Nu pot sa spun ca sunt trista - ador si eu sa stau acasa, sa dorm in patul meu, sa mananc mancarea mamei mele, care ii splendida, etc... dar ce-i mult strica!
Mersi mult de invitatie!Te anunt daca exista vreo ocazie!
![]()
Nu pot sa spun ca sunt trista - ador si eu sa stau acasa, sa dorm in patul meu, sa mananc mancarea mamei mele, care ii splendida, etc... dar ce-i mult strica!
Mersi mult de invitatie!Te anunt daca exista vreo ocazie!
![]()
Expect nothing and you'll always be surprised!
Tocmai ma pregateam sa inchid calculatorul cand am vazut ca ai reaparut!
N-am de ce sa te iert ca oricum n-am plecat, dupa cum ai vazut. Invitatiile ceremonioase din partea ta au ramas fara ecou ca eu tot pe aici bantui![]()
Adica stai la mare si nu stii sa inoti? Offf...!!!
Acuma plec ca am musafiri. Revin mai tarziu. Aaa.. maine cred ca venim spre mare asa ca ai grija cum aduni toti norii in calea mea!![]()
Am văzut că n-ai plecat, era vorba doar de ziua aia, dar chiar şi aşa, tastatura tot greşit a scris!
Eu ştiu să înot, dar la o aşa emoţie mă pierd!Cât despre mâine... am o idee mai bună. Nu mai bine tratez eu cu soarele în seara asta ca mâine să fie toată ziua pe cer? Daaa, aşa am să fac!
Last edited by ovelix; 09-05-2009 at 02:41 AM.
@ Ovelix:am inteles de ceva timp ca trebuie sa-ti iei o tastatura noua, de aia nu ma supar. Si daca zici ca tratezi tu cu soarele sa fie azi la datorie, atunci chiar ca nu mai comentez nimic! Pana ma intorc! Daca ploua azi..... mai e nevoie sa zic?!![]()
@ Countingstars: care runda a 2-a, draga mea? Eu deja am pierdut sirul
Weekend placut va doresc tuturor, eu plec la mare intr-o ora![]()
Pai, nu le-am numarat nici eu si trebuia sa incep de undeva
Distractie placuta!!Esi invidiata de tot Universul acum
Nu uita sa ne trimiti poze![]()
Buna dimineata tuturor!
@Ovelix: Ah, deci te-ai intors din proprie initiativa! Bun asa!Vad ca ai rezolvat-o cu soarele, e deja pe cer, straluceste intens. Acum, daca tot ai o asa mare putere de convingere, nu poti tu sa vorbesti si cu primarul dansator de samba sa nu mai construiasca blocuri in Mamaia???
Zi-i sa faca niste parcari in schimb. Multumesc anticipat!
[b]Oveliski, tu te pricepi la Java? Ca vreau sa te intreb o chestie.
@Countingstars: Ela, eu nu cred ca-i runda a doua. Pare mai degraba capitolul "Iertarea pacatelor", by Ovelix. Nu vezi ca acum aduce si soarele? Ce-o fi cu el...?
@Emy:Iti multumesc pentru complimentul facut numelui meu. Am uitat s-o fac cand trebuia, intai pentru ca in ultima vreme sunt mai ametita decat de obicei si pe urma fiindca eram concentrata pe avertisment.Iti intorc complimentul spunandu-ti ca mie intotdeauna mi-a placut "Emilia". Am o verisoara care e insarcinata in perioada asta si tot discutand noi despre ce nume va avea copilul, i-am zis sa treaca peste "Emilia" caci e rezervat de mine pentru cand (si daca) va fi cazul.
![]()
@Dya (care e deja pe autostrada): Sper ca marea sa fie fata de treaba si sa nu ne paralizeze, caci si eu am de gand s-o bag in seama azi.Ca pe urma, cine stie cand mai aduce Ovelix un soare asa puternic.
Am plecat, ma asteapta delfinii.
Weekend placut tuturor!
Nu plouă, garantez! Tu vezi acolo de valuri.
Ai uitat de spini, unguroaico!Originally Posted by emyiakab
Supărat încă sunt, dar zic... de ce să stau eu în grevă şi voi să vă faceţi de cap pe aici? Nu mai bine vă toc la creieraşi? Aşa că atenţie la ce spuneţi, notez tot şi nu mai iert nimic!
Ancuţa, cu soarele te mai înţelegi, dar cu primarul ba! Nici eu nu am atâta putere, iar el are urechile ocupate cu altele. Nu vezi că stă numai cu nasul în buricul braziliencelor, se dă cu schiurile şi cu bărcile pe apă, n-a lipsit nici de la Formula 1 !? I-a intrat apă multă în urechi, nu mai aude bine! Aşa că degeaba strig, păcat de vocea mea!Originally Posted by `Anca`
Aş fi vrut să te ajut, zău!
Da, mă pricep la Java. Aştept întrebarea.
Ooops! Ploua... A plouat toata noaptea. Dna profesoara tre sa fie tare dezamagita. Ieri a cam batut-o vantul, azi ploua...
Draga Anca, nu-ti faceam neaparat un compliment, ci plonjam in amintire.Anca mea e in Spania, si suntem prietene de 17 ani!Dar nu-mi displace numele, cel putin nu atat de mult ca Emilia!deci in afara de fosta mea profa de romana, nimeni nu imi spune asa, toti imi spun Ela sau Ely, depinde de gradul de apropiere!
Dya deci e la mare?Nice...ce sa zic? cred ca nu a fost vreme prea faina, din pacate!
