| Sponsored Links |
|
|
Register
and you will see NO ads! |
11-03-2009, 02:17 PM
|
#1591 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by ovelix
@Dya: Ca un avocat de treabă ce sunt, te scutesc de onorariu pe viaţă. Numai pro bono lucrez cānd e vorba de tine. Te mai gāndeşti şi tu la camera aia zugrăvită īn bleu sau alb? Acuma zi şi tu dacă n-o merit!! 
|
Apreciez generozitatea  Nu stiu cum de am gasit eu avocat generos ca asta-i contradictie in termeni  Aaaa...stai ca m-am lamurit cum e cu generozitatea si cu pro bono cand am citit pana la capat! Sigur ca da, serviciu contra serviciu. Pro bono mioritic
Quote:
Originally Posted by ovelix
Rogu-te, tradu-mi AMR-ul. Pe vremea mea... he heeee... acum 315 ani... nu era cu d-astea.
|
Acu' 315 ani cand n-ai facut armata, asa-i?D Au Mai Ramas x luni/saptamani/zile pana la "liberare". De acolo vine amr-ul
Noapte buna 
|
|
|
11-03-2009, 02:44 PM
|
#1592 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Nu, nu, chiar pro bono lucrez pentru tine. Aia cu camera era aşa... o chestie īn afara serviciului. 
Am făcut armata, bre profa, nu te mai rāde. Vremuri demult apuse. Din fericire. Dar eu eram pe sistemul "mai am" nu pe "au mai rămas". LOL Acum sunt moş, ce vrei, procesez mai greu. AMR-ul crezui că e vreo chestie de-a voastră.  Merci de traducere.  Noapte bună.
|
|
|
11-04-2009, 07:31 AM
|
#1593 (permalink)
|
|
Senior Member
|
@Ovelix : Multumesc pt urari
Dya, de anul asta se desfasoara din februarie pana in iulie, cum stii si tu... yuhuuu party :| si Cambridge in martie. ain't life pretty
Cum e pe la scoala?
|
|
|
11-04-2009, 07:47 AM
|
#1594 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by countingstars
... spuse doamna profesoara. eu in februarie incep bacul nu pregatirile de vacanta 
|
as spune ca pentru luarea bac-ului e cea mai mare presiune... 
hai ca la facultate mai pici un examen, mai dai o sesiune, dar sa iti pici bac-u'...  nu e asa dragut  )
bafta multa, multa, multa! 
|
|
|
11-04-2009, 08:35 AM
|
#1596 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Nu se pune problema de luat, dar toti vrem un rezultat bun, nu-i asa? 
sa fie, multumesc 
|
crede-ma ca te inteleg perfect  )) cat mai oftam si imi plangeam de mila anul trecut pe vremea asta  las ca o sa treci si peste asta! cu bine! 
|
|
|
11-04-2009, 08:44 AM
|
#1597 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Nu se pune problema de luat, dar toti vrem un rezultat bun, nu-i asa? 
sa fie, multumesc 
|
oricum nu ma refeream la tine in legatura cu aspectul ala  de la tine ma astept la o nota (aproape) maxima 
|
|
|
11-04-2009, 09:49 AM
|
#1598 (permalink)
|
|
Senior Member
|
heeey kmmy! multumesc, uite aici o veterana recenta alaturi de mine in aceste momente dificile 
@razvy: cred ca tu vii in comisia de evaluare la istorie, si uite cum o sa am eu PILE
Gata cu BAC-ul, oameni buni, cred ca v-am indispus destul pe ziua de azi, asa ca astept sa vina careva sa schimbe subiectul 
|
|
|
11-04-2009, 09:57 AM
|
#1599 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
@razvy: cred ca tu vii in comisia de evaluare la istorie, si uite cum o sa am eu PILE :eek
|
eu am invitat-o p dya la engl da a zis k nu se baga la d-astea  )) deci la mn n-a mers faza cu pilele.... razvy tu ce zici? te bagi? 
|
|
|
11-04-2009, 10:04 AM
|
#1600 (permalink)
|
|
Senior Member
|
hey saluuuuuuuuuuut lume si prieteni!
