Could you plz help me understand this song? Thanks!
serkan özcan - güller
Bırakıp gittiğini güllerden anladım
Yapraklar dökülmüş yerlerden kokladım
Sen olsaydın bu oda bu halde olmazdı
Bıraktığın yanlızlık beni böyle sarmazdı
Sana verdiğim güller çoktan kurumuş
Senle dolu dünler yarın olmuş
Yerdeki yapraklar senden son kalanlar
Kırılıp dökülmüşler nasılda mutsuzlar
Sen olsaydın bu güller bu halde olmazdı
Sen olsaydın bu güller bu halde olmazdı
Could you plz help me understand this song? Thanks!
serkan özcan - güller // the roses
Bırakıp gittiğini güllerden anladım // i understood that you left (me) from the roses
Yapraklar dökülmüş yerlerden kokladım // the leaves were fallen, i smelled them from the ground (floor)
Sen olsaydın bu oda bu halde olmazdı // if you were (here) this room wouldn't be like this (a mass)
Bıraktığın yalnızlık beni böyle sarmazdı // (if you hadn't left me) the loneliness you left wouldn't surround me like this
Sana verdiğim güller çoktan kurumuş // the roses i gave to you are already faded
Senle dolu dünler yarın olmuş // the yesterdays (old times) full with you became tomorrow
Yerdeki yapraklar senden son kalanlar // leaves on the ground are the last things left from you
Kırılıp dökülmüşler nasıl da mutsuzlar // they're fallen to pieces, thrown away, how unhappy (pitty) they are...
Sen olsaydın bu güller bu halde olmazdı // if you were (here) these roses wouldn't be like this
Bıraktığın yanlızlık beni böyle sarmazdı // (if you hadn't left me) the loneliness you left wouldn't surround me like this
Sana verdiğim güller çoktan kurumuş // the roses i gave to you are already faded
Senle dolu dünler yarın olmuş // the yesterdays (old times) full with you became tomorrow
great lyrics and i don't know the song... i should find it asap...