Lütfen yardım çok kısa...

Thread: Lütfen yardım çok kısa...

Tags: None
  1. nessundorma1313 said:

Exclamation Lütfen yardım çok kısa...

Lütfen aşağıya ekleyeceğim bu çok kısa cümleyi ingilizceye çevirebilir misiniz ?
    Şimdiden teşekkür ederim,sağ olun !

'' Tüm zamanların en güzel şarkısı ''

'' Yüzyılın en iyi şarkısı ''

'' Sarah ...... ile aynı yüzyılda yaşadığım ve onun sesini dinleyebildiğim ve türkiye'ye nisan ayında yaptığı ziyarette tanışıp onunla bir kaç gün zaman geçirebilme fırsatı elde edebildiğim..ve bana duyabilme yeteneğini bağışladığın sağır olarak yaratmadığın için..TANRIM sana şükürler olsun,teşekkürler ! ''

2. Volcano1985's Avatar

Volcano1985 said:

Quote Originally Posted by nessundorma1313 View Post
    Lütfen aşağıya ekleyeceğim bu çok kısa cümleyi ingilizceye çevirebilir misiniz ?
    Şimdiden teşekkür ederim,sağ olun !

'' Tüm zamanların en güzel şarkısı ''

'' Yüzyılın en iyi şarkısı ''

'' Sarah ...... ile aynı yüzyılda yaşadığım ve onun sesini dinleyebildiğim ve türkiye'ye nisan ayında yaptığı ziyarette tanışıp onunla bir kaç gün zaman geçirebilme fırsatı elde edebildiğim..ve bana duyabilme yeteneğini bağışladığın sağır olarak yaratmadığın için..TANRIM sana şükürler olsun,teşekkürler ! ''
    "The most beautiful song of all the times"

"The best song of the century"

"I thank god because I live with Sarah in the same century and I listen her voice and I could get the chance to meet her and spend a few days with her and you(god) gave me hearing ability,you didn't create me as a deaf"
    Hasta Siempre Comandante...(Left the forum 28-04-2008)

3. nessundorma1313 said:

Teşekkür ederim ilgilendiğin ve bana yardım ettiğin için Volcano..ellerine,bilgine sağlık.Sağ ol