|
Gesi bağları//Gesi vineyards
Gesi bağlarında dolanıyorum yitirdim yarimi//im walking in Gesi vineyards, i lost my darling
Aman aranıyorum yitirdim yarimi aman aranıyorum//aman im looking for her i lost her aman im looking for her
Bir tek selamına güveniyorum gel otur yanıma//i only trust on your greeting come sit down near me
Hallarımı söyleyeyim derdimden anlamaz ben o yari neyleyim//i want to unborden, i dont want the darling who doesnt know my trouble
Gesi bağlarında üç top gülüm var hey Allah'tan korkmaz//i have three bolts of roses in Gesi vineyards, hey you who dont fear from God
Sana bana ölüm var hey Allah'tan korkmaz sana bana ölüm var//there is tomb for u and for me ,hey you who dont fear from God, there is tomb for u and for me
Ölüm varsa bu dünyada zulüm var //if there is tomb in this world well then there is cruelty
Atma garip anam beni dağlar ardına//dont turn away me beyond mountains my poor mum
Kimseler yanmasın anam yansın derdime//i dont want anybody to be worried for me , i only want my mum to be worried for me
|