| Sponsored Links |
|
|
Register
and you will see NO ads! |
04-22-2008, 02:52 PM
|
#301 (permalink)
|
|
Member
|
De maine incep si eu sa ma lupt cu covoarele,geamurile...etc etc...oricum..pentru mine Pastele, Craciunul, nu mai sunt cine stie ce...sunt zile ca toate zilele, numai ca sunt bunatati de mancare :P.Sa speram ca vom avea zile frumoase de Paste...Asa o sa ies si eu pe clisura la o plimbare, poze , alea alea:P
Pupacesc la voi :*
|
|
04-23-2008, 09:11 AM
|
#302 (permalink)
|
|
* ~ Moderator ~ *
|
Da, asa si pentru mine! Sunt zile ca toate zilele. Pacat ca oamenii nu se gandesc aproape deloc la adevarata semnificatie a sarbatorilor...
Azi a plouat ca-n codru aici! M-am saturat pur si simplu. Bine ca nu sunt obligata sa ies afara din casa!  Ma rog, doar maine, cand am treaba in oras! Eu sunt soarece de casa. As sta intre 4 pereti si un an intreg si nu as avea nicio treaba! 
|
04-23-2008, 10:57 AM
|
#303 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Aici ploua cu galeata, astia de la Meteo au anuntat inundatii, cod portocaliu. Eh... Tare romantice mai sunt plimbarile prin ploaie !
Eu Layla, daca as sta in casa, inevitabil as dormi si as sta numai in pat ca sa imi revin din oboseala.
Incep si eu de miine curatenia, multa munca, dar foarte placut, avind in vedere ca a iesit bunicul din spital si e mai bine.
Numai de bine va doresc !
Na 'sai kala !
|
|
|
04-24-2008, 07:21 AM
|
#304 (permalink)
|
|
Senior Member
|
 deci e bine bunicul....ma bucur
Spor la treaba tuturor!
|
|
|
04-24-2008, 08:35 AM
|
#305 (permalink)
|
|
* ~ Moderator ~ *
|
Multumim, multumim! Tie la fel!
Am mancat azi Gyros de pui cu cartofi prajiti si salata Tzatziki! O splendoare!
Da, sunt romantice plimbarile prin ploaie! Imi plac ploile de vara, care vin pe neasteptate si tin 10 minute! 
|
04-25-2008, 12:29 AM
|
#306 (permalink)
|
|
Member
|
sarbatori fericite!
Hey salut lume, m-am gadit sa ies din marea tacere si sa va urez tuturor Sarbatori frumoase, pline de lumina si neprevazut!
Ma simt ceva mai bine, nu o sa spun ca s ok de teama....s zile cand nu ma doare nimik, apoi, seara, iar ma inteapa spini in maruntaie.
Eu cu pregatirile nu prea ma agit, s muncitor cu spiritul, cum spun eu mereu in gluma, dar de partea bucatarie se ocupa mama si bunica, cu mare gratie!
Sa imi tineti pumnii sa scriu ce mi-am propus in scurta vacanta pe care o am!
Va pooooop pe toti!
|
|
|
04-25-2008, 08:02 AM
|
#307 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Un Paste fericit toturor !  Si Cristos a inviat !
Invierea sa aduca in sufletele voastre mai multa fericire, sanatate si dragoste.
@ Emi : Eu am muncit ieri de mi-au sarit capacele. Insa si rasplata a fost pe masura. Discutam noi pe mess.
@ Layla : A fost draguta intentia ta din postul tipei pe care l-am tradus amindoi. M-ai lasat fara cuvinte. Nu m-as fi asteptat sa ai atitudinea aceea. daca te deranja, puteai sa imi spui sa il sterg. In fine, tu stii mai bine.
Voi ce mai ziceti ? Miruna, tu pe unde esti ? Iar despre Contesa, numai pe Xatzigiannis il asculta de cind am add-uit-o in lista  Mai sa fie ! As vrea sa seman cu Andreea Marin Banica  haha !
