Lütfen yardım edermisiniz ?

Thread: Lütfen yardım edermisiniz ?

Tags: None
  1. nessundorma1313 said:

Default Lütfen yardım edermisiniz ?

bu kısa yazıyı ingilizceye çevirirseniz çok sevinirim arkadaşlar...şimdiden teşekkürler..

'' senin kalbinin üzgün olduğunu hissettim..seni az da olsa gülümsetebilmek için bu şiiri yazdım ve bu videoyu sana yaptım arkadaşım....bir düzine görüşme yapmak üzere istanbul dışına seyahatte,bir oteldeyim.az evvel bilgisayar salonuna indim,aslında çok yorgunum çok uykusuzum.ama kafama takıldı sözlerin..ben balık burcuyum ve çok duygusal çok hassas bir insanım..kimsenin mutsuz,huzursuz olmasına dayanamam.
    bu şiirin kendini iyi hissettirmesi dileğiyle sana yolluyorum.

bu görüntüler sana hediyemdir..
    istanbuldan sana sevgiler ve selamlar..

2. se_miso_kai_se_agapo's Avatar

se_miso_kai_se_agapo said:

'' senin kalbinin üzgün olduğunu hissettim../i felt that your heart is sad.. seni az da olsa gülümsetebilmek için bu şiiri yazdım ve bu videoyu sana yaptım arkadaşım..../i made this video and i wrote this poem for u to make u a little smilin..bir düzine görüşme yapmak üzere istanbul dışına seyahatte,bir oteldeyim./i'm out of istanbul to make a dozen of connections.az evvel bilgisayar salonuna indim,aslında çok yorgunum çok uykusuzum./i was at pc saloon,actually i m so tired and sleepless. ama kafama takıldı sözlerin../but your words made me thinkin of them.ben balık burcuyum ve çok duygusal çok hassas bir insanım../my sign of zodiac is pisces and i m so emotional and sensetive person.kimsenin mutsuz,huzursuz olmasına dayanamam./i can't take to see someone who s unhappy,troubled.
    bu şiirin kendini iyi hissettirmesi dileğiyle sana yolluyorum./i send this poem to u by whisin to make u feel better urself.

bu görüntüler sana hediyemdir../these seens r my present to u...
    istanbuldan sana sevgiler ve selamlar/lots of love from istanbul to u

3. nessundorma1313 said:

çok teşekkür ederim arkadaşım,ellerine ,bilgine yüreğine sağlık )