for a my friend, she wanted a help from me please help me... and it's important
" Bilmiyorum iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü... Ama sana bunları yazmazsam, bu içimde yara gibi kalacak. Çevremde onca insanlar varken ben imkansız bir şekilde seni sevdim. Neden bilmiyorum. Seninle hiç konuşmadığımız anlarda bile hep aklımdaydın. Sadece iyi olduğunu bilmek istiyordum. Daha fazlası değil. Bir gece seni rüyamda çok üzgün görmüştüm ve sana mesaj atmıştım (sen de beni tersledin) sonra kırgınlığım daha da arttı. Beni hiç bir zaman sevmedin biliyorum. Arkadaşça veya insan olarak sevdin belki ama diğer türlü değil. Ama öyleymiş gibi davrandın bir zaman ve diğer şeyleri gördüğümde çok kırıldım sana. Ama artık önemli değil. Ben seni hiç umursamıyormuş gibi duruyorum ama inan hep aklımdasın. Arkadaşın için de çok çok üzgünüm. Sana bunları söylemek istedim. Çünkü sen hala kalbimdeki tek insansın. Beni sevsen de sevmesen de, dalga geçsen de, ciddiye de alsan bu böyle. Ama unutmaya çalışıyorum. Eskisi gibi değil hiçbirşey. Belki sana bunu yazmakta hataydı ama bunu sana yazmalıydım. Geçen gün gördüm o kişiyi yine arkadaş olarak eklemişsin. Bu yüzden senden daha da uzak duracağım. İçimdeki çok şeyi söylemedim sana ama beni bazen çok kırdın. bu o çok önem verdiğin inancına da ters düştü bence. bu yüzden bana o kitabı okudun mu diye sorma hiç. neyse ben artık arkadaşın gibi olmak istiyorum yani asla ve asla başka birşey değil. aramızdaki bu görünmez küslüğü bitirmek istiyorum.