| Sponsored Links |
Register
and you will see NO ads! |
|
04-08-2008, 09:41 AM
|
#211 (permalink)
|
|
Member
|
Multumesc mult pt melo :* Imi place mult, si mai ales ca mi`am stors creierii o zi intreaga la cum se numeste  ))
Ce mai faceti voi? Eu acum am ajus de la Resita.Am fost la shopping :P.Mi`am cautat un dictionar/indrumator pt limba greaca...dar nu am gasit decat o chestie micutza de buzunar,cu 11 limbi, printre care si greaca...da era si mica..si scumpa, si nu era ce imi doream..:P si nu am luato.
Tocmai am facut o baie si sunt moale..si pufoasa..si cu chef de somn....si al meu iubi se tine de mine sa alergam in seara asta....Cred ca voi face 2 pasi si apoi somn prin vreun santz  ))
Va pup:*
Si ms inca o data pt melo.E criminala! Stiu..sunt obsedata...  )
|
|
04-08-2008, 10:05 AM
|
#212 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Ma bucur ca te-am fericit! Si eu sunt innebunita dupa acest cantec.
Iar daca tu esti obsedata, atunci eu sunt patologica!!LOL! Asa ca eu cred ca suntem normale amandoua...intr-o lume in care ne definim normalitatea asa cum vrem noi
Spor la alergat sau somn usor...whichever you choose in the end 
|
|
|
04-08-2008, 11:23 AM
|
#213 (permalink)
|
|
Moderator
|
Ceau fetelor! Haideti sa va dau un link fain. Atat am ras, cand l-am primit: http://www.in360.ro/creier/
Maine ma asteapta 12 ore minunate la facultate, de la 8 a.m la 8 p.m! Ce pot sa imi doresc mai mult?
Am auzit ca o sa ploua zilele astea dar de saptamana viitoare vin caldurile.
Cum nu o sa ne "auzim" maine, va doresc de pe acuma o seara placuta si maine sa aveti o zi faina. 
|
|
|
04-08-2008, 01:46 PM
|
#214 (permalink)
|
|
Senior Member
|
LOL! Layla, multumim de link! Dar daca te uiti atent...bilele alea se misca uniform! Asa ca problema nu-i la noi!!
O zi buna sa ai maine la facultate( 12 ore?!  ). Si eu am maine zi plina asa ca s-ar putea sa absentez de pe aici.
Noapte buna 
|
|
|
04-08-2008, 02:14 PM
|
#215 (permalink)
|
|
Member
|
Zau ca si eu rad de 20 minute si nu ma opresc...Da' cat de adevarat e!!  ) probleme tehnice....cata imaginatie...  )
Si eu am ajuns acum pe acasa...am invatat niste porcarii la geografie pentru bac, unele mi se par absurde...ce sa facem?!
Si ma relaxez cu muzica mea. In sfarsit.
Noapte buna sau buna dimineata, depinde cand mai intrati! 
|
|
|
04-09-2008, 09:33 AM
|
#216 (permalink)
|
|
Moderator
|
Normal ca nu ii la noi! Tot timpul ii la ei!  Pfff, am reusit sa scurtez ziua!  Sa zicem ca am plecat de la germana!  Nu-i stres! Data viitoare! (tot asa zic)
Am mancat lasagna in oras, dar nu se compara cu ce face mama, credeti-ma. Ii experta. Ador mancarea ei, in afara de mamaliga, spanac si cocioane din alea. Nu imi place niciuna. Voi ce mancare preferati? 
|
|
|
04-09-2008, 12:28 PM
|
#217 (permalink)
|
|
Member
|
igrec, unde esti???????????????????
Igrec, I greeeeeeeeeeeeeeeeeeec, unde esti agapi? Mi-e tare dor de replicile tale colorate, de scrisul tau viu, de vocea ta care face planetele sa intarzie?
Hey, Dya, Layla, ce stiti de Igrec, ce e cu el, are tot probleme cu piciorul?????????
Heeeeeeeeelp, vreau sa stiu ce e, somebody help me!!!!!!!!!!!!
Voua nu va lipseste cavalerul revoltat? Mie, da!
Fetelor, e prima zi cand nu ma mai ard durerile, am mancat cat un lup, in rest nu am facut nimic interesant!
Va pooooop pe toti!Sigur, minus marele absent!!!!!!!!!
|
|
|
04-09-2008, 12:41 PM
|
#218 (permalink)
|
|
Member
|
Poate s-a plictisit de atata estrogen si bile albastre  )
|
|
|
04-09-2008, 01:05 PM
|
#219 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Nu cred ca s-a plictisit! Imposibil!
Dar si eu ma gandeam azi daca nu i s-a intamplat ceva, ca iaca, lipseste de cateva zile
In rest nimic relevant. Sunt cam epuizata si cre ca ma duc la nani in curand!
