Giorgos Giannias - Poso (Ta Spaei)

Thread: Giorgos Giannias - Poso (Ta Spaei)

Tags: None
  1. asasas said:

Thumbs up Giorgos Giannias - Poso (Ta Spaei)

Που να το πω ούτε και εγώ δεν πίστευα ποτέ
    οτι θα 'ρθει κάποια στιγμή να την πατήσω
    και ξαφνικά έτσι απλά με μια μάτια σου.. ναι!
    ανατροπές 'γίναν πολλές και πως να ζήσω.

Πόσο σ'αγαπάω πόσο δεν το πιστέυω
    κι όσο μου λείπεις η καρδιά μου υποφέρει
    πόσο μωρό μου πες μου πόσο με ΄χεις τρελάνει
    τόσο που τίποτα άλλο ποιά δεν με ενδιαφέρει.
    Εγώ και εσύ εγώ και εσύ και όπου πάει
    εγώ και εσύ πάντα μαζί σου λεω τα σπάει.

Που να το πω είναι τρελό μα δες καμιά φορά
    άλλα ζητάς και η ζωή αλλού σε πάει
    ήρθες εσύ με ένα φιλί να κάνεις τελικά
    την διαφορά μες την καρδιά και αυτό μετράει.

Πόσο σ'αγαπάω πόσο δεν το πιστέυω
    κι όσο μου λείπεις η καρδιά μου υποφέρει
    πόσο μωρό μου πες μου πόσο με ΄χεις τρελάνει
    τόσο που τίποτα άλλο ποιά δεν με ενδιαφέρει.
    Εγώ και εσύ εγώ και εσύ και όπου πάει
    εγώ και εσύ πάντα μαζί σου λεω τα σπάει.(x3)

Last edited by asasas; 05-03-2011 at 03:58 PM.

2. safe1 said:

Που να το πω ούτε και εγώ δεν πίστευα ποτέ / Whom to tell, neither me i ever believed
    οτι θα 'ρθει κάποια στιγμή να την πατήσω / that there will be a moment that i'd be in love
    και ξαφνικά έτσι απλά με μια μάτια σου.. ναι! / and so sudden simply with a glimpse of yours..yes!
    ανατροπές 'γίναν πολλές και πως να ζήσω. / so many reversals happened and how can i live

Πόσο σ'αγαπάω πόσο δεν το πιστέυω / how much i love you, how, i don't believe it
    κι όσο μου λείπεις η καρδιά μου υποφέρει / and while i miss you my heart suffers
    πόσο μωρό μου πες μου πόσο με ΄χεις τρελάνει / how much my baby tell me how much you drive me crazy
    τόσο που τίποτα άλλο ποιά δεν με ενδιαφέρει. / so much that i don't care anymore for anything else
    Εγώ και εσύ εγώ και εσύ και όπου πάει / Me and you and wherever it goes
    εγώ και εσύ πάντα μαζί σου λεω τα σπάει. / me and you always together, i tell you it rocks!

Που να το πω είναι τρελό μα δες καμιά φορά / whom to tell, it's crazy but you see sometimes
    άλλα ζητάς και η ζωή αλλού σε πάει / you ask for some things and life takes you somewhere else
    ήρθες εσύ με ένα φιλί να κάνεις τελικά / you came with a kiss to make finally
    την διαφορά μες την καρδιά και αυτό μετράει. / the difference in the heart and that counts

Πόσο σ'αγαπάω πόσο δεν το πιστέυω / how much i love you, how, i don't believe it
    κι όσο μου λείπεις η καρδιά μου υποφέρει / and while i miss you my heart suffers
    πόσο μωρό μου πες μου πόσο με ΄χεις τρελάνει / how much my baby tell me how much you drive me crazy
    τόσο που τίποτα άλλο ποιά δεν με ενδιαφέρει. / so much that i don't care anymore for anything else
    Εγώ και εσύ εγώ και εσύ και όπου πάει / Me and you and wherever it goes
    εγώ και εσύ πάντα μαζί σου λεω τα σπάει. / me and you always together, i tell you it rocks!
    (x3)
    The most charming creatures on this earth. The only women who can show what they feel and, they do feel.
    Stunning feeling...to just meet them.