All The Lyrics.com | Forum | Register | Members | User CP | Calendar | Search | FAQ | Post to del.icio.us

Go Back   Lyrics Forum > LYRICS TRANSLATIONS > Romanian lyrics translation

Reply

Thread Tools Display Modes

Old 04-01-2008, 10:55 AM   #91 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Quote:
Originally Posted by dya View Post
Si, Igrec, stiu ca moderatorii nu vorbesc romana si serverul nu e setat sa ne beep-eze injuraturile noastre neaose, dar hai sa incercam sa pastram locul asta curat, ok? N-are rost sa ne inflamam pe aici
Bine spus, dya! Sa incercam sa pastram curat acest sanctuar unde vorbim pe limba noastra! Daca vreti inflamare, exista mess-ul!

Sa uitam acuma de summit!

Tot mai cald ii! Ce ma bucur! Am inceput ieri cu aerobicul. Azi dimineata nu am avut nimic. Acuma, abia umblu. Ma dor toate. Ma duc de 3 ori pe saptamana: luni, miercuri si vineri.

Old 04-01-2008, 11:44 AM   #92 (permalink)
dya
Senior Member

Buna, Layla Mai, m-as duce si eu la o sala ceva, dar daca ar exista una in fata blocului meu ar fi minunat! Atat de comoda sunt! Paradoxal, as lasa comoditatea deoparte ca sa fac niscai exercitii fizice, dar n-o las deoparte cand e sa ma deplasez pana la locul cu pricina!!LOL!

Cat despre dureri musculare: diclofenac in combinatie cu bengay daca e tragic, daca nu doar diclofenac crema(nu gel). La mine...works wonders!
dya is offline   Reply With Quote

Old 04-01-2008, 01:59 PM   #93 (permalink)
Junior Member

Raisa-Miruna's Avatar

Default :)

Am urmarit discutiile voastre si imi place mult ca practic sunteti ca o mare familie...Rareori vezi pe forumuri discutii atat de pasnice
Oricum ador forumul asta, e foarte bine organizat si usor de folosit, are multe optiuni si imi place ca gasesti aproape intotdeauna o mana de ajutor!

Layla, o sa te tina 2 zile durerea dar oricum nu trece decat prin continuarea exercitiilor. Si eu m-am apucat de fitness si a 2a zi urcam scarile in reluare....Se uita lumea ciudat la mine in metrou ) oricum felicitari, cred ca te simti mult mai bine si fizic si psihic! (eu cel putin ma simt)

Have a nice summit-week :P
Raisa-Miruna is offline   Reply With Quote

Old 04-01-2008, 02:20 PM   #94 (permalink)
dya
Senior Member

Buna Raisa-Miruna Cum iti zicem: Raisa ori Miruna?

Bine ai venit pe la noi. Ni te alaturi la discutii? Noi te asteptam cu mare placere. Cand e de vorba...nu ne dam in laturi Dupa cum ai putut observa!

Old 04-01-2008, 02:59 PM   #95 (permalink)
Member

Contesa's Avatar

Buna si eu sunt noua pe aici, dupa cum se vede:P Am citit toate discutiile voastre, si imi place de voi Aici, pe forum am gasit multe "chestii" ce imi trebuiau. Nu am mai vazut un forum atat de "bine facut". Am "ajuns" pe aici cautand versurile lui Hatzigiannis,care e number 1 pt mine .Si am dat peste altele care chiar imi folosesc...si anume lectiile alea de limba greaca(vreau sa invat greceste!)...deci am impuscat 2 iepuri dintr`o lovitura.In concluzie sunteti o echipa super, si sa continuati tot asa

Old 04-01-2008, 11:49 PM   #96 (permalink)
dya
Senior Member

Buna, Contesa Ne bucuram ca iti place de noi. Hai la vorba

Mai ales ca impartasim si aceeasi pasiune pentru limba greaca. Nu stiu daca ai gasit pe ...undeva prin forum, ca nici eu nu mai stiu unde, acel thread in care am dat link-ul catre un curs de greaca cu audio si transcripts care pe mine una m-a ajutat foarte mult. Daca nu l-ai gasit si te intereseaza, da de stire ca pun link-ul aici.