Emi, ma bucur ca esti bine 
|
|
|
04-09-2008, 10:57 PM
|
#220 (permalink)
|
|
Moderator
|
Bonjour!  Vai Emiiiiiiiiiiii cate semne de intrebare si semne de exclamatie!  Bine ca te simti in forma!
Eu nu stiu nimic de el! Poate ii ocupat!
Astazi ploua aici! Deja suntem in 10 aprilie oamenilor. Mai un pic si ii gata anul! 
|
|
|
04-09-2008, 11:51 PM
|
#221 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Neata!
O da, Layla, deja am inceput AMR-ul  Noi mai avem 2 saptamani pana la vacanta de Paste si dupa aia mai avem inca 6 si gata anuuuuu!!!
O zi buna va doresc!
|
|
|
04-09-2008, 11:54 PM
|
#222 (permalink)
|
|
Moderator
|
Eu nu primesc vacanta, decat 2 zile libere parca sau asa ceva. Dar, colegii mei vor sa isi ia singuri vacanta!
Nu mai avem mult pana la Craciun! Acusi ii aici! 
|
|
|
04-10-2008, 12:25 AM
|
#223 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Da, si in ritmul asta nici pana la pensie nu mai e mult. acusica trece timpul...  Sau mai degraba 
|
|
|
04-10-2008, 02:44 AM
|
#224 (permalink)
|
|
Member
|
Hey, chiar e dubios cu igrec...nici pe mess nu l`am maivazut 
Layla, cum e lasagna? E mancarea preferata a lui Garfield :X. Vreau sa incerc si eu asaceva...sa inteleg de ce ii place lui atat de mult lasagna 
Eu sunt la scoala acum :P am profitat putin de faptul ca ne lasa profa pe net :P
Va pup :*
|
|
04-10-2008, 03:30 AM
|
#225 (permalink)
|
|
Moderator
|
Lasagna ii splendida! Acuma depinde foarte foarte mult de cine o face. De exemplu, cum am mancat ieri, la restaurant, nu mi-a placut absolut deloc. Dar mama o face exceptionala.  Cand vii pe la Arad, sa imi spui, ca te chem la mine sa mananci!
Am incercat sa atasez o poza, dar nu merge. De fiecare data cand vreau sa pun o poza, imi da ceva eroare.
@ dya: Ma tot mir cum trece timpul asa repede. Parca ieri am intrat in anul intai si acusi vin examenele si ma trezesc in octombrie ca trebuie sa incep lucrarea de licenta. Asa dor o sa imi fie de facultate.
|
|
|
04-10-2008, 07:17 AM
|
#226 (permalink)
|
|
Member
|
opaaaa
Fratilor si surorilor, va salut, bine v-am regasit!Nu stiti ce extatica poate fi starea de sanatate dupa un cosmar de saptamani intregi!
Laylaaaaaaaaaaa, nu ma pot impiedica sa obserb spinii ascunsi in replica ta, numai in replica ta, esti geloasa???????????? 
Nu ai de ce, draga mea, mi-e tare drag Igrec, mi-a cazut cu tronc din ziua in care m-am inregistrat pe forum, dar te anunt ca sunt batranica in raport cu el si nu sunt pedofila 
Dar as vrea uneori sa fiu!!!!!!!!
Dya ce mai faci?Cum te mai simti?Ce mai citesti? Eu...pe Pamuk, nobealeabilul de anul trecut....dar m-am indragostit definitiv de un italian (am obsesia Italiei, noroc ca nu ma aude Igrec) D' Anunzzio si superbul sau roman Focul, il recomand tuturor cu mare caldura, in cazul in care aveti exccentrica mea pasiune...de a citi!
Miruna si Contesa, spuneti-mi sincer, voi invatati ceva pentru bac? Ai mei doar vreo 5 invata, restul.....viseaza paradisul fituicilor!!!!!!!!!
Va poooooooop, all of u
|
|
|
 |
04-10-2008, 10:47 AM
|
#227 (permalink)
|
|
Moderator
|
Quote:
Originally Posted by emyiakab
Laylaaaaaaaaaaa, nu ma pot impiedica sa obserb spinii ascunsi in replica ta, numai in replica ta, esti geloasa???????????? 
|
Draga Emiiiiiiiii, crede-ma ca nu sunt deloc geloasa!  Chiar nu am de ce! Pur si simplu am observat ca inainte nu puneai atatea semne de intrebare si de exclamatie una dupa alta!!!!!!!!!!!!!! Dar imi place faza!
Quote:
in cazul in care aveti exccentrica mea pasiune...de a citi!
|
Ador sa citesc! Ce poate fi mai fain decat sa stai in pat, cu o carte in maini?
Quote:
restul.....viseaza paradisul fituicilor!!!!!!!!!
|
Niciodata nu mi-au placut oamenii care copiaza. Mi se pare injositoooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
 |
04-10-2008, 12:16 PM
|
#228 (permalink)
|
|
Member
|
Vroiam si eu sa iau un autogreaf de la Pamuk (deh....fascinatia asupra oricarui domeniu ce tine de Turcia...) vine pe 26 aprilie sau pe 29 ceva de genul, dar nu cred ca am timp...As citi ce ne recomanzi, sunt convinsa ca e frumoasa cartea, dar nu am tiiiiimmmmp  ( de abia recitesc rromanele pentru scoala. M-am amuzat teribil ca de fiecare data la Enigma Otiliei, cand il rastoarna Stanica pe Mos Costache cu tot cu saltea ca sa caute banii...
