Altan Çetin - Bak Gör

Thread: Altan Çetin - Bak Gör

Tags: None
  1. cipriannyc said:

Default Altan Çetin - Bak Gör

Altan Çetin - Bak Gör

Sonunda olan oldu üzgünüm ben gittim
    Kararım kesin o canım yılları boşuna ziyan ettim

Sonunda vakit doldu çok bile sabrettim
    Bir gün anlarsın elbet zamanı gelir neyini kaybettin

Kalbim hala yerli yerinde sorun yok
    Aşık olur mu ki günün birinde yorum yok

Hayat seni yudum yudum içeceğim bak gör
    Doya doya nasıl da keyfini süreceğim bak gör
    Kaderime bir kahraman sunar gibi yaşayacak kalbim
    Başıma gelmeyen de kalmasa yapacağım bak gör

Kalbim hala yerli yerinde sorun yok
    Aşık olur mu ki günün birinde yorum yok

2. Galia888's Avatar

Galia888 said:

translate it pls
    Να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που μπορεί να δει τρία πράγματα σ’ εσένα:
    Τη ΘΛΙΨΗ πίσω από το χαμόγελό σου…
    Την ΑΓΑΠΗ πίσω από το θυμό σου…
    Το ΝΟΗΜΑ πίσω από τη σιωπή σου…

3. moonlight89 said:

here it is dear Cipriannyc

Sonunda olan oldu üzgünüm ben gittim.......what's done is done...sorry I'm gone
    Kararım kesin o canım yılları boşuna ziyan ettim......final decision....I wasted all those years

Sonunda vakit doldu çok bile sabrettim.....time is up....I even resisted too much
    Bir gün anlarsın elbet zamanı gelir neyini kaybettin...surely you'll get this one day....it's comin up...you'll see what you lost

Kalbim hala yerli yerinde sorun yok....my heart has everything in its place...no problem
    Aşık olur mu ki günün birinde yorum yok....does she fall in love again sometime....no comment

Hayat seni yudum yudum içeceğim bak gör...oh life...gonna sup you..you'll see
    Doya doya nasıl da keyfini süreceğim bak gör.....gonna live you to the full...you'll see
    Kaderime bir kahraman sunar gibi yaşayacak kalbim.....my heart will live just like it is the hero of my fate
    Başıma gelmeyen de kalmasa yapacağım bak gör....whatever comes to my senses...I'll do it...you'll see

Doya doya nasıl da keyfini süreceğim bak gör.....gonna live you to the full...you'll see
    Kaderime bir kahraman sunar gibi yaşayacak kalbim.....my heart will live just like it is the hero of my fate
    Başıma gelmeyen de kalmasa yapacağım bak gör....whatever comes to my senses...I'll do it...you'll see

Kalbim hala yerli yerinde sorun yok....my heart has everything in its place...no problem
    Aşık olur mu ki günün birinde yorum yok....does she fall in love again sometime....no comment

Al Aleb Ghaleb