Please Help..I dont understand This poem..

Thread: Please Help..I dont understand This poem..

Tags: None
  1. waitmylove said:

Post Please Help..I dont understand This poem..

Bir Ayrılık Hikayesi
    Dün gece herşey bitmedi,
    Senden saklamadım gözyaşlarımı,
    Bu sefer kendime ağladım,
    O gece senin sevgi benimse yalan olduğumu anladım.

Yer etmiyor nedense yüreğime başka sözler,
    Biliyorsun yapamaz bu zavallı yüreğim sensiz,
    Acımadı ayrılık kıydı bize sebebsiz,

Yine hayalin vardı bu sabah karşımda,
    Güldün yüzüme tam elini tutacaktım kayboldun,
    Haklısın suçlu benim bu aşkı ben soldurdum.

Affet desem çok mu geç kaldım,
    Yarınlara vedamı ettik doğru çok geç kaldım,
    Artık duymaz kimse hıçkırıklarımı feryadımı,
    Anlamazlar sevgimi yüreğimde devaam eden o sızıyı.

Dün gece hüzünn limanına bir kez daha demir attım,
    Yalanlarımı yanlışlarımı ben o gece sattım,
    Artık bekleme dedin tüm gece ağladım,
    Hayatım herşeyim tükendi bitti ona sızladım,
    Ama suçlu benim kendim hazırladım sonumu bu amansız yolu,
    Pişmanım ama ne fayda bir daha başlarmı böyle bir aşk yolculuğu,
    Haykırırcasına affet desem korkarım ya gülüp geçersen,
    Bir anlık hislere kurban mı olduk sensizlik benden silinirken.

Bütün olumsuzlukları bir yana bıraktım,
    Senin yolunda senin uğrunda bir ışık daha yaktım,
    Anladımki bu son ışıkla sonsuz bir umut yarattım,
    Üzülmek nedenki seni seven bir sevgili varken,
    Ama en zoruda severken ayrılmak inan çok erken,
    Ağlarım gecelerde hayalin teselli eder beni,
    Bir kez daha...desem dinlermi kalbinin o tatlı sesi,

Bilirim zordur kapatmak eski hataları,
    Bir umut çokmu sence bu tarifsiz aşka,
    Ama suçluyum bu aşkta benim en büyük hata,

Sevdalım duy sesimi kurtar bu karanlıklarıdan,
    Son pişmanlık fayda versin artık,
    Çareler çaresiz kalmasın,
    Sen benim gören gözüm tutan elim hayatım herşeyimsin,
    Sevdiğim sevgilim desem az gelir,
    Sen benim alın yazım,
    Kaderimsin.

2. eGo1st's Avatar

eGo1st said:

I wiLL transLate it for you 2morrow but I must go now =)

3. eGo1st's Avatar

eGo1st said:

Bir Ayrılık Hikayesi~A separation story
    Dün gece herşey bitmedi~Everything didnt end yerterday night
    Senden saklamadım gözyaşlarımı~I didnt hide my tears from you
    Bu sefer kendime ağladım~This time I cried for myseLf
    O gece senin sevgi benimse yalan olduğumu anladım.~That night I understood that I'm Lie ,u r love

Yer etmiyor nedense yüreğime başka sözler,~Somehow,other words doesnt make sense to my souL
    Biliyorsun yapamaz bu zavallı yüreğim sensiz,~u know ,my heart doesnt Live without you
    Acımadı ayrılık kıydı bize sebebsiz,~Separation didnt pity us,sacrificed without a reason

Yine hayalin vardı bu sabah karşımda~There was ur fantasy again this morning
    Güldün yüzüme tam elini tutacaktım kayboldun,~u smiLed at my face,I aLmost hoLd ur hand,u were Lost suddenLy
    Haklısın suçlu benim bu aşkı ben soldurdum.~u r right.I'm the guiLty one.I caused to fade of this Love

Affet desem çok mu geç kaldım,~If I say forgimme ,am I too Late for this
    Yarınlara vedamı ettik doğru çok geç kaldım,Did we say goodbye tomorrows, yes I'm too Late
    Artık duymaz kimse hıçkırıklarımı feryadımı,~Nobody hear my sobs,my scream no more
    Anlamazlar sevgimi yüreğimde devaam eden o sızıyı.~They dont understand my Love ,my pain going on my heart

Dün gece hüzünn limanına bir kez daha demir attım,~Last night I casted anchor one more time to harbour of sadness
    Yalanlarımı yanlışlarımı ben o gece sattım,~I soLd my Lies and mistakes,that night
    Artık bekleme dedin tüm gece ağladım,~u said dont wait from now on, I cried aLL night
    Hayatım herşeyim tükendi bitti ona sızladım,~My Life ,my everything came to end ,I m in pain coz of this
    Ama suçlu benim kendim hazırladım sonumu bu amansız yolu,~But Im the guiLty one ,I prepared my end,this crueL way by myseLf
    Pişmanım ama ne fayda bir daha başlarmı böyle bir aşk yolculuğu,~Im sorry ,but it doesnt make sense .WiLL a Love Like this begin one more time
    Haykırırcasına affet desem korkarım ya gülüp geçersen,~If I say forgimme as crying out ,Im afraid ,what if you Laugh off
    Bir anlık hislere kurban mı olduk sensizlik benden silinirken.~were we victim of passing feeLings whiLe I was acquiring you..

Bütün olumsuzlukları bir yana bıraktım,~I put aside aLL negativesness
    Senin yolunda senin uğrunda bir ışık daha yaktım,~I lit a Light for the sake of you
    Anladımki bu son ışıkla sonsuz bir umut yarattım,~I understood that I created a hope with this Last Light
    Üzülmek nedenki seni seven bir sevgili varken,~whiLe there is a sweetheart Loving you,why is to be sad?
    Ama en zoruda severken ayrılmak inan çok erken,~but themost difficuLt thing is to Leave whiLe Loving
    Ağlarım gecelerde hayalin teselli eder beni,I cry in the nights ,ur fantasy consoLes me
    Bir kez daha...desem dinlermi kalbinin o tatlı sesi,~One more time...If I say ,,wiLL ur heart Listen to it sweet voice

Bilirim zordur kapatmak eski hataları,~I know,It is difficuLt to forget oLd mistakes
    Bir umut çokmu sence bu tarifsiz aşka,~Is a hope extra in ur opinion for this descriptionLess Love
    Ama suçluyum bu aşkta benim en büyük hata,~But Im the guiLty one ,The biggest mistake is mine in this love

Sevdalım duy sesimi kurtar bu karanlıklarıdan,~Im in Love ,Hear my voice ,save me from this darkness
    Son pişmanlık fayda versin artık,~Last regret doesnt make sense no more,
    Çareler çaresiz kalmasın,~Remedies shouLdnt stay irreparabLe
    Sen benim gören gözüm tutan elim hayatım herşeyimsin,~u r my eye seiing , my hand hoLding,my Life ,my everything
    Sevdiğim sevgilim desem az gelir,~If I say my Love ,my darLing ,it be too few
    Sen benim alın yazım~u r my fate
    Kaderimsin.~My destiny