Ella bella, scuze me, nu am prea stat pe la comp zilele astea.Si cand am stat pe acasa, ori am corectat, ori...va dau voie sa radeti, am facut experimente de mancare, caci sunt singura!e adunare la me azi si vreau sa vad cati rezista experimentelor.Eu tot spun in gluma ca sunt muncitor cu spiritul si deci nu ma pot ocupa de bucatarie.In realitate ma descurc in bucatarie cum ma descurcam la mate!!!!adica deloc, ora umilintelor mele intelectuale!
Si..pt Ovelix, romanashul imperator, sa tii ca daca tu nu apareai pe aici sa contabilezi ce scriem...hmmm, era nasol pentr Judecata de Apoi, Doamne Doamne nu avea destule probe si ingerii nostri nu ar fi putut intra in vacanta deloc!
Zici ca esti suparat?Normal, draga, romashii sunt suparaciosi si cred ca dreptul de a fi cu spini e exclusiv al lor!!!ce sa zic? regret profund, nici nu pot dormi, zau, numai la supararea ta neimpacata ma gandesc, si la cum Doamne?sa il fac pe micul imperator roman sa zambeasca putin si sa ma ierte...uite, m-am gandit la un ciradash....ah, la o poveste ungureasca, ha? ce zici?))))))))))))
*ciardas
Am revenit... si PLOUA!!!
@Anca: ... Ce ziceai de vara aia de 11 luni?Oricum, bine ca macar ieri a fost frumos! Iar ma deprim...
@ Countingstars: o sa pun si poze, stai sa le descarc![]()
@ Ovelix: Atata generozitate ai avut in tine, sa am soare numai ieri pana la 5!!! Dupa care m-a lovit un nor. Si azi-dimineata ploaie! Am inteles mesajul! Am venit acasa!
@Emy: Dupa cum vezi, am fost la mare si am prins toate anotimpurile acolo![]()
Hey Dya welcome back!Am avut numai si numai musafiri, am scris deja despre experimentul meu in bucatarie!Dya mou tu cum naibii te descurci in bucatarie?eu sunt un adevarat dezastru!
Imi pare rau ca ai prins vreme cam trista pe acolo!
I missed u, lontana amica!)))))))
sa-mi zici cum a fost pe acolo!
kisses and hugs
Atat mi-a iesitOriginally Posted by dya
N-ai inteles nimic!Originally Posted by dya
Iar tu, profa de romana, poti sta linistita, nu mai contabilizez nimic. N-as vrea sa dai in insomnie din cauza mea!
Dyabine ai venit inapoi! imi pare rau sa aud detaliile despre vreme..
Emy, nu e nicio problema! Daca ramane valabila chestia cu vizita, eu vineri si duminica sunt libera si te astept cu mult drag
Cum e cu mancarea? A murit cineva? (glumesc) - culmea ca fix eu, maestra supei la plic, ma trezesc facand glume de genul
![]()
Neata!
@Emy: nu vreau sa te dezamagesc, dar mie imi place sa gatesc si la cum dispare mancarea zic eu ca-i de bine
@Ovelix: e bine si atat cat ti-a iesit. Multumesc![]()
N-am inteles nimic? Aaa, trebuia sa stau pe plaja si pe ploaie si pe vant, nu?
@Countingstars: "Maestra supei la plic"?LOL! Hai ca m-ai facut sa rad la ora asta matinala! In alta ordine de idei am sa pun poze dupa-amiaza
Va doresc o zi minunata tuturor in ciuda ploii de care avem toti parte indiferent prin ce colt de tara suntem imprastiati!
Dragilor tre sa fug in infern (scoala) rapid, dar uite va scriu cateva lucruri, ca sa va amuz in timp ce...ma gatesc.Deci, fetele au fost ingaduitoare, au mancat si au spus ca e delicios, am facut o ciorba si un papricash...insa baietii au fost necrutatori!Au zis ca ciorba e cam groasa si ca iau masa cu mine numai de incurajare!si atunci, ca sa le rasplatesc rautatea, am dat la maxim muzica greceasca si am urlat vreo nu stiu cate melodii, ca sa anulez aspectul mancarii (de gust nu s-a comentat!) intr-o iritare mult mai mare...astia iubesc toti muzica rap sau rock!i-am innebunit pana cand ma rugau cu ardoare sa incetez cantecele!si abia dupa rugaminti intense am incetat, baietii au plecat dupa cioco si suc, noi am facut curat si totul a fost ok!
bine, hai revin later, cu tristeatea pe care o sa o aduc cu mine din infern, asa ca va pup si va imbratisez(asta se intampla mereu in cercul meu, zici ca mereu ne pregatim de ultima intalnire inainte de plecarea pe front!)))))))))
Nu. Dar dacă ţi s-a părut că primeşti vreun mesaj de genul "Ia un nor de aici şi niţică ploaie şi hai carramba acasă, ca ai stat destul" să ştii că nu era de la mine. Din partea mea, puteai să stai aici şi la iarnă, să te dai pe gheaţă cu pescăruşii. Ca ăştia din imagine. Acolo jos aia cică e marea.
Deci n-a fost un mesaj pentru tine, mai degrabă o pedeapsă pentru mine! Că ploaia asta nu se mai opreşte!!!Am trecut brusc la ţoale groase, zici că-i noiembrie.
Dar oi fi făcut eu ceva?
O fi din cauză că te tot trimiteam la şcoală? Hmmm?
![]()
Şi peste toate astea, aud că Elena pleacă de la DJ Project! Ooooofff, viaţa mea!!!
Countingstars, tu nu mai mânca prostii. Lasă mâncarea la plic şi pune mâna de curăţă un cartof acolo.
Profa de română, dar ştiu că vă pricepeţi la distrat invitaţii. Îi poluaţi fonic până îşi iau câmpii şi pretind că se duc după suc.
![]()
Last edited by ovelix; 09-07-2009 at 03:08 AM.