Buna dimineata, lume! Ce mai faceti? Bine sanatosi? Mai ales sanatosi, ca toti ne-am confruntat cu diverse bube in ultima saptamana

O zi buna va doresc!

Old 04-02-2008, 12:24 AM   #97 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Buna dimineata la voi! Sanatosi, sanatosi! Multumesc dya pentru sfat! Am avut mare noroc deoarece locul unde fac eu aerobic este doar la 10 minute distanta de blocul meu.

Si eu am urcati ieri scarile tramvaiului si ale Universitatii, in reluare. Si cand m-am pus in banca, parca eram gravida. Acuma sunt mai bine. Astazi ma duc iar. Intr-un fel, ii fain sa simti durerea musculara. (nu ma intrebati de ce, ca nu stiu )

Si nu in ultimul rand, le urez bun-venit: Raisai-Miruna si Contesei! Ma bucur enorm ca sunteti multumite de forum.

Va doresc o zi frumoasa, ca la Arad! (ii soare aici). Aaaa, astazi ma duc sa mananc clatite. Abia astept.

Old 04-02-2008, 06:07 AM   #98 (permalink)
Senior Member

igrec's Avatar

Send a message via MSN to igrec
Buna ziua si bine ati venit Raisa si Contesa.
Nu stiu daca noi chiar suntem o familie, pentru ca eu sunt mai mereu elementul "special" de aici (is eu cu negativmele) si fetele mereu imi zic ca sunt ... "Altfel" [Nu sariti ! Glumeam !]
Eu cel putin nu ma indoiesc de prietenia de aici, si asa ca sa fiu eu circotosul am sa le fac o scurta prezentare fetelor de aici, ca sa aiba cu ce sa ma bata la cap.

Dya = s-ar supara oare daca i-as zice "mamica" ? Dya e "oama" care ii ajuta pe toti si e mereu rezervata, bun simt si un stil aparte, mereu calma si pasnica. E cel mai bun profesor online de romina-engleza si datorita ei se invata limba romina.

Emy = e alta "oama" care tine cit de cit la mine, dat fiind faptul ca vorbeste mai rar... ca sa pot intelege si eu ce spune; e foarte deschisa si mereu gata sa sara in ajutorul oricaruia. Pe cit de mult vorbeste, pe atit de mare ii este si inima si ii multumesc foarte frumos pentru ajutorul pe care mi-l da cu nenorocitul de bac. (iar am zis un cuvint urit... off)

Layla = ... E o Enigma
Sau... E "oama" de care jumatate din forumul asta depinde, ea face aproape cele mai multe traduceri (romina, germana, Araba, spaniola si franceza) si are un charm deosebit. Mai multe nu zic, are din nou sa se certe cu mine si nu o sa imi mai vorbeasca 2 zile !
In concluzie, na ca o zic DILI ! Este o fata incintatoare, fascinata de cultura si limba araba.

Aaah... Dya este si ea pasionata de limba si cultura greceasca !

Acestea fiind spuse... Daca e ultima data cind am sa mai fiu pe aici (sa nu ma omoare LAYLA) eu va doresc o zi cit mai placuta si insorita cum e in capitala Moldovei.

Cu stima si respect pentru Doamne, Domnisoare si... Layla

Igrec

Old 04-02-2008, 07:02 AM   #99 (permalink)
dya
Senior Member

Quote:
Originally Posted by igrec View Post
Dya = s-ar supara oare daca i-as zice "mamica" ?
Cum să mă supăr, mămică, tocmai pe tine?! Pe copchilașul nostru?! Eeeee!!
(Mulțumesc pentru prezentare. La aia cu "mereu calmă și pașnică" aș putea aduce cāteva rectificări, dar n-are rost să sperii lumea

Quote:
Aaah... Dya este si ea pasionata de limba si cultura greceasca !
Oooo, daaaaaaaa!! Pasionată e un termen..pașnic ! LOL! Mai degrabă ușor obsedată, dar fără accente patologice...Oare?!

