|
Junior Member
|
Please help translate
Could someone please help translate these emails for me?
They are written in moldovan.
Thanks in advance.
Ai micutu ce numi raspunzi??? Sau vrei bataie la curisor!!!??? Ei bine
te pup, paca
Buna seara dulceatzo!!!!! ce mai faci, cum iti mai merge, cum la lucru,
cum cu prietenul, cu sexul, cu dragostea???????????? la mine e bine,
suntcam obosit si vreau sa ma culc. dar tu ce perepetii ai mai facut, ce ai mai patit???,mai spune ceva! team pupat, paca!
Buna America! Unde neam pierdut noi? aaaaaaaaaa.....?
Cu sarbatoare draga! Fie ca anul 2008 sati aduca curajul riscului,
puterea banului, dulceata cuvintului, speranta gindului si paza
Domnului! Cu Anul Nou si numai bine!!!! Te pup, paca!
Salut. Chiar intradevar azi m-am sculat de dimineata si ma gindeam ceva important este pe 11 septembrie, ce anume si ma gindeam la diferite zile de nastere, dar sa stii ca desi nu mi-am adus aminte sufletul imi spunea ca e ziua de nastere a unei persoane apropiate. Eu doar la zile de nastere nu prea am tinere de minte, dar uite ca a ta nu am uitat....Din partea mea iti urez mult sanatate si fericire. Sa ai parte de noroc si stima din partea americosilor. Ce sa-ti spun referitor la Cristina a fost desigur o gluma caci nu-mi mai pun eu mintea cu copiii, dar la mine cu Ira merge f.f.bine. Poate la anul si nunta, dar nu stampila e cel mai important, ei ce sa-ti lamuresc eu, stii si tu ca esti mare. Intradevar, timp cit tu nu ai fost am avut alta masina si am vindut-o si pe aceia, acum doresc alta...Nustiu poate asa sunt eu, dar nu pot sta doar cu o masina... Ce ai de gind sa faci azi? De ziua ta de nastere? Ca atare nustiu cu timpul cum la voi, dar la noi azi e data de 11. Te sarut si vezi tu acolo cind faceti sex sa nu arzi piinea in cuptor ) Pe curind serj.
Sunt pe loc, tu te-ai pierdut total. te sarut dulce. Daca ai careva poze
trimite-le si ceva noutati la fel. Pe curind
Tu nu uita ca eu astept noutati si multe multe gurite
iti trimit mii de saruturi dulci!!!!
Cu dragoste Olesea!!!Team sunat zilele acestea dar nu miai raspuns nustiu de ce!!!
Iubito de ce nu raspunzi macar la scrisori. Astept un sunet de la tine.
Iti sarut gurita dulce si sinisorii tai atragatori. Te vreau la
nebunie...Cind vii?
Se pare ca incepi a uita prietenii draga mea americanca
salut scumpete!!!la mine e yotul bime numai ca nu am acces la internet plus la toate mam mutat in Boston si sunt in cautare de serviciu!!!!!la tine cum ???Stii am incercat sate sun de citeva ori dar se vede ca nu prea raspunzi la numere necunoscute!!!
Te sarut dulce si imi este dor.....mult!!!!!!
*Lesica, sa intimplat ceva de ce n raspunzi atita timp la mesaje?
de cite ori raspund la numere necunoscute, este cineva, poate chiar ca
si tu, nimic nu se aude sau poate tace si se intrerupe. Uite acum la ora asta mai sunt la serviciu si mi se inchide ochisorii caci ieri am dat cu balu si am dormit doar 4 ore. Mi-am luat alta masina, inca nu mam insurat, mamica a fost acasa si alte noutati nu prea am. Cu fetele tot mai putin si iaca asa supravetuiesc aici la Moldova. Dar tu de ce te-ai dus in borta ceia, mi se pare ca acolo este ceva baza de avioane sau rachete cosmice, asai? Mai esti cu americanul cela? Vreau sa-ti simt parfumul, nu vreai sa scrii o scrisorica si s-o parfumezi? Este problema cu lucrul acolo sau tu te alinti? Cum cu sanatatea? Nu mi-ai scris de ani de zile, o sa te bat peste poponeata, dar stii cum bat eu...Iti sarut gurita dulce, te cuprind, te string la piept, te iau in brate, te arunc in sus si iti spun ca imi e foarte dor de tine. Pe curind
La multi ani
imi este dor...........mult
unde ai disparut rautate? cind vii acasa?
sunt aici!!!se pare ca tu ai disparut,,,am incercat sa te sun dar nimic!!!Nr meu este 111-111-1111,daca poti scrie mesaj le primesc!!!!la mine parca nimic nou nu prea mari schimbari ,stau pe net si caut un ciine ,vreau foarte mult si acum incerc sa gasesc!!!!Acasa pote ca vin in urmatorii citiva ani cine stie ........
Te pup si mii dor ai grija de tine!!
Cu drag Olesea
salut scumpete!!!!!!!
Felicitari cu 14 februarie,imi este dor...........mult
Imi aduc aminte de multe ori momentele petrecute impreuna si imi
provoaca zimbetul pe buze, cu nimeni nu am mai trait asa momente
placute... Tu ce asa greu raspunzi la mesaje? Ma gindeam ca deja tiai
schimbat posta si apropo pe telef ce mi lai dat nu pot sa te sun, de ce?
Mai trimite poze, te-ai mai schimbat?
stii si mie imi este dor mult de tine dar mai mult imi este dor de ceia ce am trait impreuna,momente placute si mainputin placute,,,,,,,,,,,,,,noptile petrecute in bar tu cu cineva si eu cu altcineva...totusi as vrea ca sa stii ca imi este dor enorm de tine ai fost si vei ramine ceva frumos!!!!!!!!!!!!!!I LOVE YOU
Buna dimineata, trimite ceva poze. o zi frumoasa. Apropo daca te
intereseaza, am si eu.
|