Feridun Düzağaç - Söz Ver (Promise)
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı // I used to believe every word I hear, I was naive once upon a time
Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim // I don't have place to fall for now, my heart is a life routine
Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım // Tell me a thing that doesn't end so that I will believe everlasting
Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım // Tell me how to love, love is a snowy hill so that we won't get tired
Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver // Promise, don't stay like that, promise me, I won't believe your glance anymore, promise
Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? // This is not a very difficult question, come on solve, are we going to die together?
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı
Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim
Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır // Come on excite me a little, I'm not happy since a long time
Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır // I'm very afraid of losing, all habits are from childhood
Geleceksin belki çok seveceksin // You'll come, maybe you'll love a lot
Zamanı gelince gideceksin // You'll leave when the time comes
Bir keşkeye daha yer yok kalbimde // I don't have place for one more "If only" in my heart
Birlikte ölecek miyiz ? // Are we going to die together?
Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver
Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ?
http://www.youtube.com/watch?v=7xQtC--izUc