Buuuun, in cee ce priveste latina, mon amour! Slava Domnului, ca diriginta mea, imi era si profesoara de latina. Am avut un noroc imens. Ne dadea tot timpul subiectele inainte de lucrari si teze si toti luam 10.
Si acuma, la igrec! Mai, in primul rand iti multumesc, si in al doilea rand te intreb: de ce? Ma simt prost. Mie chiar imi place sa fiu aici si ce fac, fac din placere. Puteai sa imi multumesti si pe mess. Aaaa si nu eu fac traducerile din araba in engleza. Nu inca...
Da, stiu ca nu ai avut intentia sa ma faci sa ma simt prost! Multumesc inca o data. Foarte dragut din partea ta. Nu te ucid, nu ai frica.
Dya, cum ai sarbatorit? Sper ca v-ati distrat! Eu ma simt mai bine, slava Domnului. Maine se pare ca iar nu ma duc la facultate. Of, of! Ii asa frig afara. Tu cum te simti? Sper ca mai bine.
Bună dimineaţa. Ce faceţi fetele ?
Eu m-am întors de la doctor, mi dat un tratament cam lung la kineto şi acum încerc să îmi tratez piciorul din cauza unei bătături care se pare că-mi face destule probleme.
Cum se anunţă ziua de astăzi pentru voi ? La mine stat în pat şi să nu fac nimic... Spre totuşi să mă fac bine cît mai curînd...
Vă pup şi vă doresc o zi cît mai plăcută .
Deja ii dupa-masa! Eu sunt bine, multumesc. Iau medicamente, sa nu spuneti ca nu vreau sa ma tratez, dar ma simt mult mai bine. Pai, Igrec, insanatosire grabnica. Foarte bine ca stai in pat. Uita-te la niste filme.
Eu ma duc sa invat la araba. Am printat de pe net 36 de lectii: araba-spaniola si ma pun cu burta pe carte.
Hmmm, dya... sper sa iti revii cat mai repede. Nimic nu ii mai rau decat starea de raceala.
Va doresc si eu o zi buna si sa speram ca se incalzeste o data.
Da, se pare ca numai tu erai. Eu am avut treaba. Am scris pe referate, am invatat la araba... La 9 plec la Facultate. Am Comert Electronic. Minunat. sa speram ca nu ma duc, ca dupa aia sa am de unde veni...
Buna dimineata fetele.
Eu nu am fost astazi la scoala, nu pot sa merg, cam greu cu mine. M-am apucat de citit "Enigma Otiliei" si am dat gata 133 de pagini intr-o ora jumate. Sper sa termin toate cartea asta ca sa mai pot sa mai citesc citeva in timpul pe care il mai am la dispozitie.
Acum ma pregatesc sa imi fac curat in camera, ma duc sa imi fac micul dejun si ma bag la citit din nou.
Va pup !
Pofta buna! Acuma am ajuns si eu acasa, mor de foame... face sora mea gratare. Sper ca imi da si mie. Ii o scumpa, chiar daca ne mai certam noi. Am mancat aseara lasagna. O splendoare. Mama ii experta.
Merci, eu deja am terminat. Fac niste uploaduri acum la discografia lui Xatzigiannis. Is praf cu piciorul, ma doare de ma urc pe pereti, sper totusi sa treaca mai repede...
Btw, ala micu' de la mine din poza te pupa ! De fapt va pupa pe toate ca ii tare pupacios
Si mie imi place "Enigma Otiliei" pina acum... Ma regasesc printre anumite rinduri.