

Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşktır o..

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir!

Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi..

ercmnt
    Guest

Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik!! Sevgi, sadece yürek ister..

Some calls the one s/he is in love with; "my beautiful one", some calls "my special"... But love does not need any beauty nor speciality!!, love needs a big heart..

Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir, ama bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir!!

Man or Woman, both can hurt eachother, but when a woman is hurted, a man will be about to have some troubles.

Artık kimseyi umursamıyorum sadece gülüyorum içimden, Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıkların yüzünden!!

i dont be concerned about anyone from now on, i just have a smile in my mind, its not because of people arround me, its because of creatures arround me whom looks like humans.

Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek..

it is hard to turn back, or forget about everything and go, i ve understood that the most painfull thing is , loving someone madly although knowing s/he doesnt love you.

Düşmanından bir kez sakın,Dostundan bin kez ÇÜNKÜ dostluğunuz bozulursa bir gün,Sana nasıl zarar vereceğini en iyi dostun Bilir

beware of your enemies once, beware of your friends a thousand times. because when your friendship is broken, its your friend, who knows best how to hurt you much

Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur, ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur!!!

man or woman both knows the truth, but everything that a woman has a guess is surely more correct then the things man thinks he is certain of .

"Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun kalbine ulaşmış demektir

if a woman is crying, it means that whom made her cry, has reached her heart.

Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.!

even you were the richest man in the world or the most succesfull one, if a woman cant dream of you as her childrens father, it means you are nothing.!

Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşktır o..

Love doesnt supposed to have return, if you are able to say "ok let him/her not love me; but may noone shall touch him/her", this is love also.

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir!
    loughing is not always to be happy. Some laughters are for hiding the biggest sorrows!

Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi..

They say "everyone deserves a second change", dont forget, if s/he was in love for real, s/he wouldnt loose the first chance.
    Last edited by ercmnt; 12-18-2010 at 04:43 PM.

3. The Following User Says Thank You to ercmnt For This Useful Post:
    sameena (01-15-2011)