|
Ben yalnız seni severdim sense kendini-i only love u,u love yourself
Hani daha da çekerdim senin derdini-i’ll able to bear your trouble
Kızgın değilim hiç inan kırgın değilim-im not angry belive im not broken
Üzgünüm koruyamadık aşkın ahengini-im sorry we couldn’t protect the symphony of the love
Nerelerdesin neler yaparsın-where r u, what r u doing
Unuttun mu sahiden ah sen de mi-did u really forget ,ahh r u too?
Kimlesin nasıl yaşarsın-who r u with,how do u live
Unuttun mu sahiden ah sen de mi- did u really forget ,ahh r u too?
Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi-ways,foreign arms,difficult years were between us
Ümitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim- my hope,my pure joys,just then i lost u
Bir iki sözle bir kaç şarkıyı adaletsiz yargıyı-with a few words, a few songs,unjust verdict
Bir de talihsiz yazgıyı kalbime kaybettim-and also i lost unlucky predestination in my heart
Ben seni taşırım tam şuramda-i carry u there
tüketirken iyi kötü fani ömrümü-while i wasting good bad mortal life
Bir kez sevenlerdenmişim hiç haberim yokmuş-i was lover for once,i couldnt be unaware of it
Avutamadım bir daha sensiz gönlümü-i couldnt delude my hearth without u again
Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi-ways,foreign arms,difficult years were between us
Mitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim-my myths,my pure joys just then i lost u
Bir iki söle bir kaç şarkıyı adaletsiz yargıyı- with a few words, a few saongs,unjust verdict
Bir de bu talihsiz yazgıyı kalbime kaybettim- and also i lost unlucky predestination in my heart
Dinleme yüreğim kendin kalk son bir kara trene bin-dont listen my heart,stand up yourself and get on the black train for the last time
Ve sevdayı gördüğün her durakta hiç düşünme in-and when u see the love in every stations dont think and get off
Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi- ways,foreign arms,difficult years were between us
İnanmazsın ama ben bunu ilk günden beri hissettim-maybe u dont belive but i felt it in the first day
Last edited by turhanbg : 07-30-2007 at 04:16 PM.
|