Hallall E KeBleona Qerreti albanian to engelish

Thread: Hallall E KeBleona Qerreti albanian to engelish

Tags: None
 1. Greshopa said:

  Default Hallall E KeBleona Qerreti albanian to engelish

  Me tjeter djal me sheh per krah
  ....me sheh per krah...
  ....me sheh per krah...
  inat mos mbaj
  ne jeten time me nuk je
  ........
  Hallall e ke , hallall e ke

  Te kam dashur si e marr
  Mire dite kam humbur kote
  Jo per mua tjeter djal
  S'egzistone askund ne bote
  Kur te pash duke u puthur
  Me nje tjeter me pasion
  Syve sdoja tu besoja
  Dhe as vetes jo

  Ref :1x

  Fjalet qe me thoje dje
  Dhe premtime pa mbarim
  I degjon sot tjeter kush
  Qe ke vene ne vendin tim
  Do te rrah do t'bej skandal
  Me nje tjeter do te dal
  Do ta bej une zemren gure
  Per ty qe s'me deshe kurr

  Edhe pse te deshta fort
  Skllave jo nuk behem dot
  Ti tani je nje i huaj
  Une njesoj do ta paguaj

  Ske asgje qe te me thuash
  Une kam meshire qe ti te vuajsh
  Nate e dite me ndiq nga pas
  Nga inati plas !!  Ref: 1x

  Fjalet qe me thoje dje
  Dhe premtime pa mbarim
  I degjon sot tjeter kush
  Qe ke vene ne vendin tim
  Do te rrah do t'bej skandal
  Me nje tjeter do te dal
  Do ta bej une zemren gure
  Per ty qe s'me deshe kurr

  Me tjeter djal me sheh per krah
  ....me sheh per krah...
  ....me sheh per krah...
  inat mos mbaj
  ne jeten time me nuk je
  ....me nuk je....
  Hallal e ke , hallal e ke

  Ref: 1x

  Fjalet qe me thoje dje
  Dhe premtime pa mbarim
  I degjon sot tjeter kush
  Qe ke vene ne vendin tim
  Do te rrah do t'bej skandal
  Me nje tjeter do te dal
  Do ta bej une zemren gure
  Per ty qe s'me deshe kurr
   
 2. Balkaneuro said:

  Default

  Me tjeter djal me sheh per krah
  you see me with my arm around another guy
  ....me sheh per krah...
  arm around(eachother)
  ....me sheh per krah...
  inat mos mbaj
  don't hold a grudge
  ne jeten time me nuk je
  you are no longer in my life
  ........
  Hallall e ke , hallall e ke
  it is halal for you(it is permissible for you (to be with another now))

  Te kam dashur si e marr
  i loved you like a madwoman
  Mire dite kam humbur kote
  i have lost good days for nothing
  Jo per mua tjeter djal
  no, for me another guy
  S'egzistone askund ne bote
  doesn't exist anywhere in the world
  Kur te pash duke u puthur
  when i saw you kissing
  Me nje tjeter me pasion
  another with such passion
  Syve sdoja tu besoja
  i didn't want to believe my eyes
  Dhe as vetes jo
  or myself

  Ref :1x

  Fjalet qe me thoje dje
  the words you said to me yesterday
  Dhe premtime pa mbarim
  and the endless promises
  I degjon sot tjeter kush
  someone else hears today
  Qe ke vene ne vendin tim
  the one that you have replaced me with
  Do te rrah do t'bej skandal
  i will hurt, i will make a scandal out of you
  Me nje tjeter do te dal
  i will go out with another
  Do ta bej une zemren gure
  i will make my heart a rock(cold hearted)
  Per ty qe s'me deshe kurr
  for you, since you never loved me

  Edhe pse te deshta fort
  and even though i loved you very much
  Skllave jo nuk behem dot
  i can't be a slave
  Ti tani je nje i huaj
  you are now a stranger
  Une njesoj do ta paguaj
  i will repay you the same way

  Ske asgje qe te me thuash
  because nothing that you say to me
  Une kam meshire qe ti te vuajsh
  will make me have pity that you will suffer
  Nate e dite me ndiq nga pas
  chasing after me day and night
  Nga inati plas !!
  explode from your grudge (blow up inside out of anger)