Esti invisible tot timpul? Nu am stiut! Bine, atunci! O sa dau buzz!Stiu la ce te referi! Eu, de exemplu, sunt permanently offline pentru TOTI colegii de facultate! M-am saturat ca de fiecare data cand intru sa vorbesc cu persoane pe care nu apuc sa le vad, sa mi deschida 15 ferestre cu urmatoarele replici:"Ceau! Ce faci? (la intrebarea asta nici nu apuc sa raspund, ca vine a treia si cea mai importanta, care de fapt, ii 2 in 1) si anume: Ai fost la facultate si ce ati facut?
Vai! Groaznic! Asa ca am ales solutia cea mai simpla!
![]()
Expect nothing and you'll always be surprised!
Help me! Ziceti`mi si mie cum se numeste acea melodie "traditionala" a grecilor... Aparea ea in reclama de la Alexandrion, daca nu ma insel.... O VREAU si nu stiu cum sa dau de ea...Poate voi stiti :P Toata ziua m`am gandit azi la ea![]()
Mie nu`mi place Garfield..eu sunt Garfield!
Garfield, sau placerea de a fi lenes 365 de zile pe an
Zorba...Ti-o trimit eu daca vrei
![]()
DA! Aia`i...of..ca imi statea pe limba) da cand ai un lapus dela cat Marele Canion...ce sa`i faci?:P cum facem sa mi`o trimiti
![]()
LOL! Da-mi un PM cu mailul tau ca aici n-am cum s-o atasez.
Gata. Trimis![]()
UUhh deja putem sa facem o trupa de belly-dancers) Apropo cum se zice in araba dansatoare din buric? Eu nu stiu cum se zice in turca...o sa ma documentez
Cred ca renunt la atestat, faceam o baza de date (o arhiva meteo) in Oracle Application Express, dar orice i-as face nu vrea sa mearga de la un anumit punct...:-< plus ca ma ingrozesc acele 150 probleme.
Oricum voua bafta multa (si mai ales la bac/admitere)...mai vb pana atunci) Desi prefer sa citesc despre orice altceva aici pe forum, ma relaxeaza....cu Ahmet Kaya in urechi....si cu zambetul pe buze...INAINTE LA RAZBOOOOOI
)
Apropo ce ne-am face fara smileys...? M-au pus sa rescriu postul k aveam prea multi =)) am ajuns sa nu pot sa ma exprim fara ei...tragic!
Multumesc mult pt melo :* Imi place mult, si mai ales ca mi`am stors creierii o zi intreaga la cum se numeste))
Ce mai faceti voi? Eu acum am ajus de la Resita.Am fost la shopping :P.Mi`am cautat un dictionar/indrumator pt limba greaca...dar nu am gasit decat o chestie micutza de buzunar,cu 11 limbi, printre care si greaca...da era si mica..si scumpa, si nu era ce imi doream..:P si nu am luato.
Tocmai am facut o baie si sunt moale..si pufoasa..si cu chef de somn....si al meu iubi se tine de mine sa alergam in seara asta....Cred ca voi face 2 pasi si apoi somn prin vreun santz))
Va pup:*
Si ms inca o data pt melo.E criminala! Stiu..sunt obsedata...)
Ma bucur ca te-am fericit! Si eu sunt innebunita dupa acest cantec.
Iar daca tu esti obsedata, atunci eu sunt patologica!!LOL! Asa ca eu cred ca suntem normale amandoua...intr-o lume in care ne definim normalitatea asa cum vrem noi
Spor la alergat sau somn usor...whichever you choose in the end![]()
Ceau fetelor! Haideti sa va dau un link fain. Atat am ras, cand l-am primit: http://www.in360.ro/creier/
Maine ma asteapta 12 ore minunate la facultate, de la 8 a.m la 8 p.m! Ce pot sa imi doresc mai mult?
Am auzit ca o sa ploua zilele astea dar de saptamana viitoare vin caldurile.
Cum nu o sa ne "auzim" maine, va doresc de pe acuma o seara placuta si maine sa aveti o zi faina.![]()
LOL! Layla, multumim de link! Dar daca te uiti atent...bilele alea se misca uniform! Asa ca problema nu-i la noi!!![]()
O zi buna sa ai maine la facultate( 12 ore?!). Si eu am maine zi plina asa ca s-ar putea sa absentez de pe aici.
Noapte buna![]()
Zau ca si eu rad de 20 minute si nu ma opresc...Da' cat de adevarat e!!) probleme tehnice....cata imaginatie...
)
Si eu am ajuns acum pe acasa...am invatat niste porcarii la geografie pentru bac, unele mi se par absurde...ce sa facem?!
Si ma relaxez cu muzica mea. In sfarsit.
Noapte buna sau buna dimineata, depinde cand mai intrati!![]()
Normal ca nu ii la noi! Tot timpul ii la ei!Pfff, am reusit sa scurtez ziua!
Sa zicem ca am plecat de la germana!
Nu-i stres! Data viitoare! (tot asa zic)
Am mancat lasagna in oras, dar nu se compara cu ce face mama, credeti-ma. Ii experta. Ador mancarea ei, in afara de mamaliga, spanac si cocioane din alea. Nu imi place niciuna. Voi ce mancare preferati?![]()
Igrec, I greeeeeeeeeeeeeeeeeeec, unde esti agapi? Mi-e tare dor de replicile tale colorate, de scrisul tau viu, de vocea ta care face planetele sa intarzie?
Hey, Dya, Layla, ce stiti de Igrec, ce e cu el, are tot probleme cu piciorul?????????
Heeeeeeeeelp, vreau sa stiu ce e, somebody help me!!!!!!!!!!!!
Voua nu va lipseste cavalerul revoltat? Mie, da!
Fetelor, e prima zi cand nu ma mai ard durerile, am mancat cat un lup, in rest nu am facut nimic interesant!
Va pooooop pe toti!Sigur, minus marele absent!!!!!!!!!
Poate s-a plictisit de atata estrogen si bile albastre)
Nu cred ca s-a plictisit! Imposibil!
Dar si eu ma gandeam azi daca nu i s-a intamplat ceva, ca iaca, lipseste de cateva zile
In rest nimic relevant. Sunt cam epuizata si cre ca ma duc la nani in curand!
Emi, ma bucur ca esti bine![]()
Bonjour!Vai Emiiiiiiiiiiii cate semne de intrebare si semne de exclamatie!
Bine ca te simti in forma!
Eu nu stiu nimic de el! Poate ii ocupat!
Astazi ploua aici! Deja suntem in 10 aprilie oamenilor. Mai un pic si ii gata anul!![]()