Conversation Between sacrifice86 and sohuda

1. sohuda's Avatar

sohuda said:
    tamam gorusuruz msn'e o zaman =)
    <3
  2. sacrifice86's Avatar

sacrifice86 said:
    evet dün bayramdı ama bugün orda bayram... seni ekledim msn'e. inşallah kısmetse orda konuşmak üzere kendine iyi bak
  3. sohuda's Avatar

sohuda said:
    cok sagol dostum, onu takdir ederim.
    hava hala sicak!
    yarin bayram, ama biliyorum ordada bugun, degil mi? sana da bayramin murabrek olsun canim
    I sent you a pm here with my e-mail so you could add me up,
    <3 kib, gorusuruz
  4. sacrifice86's Avatar

sacrifice86 said:
    ırak'ta güzel tabi inşallah hayallerine kavuşursun. bayramın mübarek olsun evet ihmal etmiyorsun farkındayım senin gibi bir arkadaşımın olması güzel istersen msn'de de görüşebiliriz.havalar soğumaya başladı yavaş yavaş.orda nasıl peki? neler yapıyorsun bugünlerde?
  5. sohuda's Avatar

sohuda said:
    bilmem, ama zor biraz bu. we're thinking of going to Iraq. nothing sure yet but it's a possibility.
    ah gercekten mi? harika o zaman.
    merak etme balim ihmal etmiyorum
    hava nasil orda? guzel mi?
  6. sacrifice86's Avatar

sacrifice86 said:
    neden hayal olsun ki? değişimli bir çok öğrenci geliyor .. türkiye'de hem ingilizce hem türkçe içinde öğretiliyor dersler seçim sana kalmış. geç cevap için önemli değil ama yazmayı ihmal etme
  7. sohuda's Avatar

sohuda said:
    cok haklisin! Turkiye! thats a dream! but it wont come true. it;s very difficult to go and study in Turkiye.
    but I have a question though about unis there, what language do they teach in??
    btw sorry for the late reply
  8. sacrifice86's Avatar

sacrifice86 said:
    hmm zor zamanlar yani, gelecek kaygısı içinde olmak insanı strese sokuyor.türkiye'ye gelemiyor musun üniversite için?
  9. sohuda's Avatar

sohuda said:
    tamam, anlastik, hadi gezelim!
    ozel bir sey yok burda, sikildim cok. ama hamdolsun. I am still applying to universities and still don't know where I am going to study :S it's frustrating
  10. sacrifice86's Avatar

sacrifice86 said:
    evet çok seyehat ediyorum gel canım gezelim beraber evet bayramdan sonra okula dönüş :/ çok severim de mehhhh ramazan güzel gidiyor çok şükür Allah dayanma gücü veriyor zaten sen ne alemdesin? neler yapıyorsun gün içinde?