|
Senior Member
|
Oh I tell you once and I tell you twice/oh sana bir kere dedim ve iki kere dedim
I'll be there for you in your paradise/cennetinde senin için olacağım
Oh please stay with me/oh lütfen benimle kal
and I show you what I feel/ve sana ne hissetiğimi göstereyim
You're the nearest thing to heaven girl/sen cennete en yakın şeysin kızım
Baby just for you, I'll fly around the world/bebeğim sadece senin için,dünyanın etrafında uçucam
Oh everything I do, I do it just for you/oh yaptığım herşey,bunu sadece senin için yaparım
My sexy, sexy lover, oh tell me there's no other/benim sexy,sexy aşkım,oh söyle bana başka kimsenin olmadığını
Tell me there's no other, deep in your heart/başka kimsenin kalbinin derininde olmadığını söyle
My sexy, sexy lover, I wanna be your cover/benim sexy,sexy aşkım,seni sarmak istiyorum(senin koruyanın)
There's no other, who's breaking apart/başka kimse yok,parçalara ayıran
Oh my sexy little lover, swear there is no other/oh sexy küçük aşkım,başka kimsenin olmadığına yemin et
I'll feel alone, when I'm coming home/oh yalnız hissediyorum eve geldiğimde
Oh my sexy little lover, tell me there's no other/oh sexy küçük aşkım,başka kimsenin olmadığını söyle bana
just when I'm down, I need you all around/sadece moralim bozuk hissettiğimde,sana çevremde ihtiyacım var
I am not a man, who wants to be alone/yalnız olmak isteyen bi adam değilim
There's a place for us, we can't go wrong/bizim için bi yer var,yanlış yapamayız
Oh baby you and I, we're flying one mile high/oh bebeğim sen ve ben,bir mil yukarı uçuyoruz
We are more than two, you are more than one/biz iki kişiden daha çoğuz,sen bir kişiden daha fazlasın
And my love for you is burning like the sun/ve benim aşkım senin için bir güneş gibi yanıyor
Oh everything I do, I do it just for you/oh yaptığım herşey,bunu sadece senin için yaparım
My sexy, sexy lover, oh tell me there's no other/benim sexy,sexy aşkım,oh söyle bana başka kimsenin olmadığını
Tell me there's no other, deep in your heart/başka kimsenin kalbinin derininde olmadığını söyle
My sexy, sexy lover, I wanna be your cover/benim sexy,sexy aşkım,seni sarmak istiyorum(senin koruyanın)
There's no other, who's breaking apart/başka kimse yok,parçalara ayıran
Oh my sexy little lover, swear there is no other/oh sexy küçük aşkım,başka kimsenin olmadığına yemin et
I'll feel alone, when I'm coming home/yalnız hissedeceğim eve geldiğimde
Oh my sexy little lover, tell me there's no other/oh sexy küçük aşkım,başka kimsenin olmadığını söyle bana
just when I'm down, I need you all around/sadece moralim bozuk olduğunda,sana çevremde ihtiyacım olacak
My sexy, sexy lover, I wanna be your cover/sexy,sexy aşkım,seni sarmak istiyorum(senin koruyanın)
There's no other, who's breaking apart(başka kimse yok,parçalara ayıran
|