|
Anladım sonu yok yalnızlığın / I understand, theres no end to loneliness
Hergün çoğalacak / It will go stronger every day
Her zaman böyle miydi bilmiyorum / Im not sure if it has always been like this
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak / It was somewhat untouchable to cry when I was a kid
Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye / Everyone gets used to be hurt and injured in time.
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak / Because its only natural to fall down and then get up again to stand still.
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte / My loneliness has laid the ambush, waiting for me
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette / Pains are staring at me, watching my every move
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum / Im waiting, Im waiting, Im waiting
Hadi gelin üstüme korkmuyorum / Come on, walk on me, Im not afraid.
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte / My loneliness has laid the ambush, waiting for me
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette / Pains are staring at me, watching my every move
Bekliyorum bekliyorum bekliyorum / Im waiting, Im waiting, Im waiting
Hadi gelin üstüme korkmuyorum / Come on, walk on me, Im not afraid
Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret / Sky is full of clouds, its gonna rain sorrow onto us in a minute,
Yokluğunla ben başbaşayız nihayet / But I and your absence are all alone, finally
Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret / Sky is full of clouds, its gonna rain sorrow onto us in a minute,
Yokluğunla ben başbaşayız nihayet / But I and your absence are all alone, finally
|