Quote:
Daca e ultima data cind am sa mai fiu pe aici (sa nu ma omoare LAYLA) eu va doresc o zi cit mai placuta si insorita cum e in capitala Moldovei.
Lasă că punem o pilă! Ia fii atent aici, īnvăță de la ăști bătrāni: Layla, lasă copchilul īn pace că puse pilă la Maria si ne făcu sticky de-ăla cu ordine alfabetică!! (Cel puțin eu cred că-i māna(sau coada!) lui aici. Dacă mă īnșel, scuze!)

Quote:
Igrec
Primim cu toatele stima și respectul! Mulțumim. Am răspuns eu pentru toată lumea! Gata, acum poți să scrii din nou, Igrec!

Și mulțumim de urări Asemeanea și ție

Old 04-02-2008, 07:18 AM   #100 (permalink)
Senior Member

igrec's Avatar

Ah ce bine măi băbuţo ! Eu-s "copchil" ?! Of... Dacă şi la "douăjde" ani sunt... E gravă trebuşoara...
Cine ştie ce vor crede domnişoarele despre mine ? Off... Mereu strici socotelile ! (e glumă!) / de la Layla m-am īnvăţat ca să aduc specificările astea, să băgaţi de seamă şi să nu vă supăraţi.

Dya, de la tine īncă e bine... Cine ştie, vine Lălăyluţa de la gym obosită, cu nervi şi pe mine mă ia la 11 metri. Dar na... Dacă asta mi-e sortit...

Nu ştiu dacă mīna sau coada... Aş fi preferat să zici doar mīna, suna mai artistic...

Ce aţi făcut astăzi ? Eu am intrat īntr-o sesiune de referate pentru Limba Greacă. Na... Dacă mă mai pică şi de data asta Karalh, cred că am să o iau la īntrebări. Am lucrat ieri la sticky ăla cu spaniolă, Maria la cel cu Romīnă, mai tīrziu la cel cu Turcă.

Aici e frumos... Numai că piciorul iar mă deranjează şi nu prea pot să merg. Doctorul meu de familie e cam aerian, va trebui să mă duc să mă internez cred. Īncepe să mă supere...

Eu īnclin să cred că voi sunteţi mai fericite ca mine şi mai cu chef de viaţă. Eu am să mă apuc de īnvăţat la Limba Franceză mai tīrziu.
Ax Dya mou, dau meditaţii la Limba Greacă; Incredibil ! (unei amice)

Şi dacă tot am ajuns ca să vorbesc despre Limba mea Franceză, vă las aici un link cu o melodie ca să īl vizionaţi. Mie īmi place la nebunie melodia !
http://www.youtube.com/watch?v=DcBIX6ptLmY

Old 04-02-2008, 07:31 AM   #101 (permalink)
dya
Senior Member

Aoleu, aoleu, ce făcui? Fetelor, stați așa că termenul de ”copchil” e așa, de alint. Omu e numa bun de însurătoare ! (Na, e mai bine așa? ) Dar dacă vă anunțati vreuna, trebuie mai întâi sa treceți prin fața familiei de aici, că omul nostru are multe mame ceea ce se traduce în mai multe soacre pentru pretendente!!

Iar Layla după ce vine azi de la gym nu mai are fortă și de 11 metri! Dar cum la femei vocea crapă ultima, iți spun că și bolnave la pat, tot gasim forța de a ne face auzite!! LOL!

Revenind: vezi ce faci cu piciorul ălă. Dacă stai prea mult să n-ajungi în a mai rea fază fix prin preajma bac-ului. Că știi cum e: o nenorocire nu vine niciodată singură!

Dai meditații la greacă unei amice, eh?! Ia s-o aduci aici pe amica aia, iî fața marii adunări naționale, să ne explice ea de ce vrea meditații la greacă cu tine? Îi place cum pronunți?

Aaa, și să nu uit: frumoasă melodia în franceză.

Cred ca mă duc la nani acum. La capitală e tot un nor pe cer și trage-a somn.

Old 04-02-2008, 07:51 AM   #102 (permalink)
Senior Member

igrec's Avatar

Am să mă fac că nu am auzit nimic cu ceea e făcea referire la viaţa mea privată.

Aşadar...