Dragii mei,
Va iubesc, incep asa cum nu incepe nimeni!Mi-a fost tare dor de voi, dar am trait aproape intr-o halucinatie!Am sustinerea publica sambata asta si cum stiu ca si voi ma iubiti va rog sa intindeti spre mine un gand plin de lumina!
As vrea sa nu fie aici pe forum decat ce era intre noi in vara, lumina si umor.De duminica revin intre voi mai des... desi, din cand in cand, m-am furisat pe aici sa vad ce mai faceti!Ma simt ca o pasare dragalasa inainte de marele zbor dintr-o colivie 
Sa va spun si ceva amuzant: ma gandesc tot mai des ca dupa eliberare sa scriu un roman.am sa postez pe aici fragmente sa aud sugestii si pareri.daca sunteti curiosi si doritori, daca nu, va rog sa nu fiti, ca de obicei, foarte foarte politicosi 
Voi ce mai spuneti, cum mai e viata voastra, minus munca, stres, obligatii, conventii? Eu nu am avut timp de nimic si de emotii traiesc un sentiment straniu de fuga intr-un vis tacut... 
va pup si va imbratisez lung si calduros ca intre fratii karamazov (iubesc romanul)...
|
|
|
 |
11-04-2009, 10:19 AM
|
#1601 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
@razvy: cred ca tu vii in comisia de evaluare la istorie, si uite cum o sa am eu PILE
Gata cu BAC-ul, oameni buni, cred ca v-am indispus destul pe ziua de azi, asa ca astept sa vina careva sa schimbe subiectul
|
vin in comisie, dar nu te bucura, imi cunosti stilul, desi sunt plin de bunavointa sunt cam acid  ))
Quote:
Originally Posted by kmmy
eu am invitat-o p dya la engl da a zis k nu se baga la d-astea, deci la mn n-a mers faza cu pilele.... razvy tu ce zici? te bagi?
|
hai sa zicem ca da, doar pentru colega noastra draga countingstars
Quote:
Originally Posted by emyiakab
Dragii mei,
Va iubesc, incep asa cum nu incepe nimeni!Mi-a fost tare dor de voi, dar am trait aproape intr-o halucinatie!Am sustinerea publica sambata asta si cum stiu ca si voi ma iubiti va rog sa intindeti spre mine un gand plin de lumina!
As vrea sa nu fie aici pe forum decat ce era intre noi in vara, lumina si umor.De duminica revin intre voi mai des... desi, din cand in cand, m-am furisat pe aici sa vad ce mai faceti!Ma simt ca o pasare dragalasa inainte de marele zbor dintr-o colivie
Sa va spun si ceva amuzant: ma gandesc tot mai des ca dupa eliberare sa scriu un roman.am sa postez pe aici fragmente sa aud sugestii si pareri.daca sunteti curiosi si doritori, daca nu, va rog sa nu fiti, ca de obicei, foarte foarte politicosi
Voi ce mai spuneti, cum mai e viata voastra, minus munca, stres, obligatii, conventii? Eu nu am avut timp de nimic si de emotii traiesc un sentiment straniu de fuga intr-un vis tacut...
va pup si va imbratisez lung si calduros ca intre fratii karamazov (iubesc romanul)...
|
foarte frumos spus 
daca si doctoratul tau este precum postul asta, inseamna ca e foarte bun  oricum bafta la sustinere 
eu sunt interesat de roman, poti sa ma treci pe lista  ) 
|
|
|
 |
11-05-2009, 03:22 PM
|
#1602 (permalink)
|
|
Senior Member
|
@Emy: bine ai venit inapoi!
Noi avem incredere in tine si in faptul ca o sa ne aduci pe forum un 'magna cum laudae' 
Abia astept sa ne spui cum a fost! Iti tin pumnii!
|
|
|
11-06-2009, 01:01 PM
|
#1603 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Thanks, razvy  .
Nu inteleg de ce mi-ai dat link-uri pentru fashion, dar....  Sunt baiat
|
|
|
11-07-2009, 02:14 AM
|
#1604 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by JunjouLover
Thanks, razvy  .
