Mai eu am incercat sa va scriu aseara dar ceva nu era ok cu forumul pe la 11.30 asa ca dupa vreo 20 de minute de asteptare sa se posteze si replica mea am renuntat!
Tocmai m-am intors de la cumparaturi (DA, HAINE!!!) si ma pregatesc sa manac ceva.
Contesa, ce-ti face raceala? Dar Hatzigiannis?!
Layla, bine-sanatoasa? Sper ca da!
Ireg, tu mai ramasesei ne-racit pe aici, dar vad ca nu te-ai putut abtine! La mai mare si sanatate multa
Eu cred ca mi-am revenit... Azi am avut o zi formidabila, in ciuda ploii de aici. Cea mai buna prietena a mea vine din SV in IS si ramine weekendul asta la mine si la var-mea. Adica miine seara e seara de baut Vai ! E si ziua ei !
Abia astept sa ma duc sa ma distrez, s-ar putea sa ma duc sa cint in barul unde mergeam noi cindva... Ce vremuri... Mai sus de liceul meu, dar ce vremuri... Mmm... Prima mea tigara a fost cu colega de banca Ea era capul rautatilor ! Eu o urmam doar !
Voi ce mai faceti ?
pe Layla nu am sa o intreb, nu am de gind sa imi insire toate valurile pe care si le-a cumparat si zorzonelele alea pentru dansul (cu/pentru/linga arab)
Ma duc sa imi calc camasa, sa imi fac nodul la cravata si sa imi asez uniforma
Va pup ! Mai putin pe Layla, ea e mai... Speciala, are cine sa o pupe (muhahaa ! )
Raceala a mai trecut....iar Hatzigiannis canta in continuare )Mi`am disperat azi prietenii cu "grecul meu" cum imi place mie sa spun.
igrec, id`ul meu e nitrouxgirl. Sper ca maine sa stau si eu mai mult la pc...si sa vorbesc cu voi.
kiss ya`!
Va pup ! Mai putin pe Layla, ea e mai... Speciala, are cine sa o pupe (muhahaa ! )
Iti multumesc pentru faptul ca nu intrebi ce fac! Deci nu vrei sa stii ce valuri mi-am cumparat? Bine! Lasa numai! Si nici nu ma pupi! Of, of!
P.S Mai lasa arabul ala in pace. Tu spui ca eu il pomenesc mult, dar mai mult ca tine, nu pronunta nimeni cuvantul asta!
Ce mai faceti? (si pentru igrec ii valabil) Astazi a fost cam rece aici! Inca o saptamana s-a dus! Cum trece timpul! Maine chefuiesc ca ii ziua fratelui meu! Mai 2 luni pana la examene. Abia astept!
Iti multumesc pentru faptul ca nu intrebi ce fac! Deci nu vrei sa stii ce valuri mi-am cumparat? Bine! Lasa numai! Si nici nu ma pupi! Of, of!
P.S Mai lasa arabul ala in pace. Tu spui ca eu il pomenesc mult, dar mai mult ca tine, nu pronunta nimeni cuvantul asta!
Ma gindesc de ce ai zis astea, te-ai simtit cumva neglijata de catre mine? Nu-mi amintesc sa fi fost vreodata important pentru dumneata, draga mea, asa-i ?
Raspuns la PS: Nu stiu daca il pomenesc atit de mult pe cit ma deranjeaza.
Eu sunt in viata. Ai fi putut sa ma intrebi asta si pe mess daca ai fi vrut intr-adevar sa vorbesti cu mine.
Ca sa vezi ca pot fi si rau, nu mereu ingaduitor si bun.
Iar daca nu ti-ai dat seama, si ai evitat cit ai putut, eu chiar am scris alea ca sa le vezi si sa te gindesti la ele.
Buuuuun! Si eu ascult muzica! Ceva de Hans Zimmer! De mancat, am mancat azi clatita cu cascaval, sunca si ciuperci. Mi-a placut la nebunie. Pofta buna!
Ceau dyaaaaaaa! Hmmm, bine ca ai zis de dentist! Si eu trebuie sa mai fac o vizita dentistei! Mi dor deja! Inca nu mi reparata masina de spalat... tot cu mana spal.
Pai na Dya, macar atit sa meritam si noi (Layla ar zice si "voi", daca ar zice "si igrec" ar fi VOI).
Aici ploua din nou, e dezastruos, numai ploaie... Frig, atmosfera depresiva, trista, cum vreti voi sa ii ziceti. Eu am mincat niste sarmalute cu smin