1. Nu īmi plac oamenii care ţipă ori vorbesc mai tare de felul lor. Eu vorbesc īncet şi rar, mereu calm. Mă gīndesc că e lipsă de bun simţ să vorbeşti tare fiind alături de un om care vorbeşte īncet.
2. Amica mea primeşte meditaţii de la mine pentru că īşi doreşte foarte mult să īnveţe limba şi uite că se va īndeplini. De ce... Nu mai ştiu. Măi Dya, ştii că īs mai cu defectele astea īn vorbire, precum "s", "f"... Mă faci să roşesc... Cu limba Greacă nu am probleme la pronunţie. Mai degrabă īn limba romīnă sunt cuvinte care īmi fac probleme. (gen: "slujnică") Iar la mine după ce zic "h" urmează mereu şi "r". Na... Aşa sunt eu...
Cred că īi place cu vorbesc īn greceşte, dacă am continuat...
3. Cum dragă să-mi faci anunţ de īnsurătoare cīnd lumea nu ştie nimic despre mine, nici un fel de amănunt ? Vai, aţi fi īn stare să mă vindeţi !
4. Cine-s mamele mele ?

Te pup !

PS: Am să mă duc şi eu să mă culc, după ce strīng prin cameră şi iau lumīnări. Am postat pe Blogul Lui IGREC melodia şi am să lucrez puţin pe el la nişte "creaţii" să īi zic aşa.

Old 04-02-2008, 08:13 AM   #103 (permalink)
dya
Senior Member

Așadar !!

1. Eu vorbesc tare și repede pentru că:
1.a Așa suntem noi ăștia din sud!
1.b. Defect profesional!

2. Nu am făcut nici o aluzie la pronuncție în sensul la care te referi. Nu știam despre cele menționate de tine în legătură cu anumite litere. Aluzia mea era la meditația în sine și n-avea nici o legătură cu ...literele!

3. Lasă dragă că lumea are timp să afle amănunte! Cât despre vândut...Ia să vedem, fetele, care dă mai mult? LOL!

4. Uite una aci! Să te ferești !! Și de pe această poziție, fac revenire la răspunsul numărul 3: NU e de vânzare!!!
Și, nu, nu mă bag, se descurcă el singur

Răspuns bonus: nu reușesc să fac legătura între mers la culcare, strâns prin cameră și ..... lumânări!!! Tineretul din ziua de azi!

PS: Somn ușor!

Old 04-02-2008, 08:40 AM   #104 (permalink)
Senior Member

igrec's Avatar

Ba ! Sunt de vînzareee ! haha ; Nu ştiu, probabil că am încetat să o mai caut pe Ileana Cosînzeana, am obosit... Dar dacă mă va găsi, am să pot spune că sunt un om fericit.

Deci te declari mămica mea. Cea naturală a mea are 39, merge pe 40, e total diferită de mine. Ea e o prezenţă mai agreabilă, eu sunt mai tăcut şi poate mai misterios. Ea e mai socială, eu de multe ori par mai arogant. Dar na... Încă nu mă cunosc cei care fac afirmaţii.

Lumînările sunt pentru chestiile alea aromate cu suport, carora le pui nişte ulei, le dai foc, apa se încălzeşte şi dau o mireasmă încîntătoare... (ştiu la ce băteai aprope, şi asta e perfectă!)

Old 04-02-2008, 08:50 AM   #105 (permalink)
dya
Senior Member

Quote:
Ba ! Sunt de vīnzareee ! haha ; Nu ştiu, probabil că am īncetat să o mai caut pe Ileana Cosīnzeana, am obosit... Dar dacă mă va găsi, am să pot spune că sunt un om fericit.
Deci să pregătesc eticheta cu prețul și codul de bare, da?
Cāt despre restul... e bine că ai īncetat s-o mai cauți pe Ileana Cosānzeana. Asta īnseamnă că de-acum īnainte o să ai timp să le observi și pe restul de fete normale din jurul tău și ai să gasești una care se va dovedi a fi mult mai mult decāt ce-ti imaginai tu că ar trebui să fie Ileana Cosānzeana. De multe ori ceea ce cauți cu disperare se află chiar īn fața ochilor tăi dar nu vezi pentru că te uiți prea īn zare. Și īnainte să sari 10 metri īn sus și să-mi spui că te-ai uitat deja și nu-i nimeni acolo, am să-ți spun eu: Posibil. Poate n-a apărut īncă

