All The Lyrics.com       Forum       Register       Members      User CP      Calendar       Search       FAQ             Music Journal

Go Back   Lyrics Forum > LYRICS TRANSLATIONS > Turkish lyrics translation

Sponsored Links
Register

and you will see
NO ads!
Reply

Thread Tools Display Modes

Old 11-25-2007, 01:39 PM   #1 (permalink)
Senior Member

Nur_Demir's Avatar

Send a message via MSN to Nur_Demir Send a message via Yahoo to Nur_Demir
Question Türkçe - İngilizce lütfen

Bir kadın çocuktur asılnda çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini de ister. Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmelidir erkek kadını. Ama her kadın çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister. Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz, ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz. Bir kadın güçlüdür aslında. Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. İster ki erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar. Bir kadın sevgilidir aslında. İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever ama tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir. Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette. Bunun nedeni ise engelleyemedikleri 'acımak' duygusudur. Bir kadın yalnızdır aslında. Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz. Bir kadın bilgindir aslında. Neler yapabileceğini erkek akli hayal bile edemez. Yaratıcılığının sınırı yoktur. Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler. Hoyratça harcamaz yaratıcılığını sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü yaşamınız asla sıradan olmayacaktır. Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazık ki yasamıyorsunuz. Bu yazıyı sonuna kadar okursanız cok sevınırım benım nasıl bırı oldugumu daha ıyı anlıyacagınızı duşunuyorum adim selim istanbulda yaşıyorum sizi tanımak isterim gercek anlamda bır arkadaş dost kazabılecegımı duşunuyorum kesınlıkle arayış icersinde oldugumu duşunmeyın lütfen ben arkadaşlıga dostluga önem veren bırıyım herşeyden önce belkı klasik bir duşunce ancak birbirimizi ifade edebılmek icin bir şans verirseniz cok sevınırım ben özel bir şirkette makine teknikeri olarak calışıyorum hayatı ınsanları sevıyorum pozitif duşuncede olan ınsanlar herzaman tercıhımdır herşeyın asşk sevgılı yada cinselik olmadıgının farkına varmalıyız artık nedense bazı boş insanlar hıc tanımadıgı bir insana karşı bu duşunceye nasıl gırerler anlamıyorum belkı onunla cok iyi bir dostluk kuracaksındır belkıde onunla cok güzel bir aşk yaşıyacaksındır belkıde ondan nefret edeceksındır bılınmezkı herşeyden karşındakını tanıyıp ondan sonra zamana bırakmalı olacak bırşeyler varsada zaten olur bılmıyorum yanlışmı duşunuyorum.bu arada dılersenız msndende konuşabılırız yanlış anlaşılmazsam eger adresim XXXXXXXX@hotmail.com mesajim bıraz uzun oldu sanırım ama kendımı azda olsa ıfade edebıldıysem cok sevınırım.teşekürler.
ti si se sto sakam jas.
Nur_Demir is offline   Reply With Quote

Old 11-25-2007, 05:01 PM   #2 (permalink)
Senior Member

Merve-suriyeli-kizi's Avatar

OOOOOOOOOOOOOOOOO thank God i don't speak Turkish fluency

Old 11-25-2007, 05:10 PM   #3 (permalink)
Senior Member

Nur_Demir's Avatar

Send a message via MSN to Nur_Demir Send a message via Yahoo to Nur_Demir
LOL
I am more curious what it says .. it was left as a msg for me .. I can pick and piece it together .. with my chicken turkish .. wanted a better translation .. Tesekkur ederim in advance to whomever does this.
ti si se sto sakam jas.
Nur_Demir is offline   Reply With Quote
Reply

Register

and you will see
NO ads!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

All times are GMT -6. The time now is 09:52 AM.
Lyrics | Lyrics search | Music directory | Register | FAQ | Members List | Calendar | Today's Posts | Search | New Posts |

Contact us
Copyright ©2002 - 2006 All The Lyrics .com

vbulletin skin developed by: eXtremepixels