تورو دیوونه وار می خوام
واسه همینم هرجا بری
مثِ
سایه تورو می پام
برو
دیگه هرجا که دوست داری
ولی بدون فایده نداره
نمی تونی جام بزاری
تقصیر من نیست
خوب مقصر اون چشاته
دست خودم نیست
اینا همش کار نگاته
همه رو خط زدم
فقط زیر تو خط کشیدم
اینو بدون
که من جاتو به کسی نمیدم
اگه تو مال من نیستی چرا دوست دارم؟!
چرا هرشب با فکرت تا صبح بیدارم؟!
اگه تو مال من نیستی حرفی ندارم
میدونم یه روزی میشه دلتو بدست میارم
اگه تو مال من نیستی چرا دوست دارم؟!
چرا هرشب با فکرت تا صبح بیدارم؟!
اگه تو مال من نیستی حرفی ندارم
میدونم یه روزی میشه دلتو بدست میارم
چاره
ندارم من بیچاره
تو که چپ و راست من و پس میزنی
چرا به دلم دست میزنی
آره اینم راه حل داره
اینو از تو نگام می خونی
خودتم خوب میدونی که ...
تقصیر من نیست
خوب مقصر اون چشاته
دست خودم نیست
اینا همش کار نگاته
همه رو خط زدم
فقط زیر تو خط کشیدم
اینو بدون
که من جاتو به کسی نمیدم
نمیتونم این حس و پنهون کنم از مردم چون از تو لبریزم
واسه یه عمر داشتنت با خودتم میجنگم من یه کوه انگیزم
یه روز ازین فاصله هامون تنها یه خاطره می مونه
آینده سهم من و تو این و این فاصله می دونه
هر لحظه ی این دوری برای من یه کابوسه اما اینم میگذره
اینقد بهت فک کردم غیره تورو یادم نیست اینجور رسیدن بهتره
برای من مهم نیست که تقدیرمون چجوری رقم خورد
نشون میدم که با عشق به تقدیرم میشه دست برد
Wow the first song is awesome and I LOVE ITThe second one I'm not sure if I've heard it beforeanyway, I'll do the translation tomorrow,here it's time to go to bed
نمیتونم این حس و پنهون کنم از مردم چون از تو لبریزم I can't hide this feeling from people cause I'm overflowed of you(filled with you and your love)
واسه یه عمر داشتنت با خودتم میجنگم من یه کوه انگیزم For having you for a lifetime I fight even against you, I'm full of motivation
یه روز ازین فاصله هامون تنها یه خاطره می مونه A memory is the only thing that would be left from these distances,one day
آینده سهم من و تو این و این فاصله می دونه The future is for me and for you, this distance knows this
یه روز ازین فاصله هامون تنها یه خاطره می مونه A memory is the only thing that would be left from these distances,one day
آینده سهم من و تو این و این فاصله می دونه The future is for me and for you, this distance knows this
هر لحظه ی این دوری برای من یه کابوسه اما اینم میگذره Every moment of this separation is a nightmare for me, but it passes anyway
اینقد بهت فک کردم غیره تورو یادم نیست اینجور رسیدن بهتره I thought about you too much that I can't remember anything but you, reaching you this way is better
برای من مهم نیست که تقدیرمون چجوری رقم خورد I don't care what our destiny was
نشون میدم که با عشق به تقدیرم میشه دست برد I'm gonna show that with love, it's possible to change the fate