Quote:
Deci te declari mămica mea. Cea naturală a mea are 39, merge pe 40, e total diferită de mine. Ea e o prezenţă mai agreabilă, eu sunt mai tăcut şi poate mai misterios. Ea e mai socială, eu de multe ori par mai arogant. Dar na... Īncă nu mă cunosc cei care fac afirmaţii.
In ordine:
-Da.
-Mulți īnainte.
-Mai tăcut?!?!
-Cred că cele două mămici ale tale s-ar īntelege bine! Arogant? Nu cred. Impulsiv? Da. Și ce-i rău īn asta atāta timp cāt nu-ti faci rău ție și celor din jur?

Quote:
Lumīnările sunt pentru chestiile alea aromate cu suport, carora le pui nişte ulei, le dai foc, apa se īncălzeşte şi dau o mireasmă īncīntătoare... (ştiu la ce băteai aprope, şi asta e perfectă!)
Ai de grijă să nu dai foc la casă! Ocupat fiind cu savurarea aromei!!

Mă duc la nani. Se făcu seară de cānd tot ameninț!!

Old 04-02-2008, 08:56 AM   #106 (permalink)
Senior Member

igrec's Avatar

Sunt impulsiv ?!

Argumentează...

Old 04-02-2008, 09:16 AM   #107 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Quote:
Layla = ... E o Enigma
Sau... E "oama" de care jumatate din forumul asta depinde, ea face aproape cele mai multe traduceri (romina, germana, Araba, spaniola si franceza) si are un charm deosebit. Mai multe nu zic, are din nou sa se certe cu mine si nu o sa imi mai vorbeasca 2 zile !
In concluzie, na ca o zic DILI ! Este o fata incintatoare, fascinata de cultura si limba araba.

Igrec
Hmmm, Enigma? Mi se pare interesant ca ai spus asta, avand in vedere ca asta este exact cuvantul pe care l-am folosit, cand mi s-a spus sa zic ceva despre mine, la blogul meu. (in care, spre rusinea mea, inca nu am apucat sa scriu nimic) Multumesc pentru aceasta prezentare, DILI! N-ai frica nu te omor... inca! Si fascinata ii putin spus ----> obsedata de-a dreptul, indragostita la nebunie, moarta...

Old 04-02-2008, 09:17 AM   #108 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Quote:
Ah ce bine măi băbuţo ! Eu-s "copchil" ?! Of... Dacă şi la "douăjde" ani sunt... E gravă trebuşoara...
Cine ştie ce vor crede domnişoarele despre mine ? Off... Mereu strici socotelile ! (e glumă!) / de la Layla m-am īnvăţat ca să aduc specificările astea, să băgaţi de seamă şi să nu vă supăraţi.

Dya, de la tine īncă e bine... Cine ştie, vine Lălăyluţa de la gym obosită, cu nervi şi pe mine mă ia la 11 metri. Dar na... Dacă asta mi-e sortit...
Ce specificari, copchilule? Imi place ca ai folosit cuvantul "gym"! Era sa mor de ras cand l-am vazut. Abia la ora 8 ma duc. Si n-ai frica, nu vin obosita, ci din contra, vin cu mai multe puteri. Lălăyluţa? Mor! Ce diminutiv! Un prieten de-al meu, mi-a spus o data: kleinishe andutzen.

Old 04-02-2008, 09:20 AM   #109 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Quote:
Cineva sa o roage din tot sufletul pe Layla sa nu mai puna limbuta aia scoasa afara !
Dar ce ai cu limbuta mea, draga? Nu ii frumoasa?

Old 04-02-2008, 09:21 AM   #110 (permalink)
Moderator

Layla's Avatar

Quote:
Originally Posted by dya View Post
Impulsiv? Da.
Si eu cred ca ii impulsiv, dar nu am chef de argumentat acuma.

P.S Nu am destule semne. Vreau mai multe sa pot pune! Vai cat putem vorbi. Sa le mai asteptam si pe fete.