Pupici si imbratisari ! 
|
|
|
04-25-2008, 11:56 AM
|
#308 (permalink)
|
|
* ~ Moderator ~ *
|
Si eu va doresc Paste Fericit, tuturor! Si vacanta placuta!  Aaa, si multa multa pace si liniste sufleteasca! 
|
04-25-2008, 12:36 PM
|
#309 (permalink)
|
|
Member
|
Vai, igrec, ce nebun esti :P Clar, nu mai nebun ca mine. Yo nu as vrea sa semeni cu ea, doar sa ai "puterile" ei. As vrea mai mult ca oricine  )
Sarbatori fericite va doresc si eu  SI sa profitati din plin de vacanta :P
|
|
04-25-2008, 12:47 PM
|
#310 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Contesa draga, si mie imi place MX (parca suna a BT, tigarile vechi...)Cum cinta... Dar nu imi place deloc cum arata. 3 oase si asta basta. Intotdeauna am avut un sentiment din ala de mila pentru barbatii care au infatisare de baietei. 
Si da, aici ai lista cu melodiile care imi sunt pe creierei :
1. S'epsaksa, e'exasa
2. Pikrodafni
3. Mia nuxta treli
4. Krata me (because I am a HERO!  )
5. Kaneis
Toata ziua cint prin casa. Acum mai iau o pauza si imi iau si chitara...  (urmeaza Gica Petrescu et compania  )
|
|
|
04-25-2008, 12:56 PM
|
#311 (permalink)
|
|
Member
|
Vai..m`ai ranit profund...Cum poti vorbi asa despre Zeul zeilor, Erosul erosilor, (am vrut sa mai zic un cuvant da ma abtin:P) , Cel mai Cel dintre toti cei???
Nu tre sati placa cum arata.... :P alea 3 oase sa le am eu si is cea mai happy :P
Mie toate melodiile imi plac, dar in special video din concerte..caci sunt live..si imi place sa`i vad expresiile fetei cand canta ..(zici k ii nebun cum face din sprancenele alea) :P Da, eu am zis`o  da imi place!
|
|
04-25-2008, 01:17 PM
|
#312 (permalink)
|
|
Senior Member
|
|
|
|
04-25-2008, 02:21 PM
|
#313 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Printre picaturi mai trec si pe la forum.
Vreau sa urez un Paste Fericit tuturor. Sa aveti bucurie si liniste atat in suflet cat si in casa 
|
|
|
04-26-2008, 01:11 PM
|
#314 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Va doresc un Paste cit mai fericit, sa aveti parte de o renastere in voi si de cit mai multa fericire si implinire.
Dar cuvintele sunt de prisos... Lumina in voi
Hristos a inviat !
|
|
|
04-27-2008, 11:19 AM
|
#315 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Adevarat a inviat!
Ce ati facut, cum a fost slujba, ce ati papat bun?
Eu am fost cu sora mea la colegii ei de facultate....si ea cu o fata au jucat Remi 8 ore si jumatate (eu langa ele dormind pe canapea) iar scorul final a fost egal. Fix egal. Si ar mai fi jucat; m-au pus sa caut recordul de ore jucate in continuu. Mi-e teama ca le-ar dobori somnul daca ar incerca.
Cum eu nu am facut de mancare decat salata de ton cu cartofi, am primit din toate partile. De la sefa, de la bunic, de la tatal vitreg...Numai ca nu avem paine si tot degeaba  )
I proceed now to Morometii k ma tot chinui cu al doilea volum....si baitza...somn si The Apprentice. Good bye...
Si ca urare: sa fiti cat mai iertatori, sa nu va certati, sa aveti parte de liniste, si mai ales de cei dragi langa voi, si de sanatate! Hristos a inviat...
|
|
|
04-28-2008, 02:05 AM
|
#316 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Hristos a inviat!
