09-10-2007, 12:33 AM
|
#2 (permalink)
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by mavicza
Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı // this is a forbidden love story, and also very sad one
Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı // my lover is getting married a little later, it is the reason of this sorrow
Bir de başımda dönüyorken bizim bu şarkı // besides when our song is playing on my head
Mutluluk hediyem şarkım da senin olsun // i give you happiness as a gift, and also my song
Ey tanrım! dayanabilir miyim buna ben // oh my god! can i resist this (sorrow)
Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen // help me, take her out of my mind pleasd
Taşıyamayabilirim düşerim birden // i can not hold, i may fall suddenly
Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen // (i can imagine) how beautiful you are in whites (wedding dress)
Sensizliği paylaşırım yalnız evimde // i share your absence in my lonely house
Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte // there is not such a pain neither in ground nor on air
Attın imzanı kıydın ikimize de // you appended your signature, abandoned us both
Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde // i pulled myself back, you can be happy in your world house (marriage)
Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen // help me, take her out of my mind pleasd
Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen // (i can imagine) how beautiful you are in whites (wedding dress)
Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama // i am singing our song, don't cry
Kıyamam ki sana benim olamasan da // i can not abandon you even if you are not mine
Hani sana o ilk canım deyişim var ya // do you remember the first time i tell you "sweetheart"
Çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında // i wish that it resounds when this song is playing every time
Sensizliği paylaşırım yalnız evimde // i share your absence in my lonely house
Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte // there is not such a pain neither in ground nor on air
Attın imzanı kıydın ikimize de // you appended your signature, abandoned us both
Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde // i pulled myself back, you can be happy in your world house (marriage)
|
here you are...
|
|
|