So, Rachelzinha89, here is the translation:
Nicolae Guta - Etno
Refrain:
Hai lasă-mă o dată pleacă dacă vrei - Come just leave me, leave if you want to
Că eu azi am s-o fac lată cu prietenii mei - Because I am going to do it today with my friends
Hai lasă-mă o data ieşi din viaţa mea - Come just leave me, get out of my life
Că mă cert cu lumea toată din cauza ta - Because I am fighting with everybody for you
Pentru tine m-am certat cu prietenii mei - I fought with my friends for you
De când sunt cu tine n-am ieşit cu ei - Since I have been with you, I haven't been going out with them
Mă ameninţi că mă laşi de parcă m-ai lăsa - You are threatening to leave me as if you would leave me
Singur in deşert si vai de viaţa mea - Alone in the desert and miserable
X2
Refrain:
Că eu azi am s-o fac lată cu prietenii mei - Because I am going to do it today with my friends
Că mă cert cu lumea toată din cauza ta - Because I am fighting with everybody for you
Doar la tine ma gândeam de mine am uitat - I was thinking only at you, I forgot about me
Şi la toată lumea aş fi renuntat - And I would have given up to everybody
Mă ameninţi că o să pleci şi mă-ntreb oare cand - You are threatening to leave me and I wonder when
O să am plăcerea să te văd plecând - I am going to have the pleasure to see you leave
X2
Refrain:
Refrain X2
Hope it is Ok. I am waiting for suggestions just as always.