Si noi am petrecut bine: cu familia, cu prietenii(in doua reprize), azi mergem la bunici.... De, ca romanii de sarbatori
Numai bine va doresc 
|
|
|
04-29-2008, 05:07 AM
|
#317 (permalink)
|
|
Member
|
Eu...am fost putin la iarba verde,in prima zi ...dar m`am plictisit urat de tot, pt ca nu mi`a placut anturajul...A cantat mai mult muzica populara...(nu suport genul), si s`a dansat pe asaceva ...(nici asta nu`mi place), si astfel l`am luat pe Mixalis si am plecat amandoi prin padure...ne`am plimbat, am cules flori,am facut poze, si am cantat logic:P ....Pana mi s`a terminat bateria la telefon :P (cica ragusise si luase o pauza).
Ieri...am iesit oleaca prin orash...la o mica plimbare...aiurea..oricum aici la mine e o plictiseala totala...orasul mic...nu ai ce sa faci...
Pt mine a fost tare aiurea Pastele asta...sper ca va`ti distrat.
|
|
04-30-2008, 06:47 AM
|
#318 (permalink)
|
|
* ~ Moderator ~ *
|
Eu am stat acasa... plictiseala mare, bine ca a trecut! Din 5, la facultate! Acusi am examene! Trebuie sa ma pun pe invatat! In sfarsit s-au afisat azi notele de pe semestrul intai, cu tot cu cine primeste bursa! Greu se misca lumea...
Vremea ii foarte faina aici. Diseara plec la unchiul meu cu familia. Stam la el pana maine seara. Vor sa mergem la padure, maine, dar eu nu! Mi-as dori sa ploua... nu am chef de iesit la iarba-verde! Altadata! Oricum, cartea de psihologie o sa fie prezenta cu mine, la fel si araba!
In rest, sunteti bine?
|
05-01-2008, 03:37 AM
|
#319 (permalink)
|
|
Senior Member
|
'neata ! Am dormit de la 5:30 pina acum... Sunt insa Bine  Si ieri am invatat toata ziua. Am fost si mi-am luat un pachet de Dunhill si am un chef nebun de invatat. Ai mei deja au facut prinzul... Eu sunt la cafea 
Azi basket
Voi ce mai ce mai faceti ?
Emi ?
Anda?
Dya ?
Aaaaa, btw Dya, iau niste filme acum cu sub in greaca.
Contesa ?
Pupici !
|
|
|
05-01-2008, 01:17 PM
|
#320 (permalink)
|
|
* ~ Moderator ~ *
|
Eu sunt bine! Am fost azi la padure, in final! Dar mi-a fost un somn... Maine am treaba! Sambata ma duc la botez si mai am un proiect de terminat! de luni la facultate!  Abia astept! 
|
05-01-2008, 03:07 PM
|
#321 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Seara buna!
Noi tocmai ce-am tras o fuga la munte si acum de-abia astept sa fac nani. Poate mai plecam si maine pe undeva dar inca nu am luat nicio decizie.
Igrec...  Need I say more?
Noapte buna!
|
|
|
05-02-2008, 06:18 AM
|
#322 (permalink)
|
|
Member
|
Buna  Eu tocmai am facut ochi...ieri am fost la iarba verde cu pardidul :P.A fost frumos..distractie....muzica..si populara, si manele (bleax) dar eu m`am despartit oleaca de grup, ca sa pot face plaja in liniste, si sa pot asculta ce imi place 
Acum..sunt ca un rac de rosie:P am zis ca dorm pe scaun  ) Nu`i nimic, caci dupa ce trece roseata, bronzul de la solar ii pistol cu apa  ) pe langa ce o sa am eu :P
Of igrec, da`mi si mie oleaca din cheful ala al tau de invatat...
|
|
05-02-2008, 01:16 PM
|
#323 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by dya
Seara buna!
Noi tocmai ce-am tras o fuga la munte si acum de-abia astept sa fac nani. Poate mai plecam si maine pe undeva dar inca nu am luat nicio decizie.
Igrec...  Need I say more?
Noapte buna!
|
Nu, nu e nevoie. Vedem noi cum facem ca sa ti le pot da.
|
|
|
| |