Nu inteleg de ce mi-ai dat link-uri pentru fashion, dar....  Sunt baiat
|
Serios??  ))) Credeam ca esti fata, scuzele mele...  ) Junjou asa imi rezona.  Daca esti baiat si mai bine. 
|
|
|
11-12-2009, 02:12 PM
|
#1605 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Dragii mei,
Am luat o scurta vacanta dupa ziua de sambata.Sa va spun pe scurt, am naucit comisia care m-a laudat mult, nesperat de mult.Am avut si o surpriza mai putin placuta, un ex-prof al meu care a avut un referat care ma ignora total si descria la persoana intai kestii de genul: la partea 1 as fi facut cutare cutare, la partea a doua as fi abordat si cutare, la parea a 3 a as fi extins cutare.A fost o supriza trista pt k tipul mi-a fost prof 3 din 4 ani, ma cunostea bine, stie ce scriu si ce fac, am luat mereu 10 la toate examenele lui.Referentii externi m-au laudat enorm si el a fost atat de acru.In fine, ma bucur ca am terminat si ca proful meu coordonator mi-a spus la sfarsit ca e mandru de mine, de teza si de prezentarea mea si ca ma iubeste si ca eu merit foarte mult.Am cheltuit si bani mult mai putini decat speram...deci totul e bine.Va imbratisez pe toti calduros si va multumesc pt toate mainile si gandurile de lumina intinse catre mine  acum umblu si dorm si atat...apoi vreau sa scutur teza de citate si sa mai extind niste comparatii pe care nu le-am dezvoltat suficient pe ultima suta de metri.apoi, o sa public prima mea carte si abia apoi am sa imi incep romanul.
|
|
|
 |
11-13-2009, 09:05 AM
|
#1606 (permalink)
|
|
Senior Member
|
BRAVO!! Sunt mandra de tine  stiam ca ai sa te descurci excelent 
In final, vine si recompensa dupa ce ai muncit atat... te felicit anticipat pt. cele doua viitoare carti! ne faci cinste pe aici 
|
|
|
11-14-2009, 03:14 AM
|
#1607 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Dragii mei,
Am luat o scurta vacanta dupa ziua de sambata.Sa va spun pe scurt, am naucit comisia care m-a laudat mult, nesperat de mult.Am avut si o surpriza mai putin placuta, un ex-prof al meu care a avut un referat care ma ignora total si descria la persoana intai kestii de genul: la partea 1 as fi facut cutare cutare, la partea a doua as fi abordat si cutare, la parea a 3 a as fi extins cutare.A fost o supriza trista pt k tipul mi-a fost prof 3 din 4 ani, ma cunostea bine, stie ce scriu si ce fac, am luat mereu 10 la toate examenele lui.Referentii externi m-au laudat enorm si el a fost atat de acru.In fine, ma bucur ca am terminat si ca proful meu coordonator mi-a spus la sfarsit ca e mandru de mine, de teza si de prezentarea mea si ca ma iubeste si ca eu merit foarte mult.Am cheltuit si bani mult mai putini decat speram...deci totul e bine.Va imbratisez pe toti calduros si va multumesc pt toate mainile si gandurile de lumina intinse catre mine  acum umblu si dorm si atat...apoi vreau sa scutur teza de citate si sa mai extind niste comparatii pe care nu le-am dezvoltat suficient pe ultima suta de metri.apoi, o sa public prima mea carte si abia apoi am sa imi incep romanul.
|
Felicitari! 
|
|
|
 |
11-14-2009, 03:37 AM
|
#1608 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
In fine, ma bucur ca am terminat si ca proful meu coordonator mi-a spus la sfarsit ca e mandru de mine, de teza si de prezentarea mea si ca ma iubeste si ca eu merit foarte mult.
|
you go girl!!!  ))) holla! 
|
|
|
11-14-2009, 04:20 AM
|
#1609 (permalink)
|
|
* ~ MoDeRaToR ~ *
|
Felicitari, draga Emi! 