In rest....recunosc nici eu nu prea invat...cred ca astept odata variantele definitive ca m-am saturat de atata ameteala...
Pupici tuturor!
|
|
|
04-10-2008, 12:26 PM
|
#229 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Hello!
Sunt rupta de oboseala! Dar cu ultimele puteri tot mai zic ceva si pe aici
Layla, chestia asta cu timpul care trece prea repede ma sperie groaznic cateodata. Acum e Pastele, acum e Craciunul, acum ma gandesc unde merg in vacanta de vara, acum ma gandesc ce fac de Revelion! Groaznic. Si, da, ma bucur ca se apropie vacanta de vara dar n-am nici cea mai vaga idee CAND a trecut deja acest an scolar!!
Emi, ma bucur ca te simti asa in verva! Cat despre ce mai citesc: ultima carte citita a fost Nikos Kazantzakis- Hristos rastignit din nou. A aparut acum proaspata la Humanitas in colectia Raftul Denisei. Superba carte, superba simbolistica. O recomand din tot sufletul, dar cititi-o cu atentie, n-o fuseriti ca-i ratati tot farmecul.
Miruna, spor la invatat si lasa variantele ca mai rau te zapacesti. Plus ca oricum nu poti fizic sa inveti cateva sute de variante pe de rost. Invata materia, ca variantele alea din materie sunt "ticluite".
|
|
|
 |
04-11-2008, 06:20 AM
|
#230 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Salut. Am venit acasă. Am fost în spital 3 zile din cauza piciorului. Toate bune şi rele, m-am convins pentru a nu ştiu cîta oară de oamenii din sistem. Sper acum să mă fac cît mai repede bine.
Am să mă fac că nu am văzut glumele alea rătăcioase ale Andei şi Emiliei
Ceea ce mă îngrijorează este faptul că bunicul are probleme şi el cu piciorul, cu circulaţia şi va fi operat. Simt aşa... Nu ştiu, nu mă simt bine, aş vrea să nu fie bolnav...
Voi ce mai faceţi ? Dya, Miruna, Contesa, voi cum o mai duceţi ?
Vă pup şi o zi cît mai plăcută.
και πόσο αξίζει κάτι άμα δε το μοιραστείς...
|
|
|
04-11-2008, 10:35 AM
|
#231 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Igrec, bine ai revenit si insanatosire grabnica. Am banuit ca ai fost in spital, ca ne amenintati inca de saptamana trecuta cu asta. Bine ca a trecut.
Cat despre bunicul tau, ce sa-ti zic? Asigurati-va ca incape pe maini bune si dupa aia totul va fi in regula. Cat despre faptul ca ai vrea sa nu fie bolnav...asta o avem cu totii: nimeni nu vrea ca cei dragi lui sa fie bolnavi, dar uneori se mai intampla si de-astea. O sa fie bine, ai sa vezi
In rest toate bune, s-a mai terminat o saptamana, ne pregatim sa iesim un pic si cam atat.
Ne mai auzim maine.
|
|
|
04-11-2008, 03:33 PM
|
#232 (permalink)
|
|
Member
|
Igrec, ma bucur pt tine si in acelasi timp imi pare rau pt bunicul tau...sper ca o sa fie totul bine..
Ma si miram, tot la pagina 8 de forum am ramas....Unde sunt conversatiile de la inceput, verva aceea?!  )
Am implinit 19 ani acum 25 minute, si ma ingrozesc....acum cativa ani as fi zis "wooow 19 ani" gandindu-ma la ceva pe care nu l-as fi atins niciodata desi de abia asteptam sa cresc...
Acum....ce pot sa imi doresc mai mult decat sa imi pastrez cat mai mult inocenta si sclipirea interioara..?
E greu intre oamenii astia...Tocmai azi am fost dezamagita pentru a nu stiu cata oara de un prieten foarte bun...atata meschinarie in jurul meu  si de abia incep viata..
|
|
|
04-11-2008, 11:50 PM
|
#233 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Raisa-Miruna, La Multi ani! Iti urez sa ai parte numai de lucruri bune si de vise implinite  Sanatate, fericire si...bafta la Bac!
Si eu am revelatii dupa revelatii de ziua mea, dar pe de alta parte cand e ziua mea incerc sa o fac cat mai frumoasa si sa ma gandesc numai la lucruri bune. Nu las pe nimeni sa ma supere/dezamageasca/enerveze de ziua mea
Distractie placuta azi si sa fii numai zambet 
|
|
|
04-12-2008, 12:41 AM
|
#234 (permalink)
|
|
Senior Member
| | |