|
söz ver(promise)
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı(i would have believed to all words l heard,there would have been innosence formerly)
Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim(now l dont have inteniton to fall for ,my heart is ordinary in life)
Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım(just say me one anything that will not finish,say that l can believe to endless)
Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım(tell me how i will love,love is like a snowy hill, do not let me be tired)
Söz ver, durma öyle bana söz ver, (promise,dont stop like this,promise me)
Bakışına kanmam artık, söz ver(l dont believe your glance anymore,promisE)
Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, (it is not that hard question,come'n solve it)
Birlikte ölecek miyiz(will we die together?)
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı(i would have believed whatever l heard,there would have been innosence formerly)
Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim(now l dont have inteniton to fall for ,my heart is ordinary in life)
Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır(come on,carry me off my own feet,my face havent smiled for a long time)
Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır(l am so scared to lose,my all habitiuation is coming from childhood
Geleceksin belki çok seveceksin(you will come,maybe you will love so much)
Zamanı gelince gideceksin(in due to course,you will go)
Bir keşkeye daha yer yok kalbimde(i dont have a place in my heart to one more wish)
Birlikte ölecek miyiz (will we die together?)
Söz ver, durma öyle bana söz ver, (promise,dont stop like this,promise me)
Bakışına kanmam artık, söz ver(l dont believe your glance anymore,promisE)
Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, (it is not that hard question,come'n solve it)
Birlikte ölecek miyiz(will we die together?)
|