|
11-14-2009, 05:26 AM
|
#1610 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Felicitari, Emy!  Ma bucur mult pentru tine, stiu cat ai muncit si cat te-ai agitat cu toata treaba asta. Uite ca tot efortul tau a fost rasplatit pe masura! Asteptam cu interes cartile pe care le-ai promis

|
|
|
11-14-2009, 08:29 AM
|
#1611 (permalink)
|
|
Member
|
Well done Emy 
|
11-15-2009, 01:37 AM
|
#1612 (permalink)
|
|
Senior Member
|
hey
Dragii mei,
Va multumesc tuturor pentru incredere si pentru felicitarile sincere si calduroase.Nu vreau sa va povestesc cate ranjete am vazut zilele astea de jur imprejurul meu.Recunosc ca asta m-a amuzat, ma straduiesc sa iau rautatea, invidia, meschinaria si falsitatea cu un oarecare umor.Ii multumesc in taina cerului ca mi-a dat un suflet curat si strain de asemenea otravuri  Poate si gratie acestui dar am reusit de multe ori in viata sa patrund acolo unde altii dau bani grei si au pile groase 
Va iubesc mult, va imbratisez cum imbratiseaza Alexei Karamazov pamantul facut de Dumnezeu, pamantul care ascunde atatea miracole.... 
|
|
|
11-17-2009, 11:52 AM
|
#1613 (permalink)
|
|
Senior Member
|
heeeeeeeeeeeeeeeeey
Prieteni, ce e cu aceasta tacere de inceput de leat, vb lui Arghezi????
In ce paduri intunecate v-ati ascuns si in ce ritualuri sunteti inchisi?  ))
|
|
|
11-17-2009, 11:59 AM
|
#1614 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Prieteni, ce e cu aceasta tacere de inceput de leat, vb lui Arghezi????
In ce paduri intunecate v-ati ascuns si in ce ritualuri sunteti inchisi?  ))
|
si eu zic la fel, forumul ATL a devenit in ultima vreme ff plictisitor... > 
fetele nu prea trec pe aici, putinii baieti la fel...  mie imi place sa discut pe forum, mai ales cu Ovelix  ), dar probabil ca lumea e f ocupata 
|
11-17-2009, 12:01 PM
|
#1615 (permalink)
|
|
Senior Member
|
APROPO!!! cum fac sa imi apara si mie toate emoticonurile!! eu le creez din tastatura...  vreau sa il am si eu pe ala mic, rosu, nervos si simpatic  ))
|
11-17-2009, 12:13 PM
|
#1617 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Razvy, te plictisesti? 
|
eu??  )) si cand sunt plictisit nu ma plictisesc 
|
11-18-2009, 03:48 AM
|
#1618 (permalink)
|
|
Junior Member
|
Buna tuturor ....fiind nou pe acest forum am citit ultimele cateva pagini ca sa inteleg cine si ce se vorbeste pe forum.
Ma bucur sa gasesc un forum in care se vorbeste normal si oameni se inteleg
Felicitari Emy ! Le meriti pe deplin.
Am ajuns pe acest forum indirect datorita lui Dya si multumesc Dya pentru toate lucrurile bune care le faci pe partea greaca traducand cantece. Chiar daca am radacini grecesti nu vorbesc si nu inteleg decat o mica parte, dar ascult intotdeauna cu placere muzica greceasca si datorita tie imi extind si vocabularul in greceste 
Daca ajungi in Montreal iti gatesc personal ..si nu cartofi cu gratar... 
Deasemenea salutari tuturor pe care nu i-am amintit.
Imi va face placere sa discut cu toti.
|
|
|
11-18-2009, 07:44 AM
|
#1619 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Buna si tie si bine ai venit!
multumim, dya, pentru ca extinzi numarul de membri 
Ai radacini grecesti? E foarte bine ca inveti limba... frumoasa mai e 
Iti doresc sedere placuta pe aici!
|
|
|
11-18-2009, 09:28 AM
|
#1620 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by DumitruAbagiu
Buna tuturor...
|
Bine ai venit.  E foarte bine ca vrei sa invati limba greaca, (mai ales daca ai radacini  ) cred ca e de domeniul evidentei ca e foarte importanta pt noi, vorbitorii unei limbi neo-romanice.  Si eu vreau s-o invat dar mi-e prea lene acum.  )) Bafta!!! 
|
«
-
|
-
»
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|