Olmaz civanım imkansız vazgeçmek olmaz-its not alright my dear,impossible,giving up is not alright
Ben sana varmazsam eğer gözüm açık giderim-if i dont 'marry' you ,i will die open eyed(an expression which means you die without getting what u want most)
Oynar gider yarım aklımda bende durmaz-my half mind will go crazy and wont stay on me
Ben seni almazsam eğer mahvolurum biterim-if i dont take you,i will be ruined,done
Sen yeter ki sev kulun olayım-just love me,i shall be your servant
Bir dile bin yıl kölen olayım-wish a year,i shall be your slave for a thousand years
Boynuna koynuna dolanayım-i shall be tangled around ur neck ur bosom
Mahşere kadar-till the great confusion
Vallahi dünyayı yıkarım başına-,i swear,i will tear the world donw on you
Kimselere yar etmem seni bakmam göz yaşına-i wont make you darling to anybody,i wont look(she means pay attention) at your tear
Mecbursun mecbursun hiç çaren yok-you have to ,u have to,you doont have any cure
İnadı bırak gel şükredeceksin sonra şansına-let obstinacy,you will thank your fortunate later
Sen yeter ki sev kulun olayım
Bir dile bin yıl kölen olayım
Boynuna koynuna dolanayım
Mahşere kadar
Yandım amanın yandım ben bir esmerin narına-i am burnt ,i am burnt for a dark-skinned fire
Getirin basayım tuz üstüne tuz kapanmayan yarama-let you bring,i shall press salt over salt on my unclosed wound
Ya sen gel ya da ben geleyim ferman buyur-either you come,or i,make an edict
Ahdım var baş koyacağım yastığına yorganına-i have a vow,i will put my head on your pillow ,quilt
Sen yeter ki sev kulun olayım
Bir dile bin yıl kölen olayım
Boynuna koynuna dolanayım
Mahşere kadar
i hope u will like it more now,i really enjoy while listenin git and i think you need to know the meanings ,its a kind of headstrong song,she is strong-minded for getting her man! you will smile at last!