se parakalo metafrase ta ta perimeno me agonia
se parakalo metafrase ta ta perimeno me agonia
den thelo na fano prihtis omos me eheis grameno kanonika
iremise ligo mporei na min exei xrono i kopela!
An epeigese tooooso mathe ispanika...
to nada que hablar simainei tipota den leo kapoios mporei na mou pei kai diavaso
lexico alla den ehei oles tis leksis oute kai gramatiki giauto min paraponieste pou den ksero giati mia leksi simainei ekato kai mperdeuomai opos to tengo simai prepei i eho perimeno apantisi
Το tengo μόνο του σημαίνει έχω. Το tengo que + απαρέμφατο σημαίνει πρέπει.
Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.
~Δημόκριτος~
Τελικά έχεις δει όλα τα thread εκτός από αυτό που σου είπα!
~Δημόκριτος~
pantos esi mou milises eugenika i alloi me skilovrisan kai me stelnoun o enas ston allon
Ρε παιδί μου πήγαινε στο thread που σου είπα. Εκεί έχω βάλει κάπου 9 μεταφράσεις από τα τραγπούδια που μου ζήτησες.
~Δημόκριτος~
pos legete mou les giati mperdeuomai
Νομίζω πως το ζήτησε στα αγγλικά.
~Δημόκριτος~
χωρίς παρεξήγηση ok? τυφλές είστε?, ο ίδιος ο τίτλος του threat το λέει!translation in GREEK or english!
λάθος:Que hiciste...Spanish to greek or english
Του στυλ: πως μπορούν 3 Ελληνίδες να μπλέξουν τα μπούτια τους.
Και εγώ το ίδιο νόμιζα penny.Υπάρχει και η Ivana BG που το ζήτησε και ψυχανεμίζομαι ότι δεν ξέρει Ελληνικά.
A! η Ivana BG το ζήτησε στα αγγλικά!λογικά ναι δεν μιλάει ελληνικά αλλά η kanty που το είχε ζητησει εξαρχής ξαναέβαλε τους στίχους μετά ακριβώς της Ivana BG( το μνμ) και όταν είπες που βρίσκεται..2ο post από αρχη, απάντησε πάλι η kanty στα αγγλικά αυτή την φορά και δεν κατάλαβα την διαφορα σε αυτές...Ivana BG κ kanty! ναι το μπερδεμα πάει σύννεφο!τελικά θα το κάνει κανείς στα αγγλικά? και να ειδοποιήσει την Ivana BG γιατί δεν θα καταλάβαινε χριστό όσες φορές θα μπήκε να το τσεκάρει, όλοι ελληνικά μιλάμε!!!
Νομίζω πως το έχει ήδη μεταφράσει η Kanty.
~Δημόκριτος~
H Ivana πρέπει να είναι Βουλγάρα.
~Δημόκριτος~
αχααα