hmmmmmmmmmm
Κάθε στόχος του μυαλού μου γίνεται χρώμα με το verte και επιθυμία από το tenerte, είναι ισχυρότερος είναι περισσότερος σκληρός ενιαίος εγώ θέλει ότι παίρνετε σε με του χεριού σας από το μονοπάτι, και για να διασχίσει το δάσος που διαιρεί τις ζωές μας. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα ότι το συμπαθώ σήμερα tν enamors σε με ότι μιλάτε σε με με τα στοματικά enamors σας σε με ότι ανυψώνετε σε με μέχρι τα enamors ουρανού σε με αυτό του μου είστε η ψυχή soρadora σας. Η ελπίδα των ματιών μου χωρίς σας η ζωή μου δεν έχει την αίσθηση χωρίς σας η ζωή μου είναι όπως έναν στρόβιλο τέφρας που πηγαίνει μακριά (ooooh) με τον αέρα..... Ι εάν αξίζω σε σας ενιαίους μην ξέρτε ότι ούτε επιθυμία που αυτός DES ληγχτ στη ζωή μου στις ερχόμενες ημέρες Lιeme πολύ είτε τα χείλια που εγώ τον λέτε ή αργά. Από το υπόλοιπο των ημερών μου θέλω να είμαι η επιχείρησή σας. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που συμπαθώ σήμερα σας... Enamors σε με ότι μιλάτε σε με με τα στοματικά enamors σας σε με ότι ανυψώνετε σε με μέχρι τα enamors ουρανού σε με αυτό του μου είναι η ψυχή soρadora σας. Η ελπίδα των ματιών μου χωρίς σας η ζωή μου δεν έχει την αίσθηση χωρίς σας η ζωή μου είναι όπως έναν στρόβιλο τέφρας που πηγαίνει μακριά (ooooh) Enamors σε με ότι μιλάτε σε με με τα στοματικά enamors σας σε με ότι ανυψώνετε σε με μέχρι τα enamors ουρανού σε με αυτό του μου είναι η ψυχή soρadora σας. Η ελπίδα των ματιών μου χωρίς σας η ζωή μου δεν έχει την αίσθηση χωρίς σας η ζωή μου είναι όπως έναν στρόβιλο τέφρας που πηγαίνει μακριά (ooooh) με τον αέρα
I tried... got the lyrics for you
Last edited by Latina21 : 03-08-2008 at 07:06 PM.
|