|
i have told u number of times where i work and who i work with and how big my work place is.../sana defalarca nerde,kimle ve ne kadar büyük bir yerde çalıştığımı söyledim.but ur ignorance disabled ur hearing .../ama senin bilgisizliğin duymana engel oldu.its not how u asked me its how many times u have asked me and i am so tierd of repeating the same thing every 2 weeks .../bana nasıl sorduğun değil,defalarca soruşun ve her 2 haftada aynı şeyi tekrarlamaktan yoruldum.honestly im so so tierd!/açıkça gerçekten çok yoruldum! i was talking to u about our wedding and ur talking to cino (whom u say u hate) on the phone and fixing his realtionship when u cant even fix your own!/ben evliliğimiz hakkında konuşuyordum ve sen nefret ettiğini söylediğin cino'yla telefonda,kendi ilişkini bile düzeltemezken onun ilişkisini düzeltiyordun. im number 1 for u, im this for u i always hear it but when do u ever show me this?/senin için 1 numarayım,senin için hep böyleyim,bunları hep duyuyorum ama ne zaman bana göstericeksin? NEVER ..../ASLA....i have given up everything for u just so i can be with u on MSN ON MSN!/senin için herşeyi bıraktım böylece sadece msnde seninle birlikte olabilirdim,msnde! i told u what he said to me u gave him my work number ( maybe i miss heard myabe his english isnt good) but i gave my number to him becoz im at work i dont have time for personal calls i dont have time for silly little game../sana,onun bana ne dediğini söyledim,ona benim iş numaramı verdin(belki yanlış duydum belkide onun ingilizcesi iyi değil)ama ona numaramı verdim çünkü işteyken kişisel çağrılara vaktim yok,böyle küçük aptal oyunlara vaktim yok..its work not fun.../bu iş şaka değil(or it may be onun işi şaka değil) im saying to u allah allah he did say like this and all this time your both making fun of me.../sana 'allah allah' dedim,o bunun hoşuna gittiğini söyledi ve boyuna ikiniz benimle eğlendiniz... ur testing me ../beni deniyorsun...im 22 years old and i didnt play games like this when i was 6 .../22 yaşındayım ve 6 yaşındayken bile böyle oyunlar oynamadım... trust me u have pulled the last straw with me.../inan bana sabrımı taşırdın. im tierd of it!/bundan yoruldum!im number one for u lol dont make me laugh look at what ur doing and ur telling me u hate cino yet he comes before me his words come before mine.../senin için bir numarayım,hah,güldürme beni yaptıklarına bak ve bana cino'dan nefret ettiğini söylüyorsun ama o benden öcne geliyor,sözleri benimkilerden önce... so what if u hate him so much then what am i?/eğer ondan bu kadar çok nefret ediyorsan,ben neyim? i dont no what u wanted from me .../benden ne istediğini bilmiyorum.but yesterday u made me think that i dont even no u .../ama bana seni tanımadığımı bile düşündürdün. im looking at u and im thinking all sorts!/sana ve ona bakıyorum her türlü şeyi düşünüyorum! but i'd rather not say!/ama söylememeyi tercih ederim! im tierd seriously tierd u just dont no.../yoruldum,gerçekten çok yoruldum sen sadece bilmiyorsun... dont say the words i love you if u dont no what it means../seni seviyorum deme eğer anlamını bilmiyorsan. u have broken my heart one to many times.../kalbimi defalarca kırdın...and if u cant see what ur doing wrong and blaming me for giving my number to someone who has my work number who claimed u gave it then fair be it trsut me i will go and i will not look back.../eğer yaptığın şeyin yanlış olduğunu göremiyorsan ve beni iş numaramı başkalarına isteterek vermekle suçluyorsan sonrasında dürüst ol bana güven gidicem ve arkama bakmıcam... this is not a small mistake mustafa its big!/bu küçük bir hata değil mustafa bu büyük!yeh ur right i have a problem not with my brain but with my heart but not anymore.../evet sen haklısın,benim beynimle değil ama kalbimle bir sorunum var ama artık değil... i hope u had fun making fun out of me!/umarım benle eğlenirken keyif aldın!
ouw...:S
|