|
I know you're trying to get around me baby / Biliyorum ki bir yolunu beni kandırmaya çalışıyorsun
I know you've got me in your heart baby / Biliyorum ki kalbinde ben varım bebeğim
I know that you could love me / Biliyorum ki beni sevebilirdin,
If you only had a guarantee / Eğer bir garantin olsaydı.
When i look at your face it's so empty / Yüzüne baktığımda kocaman bir boşluk görüyorum
I know i could fill you with love baby / Biliyorum seni aşkla doldurabilirdim bebeğim
Your soul is dying for me / Ruhun benim için can atıyor,
Can't deny our energy" / Enerjimizi inkar edemem.
And you're far i'm near you're there / Ve sen uzakta, ben yakında, sen orada
I'm here you're hurting for me i can see it in your eyes / Burda olmam zoruna gidiyor gözlerinden anlayabiliyorum
Some of the hardest things are easy to achieve with patience" / Bazı zor şeylere sabırla ulaşmak kolaydır.
"I'll wait for you until the heavens fall / Seni kıyamete kadar bekleyeceğim
I'll wait for you until the end of the world / Seni dünyanın son gününe kadar bekleyeceğim
I'll wait for you until i no longer breathe / Seni son nefesimi verene kadar bekleyeceğim
I know that it's not impossible / Biliyorum ki imkansız değil
I'll wait for you until you finish your fight / Senin savaşını bitirene kadar bekleyeceğim
I'll wait for you until the timing is right / Seni doğru zamana kadar bekleyeceğim
I'll wait for you until you knock on my door/ Seni kapımı çalıncaya kadar bekleyeceğim
Coz right now it's feeling just like a movie" / Çünkü şu an hissettiklerim sanki bir film gibi
I know that this is hard for you /Biliyorum senin için zor
Want you to know that i'm feeling it too / Ben de aynı hissediyorum bunu bilmeni istiyorum
It's taken some time but now i see everything / Biraz zaman oldu ama artık herşey, görebiliyorum
It's so clear to me i cant give up your love without dying baby / Artık eminim ölmeden aşkından vazgeçemeyeceğime
I'll wait until the sea is dry baby / Denizler kuruyuncaya kadar bekleyeceğim
How do we know what love is / Aşkın nasıl olduğunu nasıl anlarız
Until it is free" / Özgür olmadıkça
You don't gotta do anything that you can't do / Yapamayacağın hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin
You don't gotta do anything in a hurry / Hiçbirşeyi acele ile yapmak zorunda değilsin
You don't gotta do anything that you can't do / Yapamayacağın hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin
I know you're there you got me / Biliyorum yanımdasın bana sahipsin
You don't gotta do anything in a hurry / Hiçbirşeyi acele ile yapmak zorunda değilsin
You don't gotta do anything so don't worry / Hiçbirşey yapmak zorunda değilsin endişelenme
I trust you and i know you're there / Sana güveniyorum ve orada olduğunu biliyorum
I know you're there" / Yanımdasın biliyorum
|