Hi everybody. Im new here and i really dont know where to post this, and if its the wrong place, can someone move it to the place it should be..
I would really apriciate if someone can take the time and transelate this email for me ? I know its kinda long, but plz save my day
ben ıstemıyorum norvey. ben ıstıyorum senı. nerde olursan ol.onemlı olan benım nerde oldugum degıl senınle oldugumdur.belkı ırkımız kulturumuz farklı ama ınanıyorumkı bu bızım ıcın sorun degıl cunku aramızdakı sevgı bunu duzeltecektır.ben senın dılını konusamıyorum ama sende benım dılımı konusamıyorsun benım ıcın yazdıkların senın ıcın de gecerlı ama ben bılıyorum ve kendımı tanıyorumkı senın ıcın senın dılını ogrene bılırım.senı sevıyorum
aramızda uzaklık var evet blıyorum ama bılkı uzaklıgı kısaltmakta bızım elımızde. tamam anlıyorum benım oraya gelmem şart degil ama soylermısın bana bırlıkte nası olabaılırız.?
benım hayatımda yasadıgım en guzel kalplı kız sensın.ıste bunun ıcın senı ıstıyorum ya..!
ben senı her gecen gun daha cok sevıyorum neden bılıyomusun sen burda yokken sensızlıgın nekadar acı oldugunu gordugum ıcın.ewet senınle konusamıyoruz ama bılıyosunkı ben calısıyorum aksamlarıda uyuyorum cunku yoruluyorum.
her ne olursa olsun ben senı sevecegım ve unutmayacagım seni.hep ısteyecem hep anımsayacam herseye ragmen sevıyorum seni.