Tripkolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim !

Thread: Tripkolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim !

Tags: None
  1. Sharii said:

Talking Tripkolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim !

can someone please translate this song for me?

Olamaz olamaz sensiz yarim
    Kabir azabından beter halim
    Acılar bütün derdim
    Sensiz bir dünyayı neyleyim

GözLerimi kapadım çizdim seni kaLbime açmam nafile isteme son nefesimde ellerinde ben yoksan sende olLma hiç bi yerde. Sadece benim ol hayata döndür yine beni aç kapıLarını zorLama dünyanda dönmez ki bensiz biLirim soLuk almak senin için çok zor. Bu yolLda söz verdik pes etmek yakışmaz aşkımıza isteme hadi al beni yine kendine gitme tut ellerimi sayalım yine günleri. Işığındım ben senin zor diLeğin tüm bu kalbi yaLnız kalmam bilirim zor sensiz elimde kalemim herşeyimi yazdım yine sensiz...

Acılar bütün derdim

Heryerde hayalin yine aldı beni rüzgar oLup döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerLerde canımı yine düşLerim. Kurdum yine boş hayaller biLirim dönmen çok zor ahh ölürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini. İçimden seni atmam kalpsiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gözlerini çok özledim...
    seneLerim ordun her yerde doğruydun bilirim
    ben seni vurdum çok pişmanım ne olur dön gözLerinin yeşilini özLedim!!

Acılar bütün derdim
    Sensiz bir dünyayı neyleyim...

thank you !x
    Last edited by Sharii; 07-24-2009 at 01:40 PM.

2. shirin_sweetie said:

Yes plsssss I want to know the translation in english also!!! i like the song, it stays in my head....so pls someone...translate it pls ;-)
    Thank you in advance!!

3. Sharii said:

.....

4. shirin_sweetie said:

still nobody??
    my husband says that she sings so sweet...so i would like to have a word for word translation...anyone?????

5. kibele's Avatar

kibele said:

Olamaz olamaz sensiz yarim-
    Kabir azabından beter halim-
    Acılar bütün derdim-
    Sensiz bir dünyayı neyleyim-

it can't be without you my love
    my situation is worse than suffering greatly
    the pain is all my bother
    what will i do a world without you

GözLerimi kapadım çizdim seni kaLbime açmam nafile isteme son nefesimde ellerinde ben yoksan sende olLma hiç bi yerde. Sadece benim ol hayata döndür yine beni aç kapıLarını zorLama dünyanda dönmez ki bensiz biLirim soLuk almak senin için çok zor. Bu yolLda söz verdik pes etmek yakışmaz aşkımıza isteme hadi al beni yine kendine gitme tut ellerimi sayalım yine günleri. Işığındım ben senin zor diLeğin tüm bu kalbi yaLnız kalmam bilirim zor sensiz elimde kalemim herşeyimi yazdım yine sensiz...

i closed my eyes, i drew you into my heart, i won't open it, don't ask, it's in vain, at my last breath, if i am not between your hands, you won't be anywhere. be just mine, bring me back to life, open your doors, don't push, i know that your world won't spin without me, it's hard to breath for you. we promised for this, it's not proper to give up for our love, don't ask, camon take me again for yourself, don't go, hold my hands, let's remember all those days again. i was your light, your difficult wish, all this hard, i can't be alone i knw, it's hard without you, in my hand my pencil, i wrote everything of mine without you again...

Acılar bütün derdim

Heryerde hayalin yine aldı beni rüzgar oLup döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerLerde canımı yine düşLerim. Kurdum yine boş hayaller biLirim dönmen çok zor ahh ölürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini. İçimden seni atmam kalpsiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gözlerini çok özledim...
    seneLerim ordun her yerde doğruydun bilirim
    ben seni vurdum çok pişmanım ne olur dön gözLerinin yeşilini özLedim!!

everywhere your dream again has been a wind to bring back this body of mine, i think about my soul at those places we went. i dreamt in vein i know, it's too hard for you to turn back, i die, this heart can't stand once again your going, my heart doesn't take one,. i can't take you out of myself, it's hard to live without a heart, it smells not me but you all around, my dearling i missed your eyes...
    you have been my years, you were true everywhere i know
    i shot you i know i am too regretful please turn back i missed the green of your eyes

Acılar bütün derdim
    Sensiz bir dünyayı neyleyim...
    Endless Climb
    I am blind
    Why can't I hear?
    Color blind
    Speaking a phrase
    Instantly grown
    I am blind
    Waiting in line