All The Lyrics.com       Forum       Register       Members      User CP      Calendar       Search       FAQ             Music Journal

Go Back   Lyrics Forum > LYRICS TRANSLATIONS > Turkish lyrics translation

Sponsored Links
Register

and you will see
NO ads!
Reply

Thread Tools Display Modes

Old 02-23-2008, 05:53 PM   #1 (permalink)
Member

Default yardım eder misiniz ? Çok oluyorum ama :(

'' Ben insanların bilinç düzeylerini hala doğru algılayamadığım konusunda üzüntülüyüm.38 yaşında Türk edebiyatı,Türk tarihi ve Güzel Sanatlar tarihi üniversitelerinden mezun olmuş ve halen master konularımda çalışmalarda bulunan biri olarak bunu itiraf ve kabul etmek öylesine beni üzüyor ki !Sayfama sanatsal yönden görsel yada işitsel bilgiler eklediğimde istek ve talep öyle az oluyor ki !..Ama cinselliği içeren herhangi bir media eklediğimde herkes tıklıyor.Biz insanlar..Bu kar mı az ve bu kadar mı basitiz ?
Tanrım..Sen niçin Tanrısın ve biz niye insanız şimdi anlamaya başladım ! ''

Lütfen bana bu yazıyı ingilizceye çevirebilir misiniz ?
Sizden rica ederim !
Şimdiden geçmiş ve gelecek tüm yardımlarınız için teşekkürler !
Sevgiler!
nessundorma1313 is offline   Reply With Quote

Old 02-24-2008, 04:19 AM   #2 (permalink)
Senior Member

marmaris's Avatar

Send a message via MSN to marmaris
''I am sorry about I still cant perceive people's consciousness level.I am one who graduated ''Turkish Literature,Turkish History and History of Fine Arts at my 38 years old and still I am one who on work about it..to accept it makes me sorry so.!because when I add something about artistic,visual or auditory knowledges in my page,demands on it are so less!::But if l add something about sexuality,everybody clicks.we,human..are we few and artless like much?
My God...I started to understand why you are God,why we are human!''
marmaris is offline   Reply With Quote
Reply

Register

and you will see
NO ads!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules