[ZVQ5CQ56r6E]http://www.youtube.com/watch?v=ZVQ5CQ56r6E&feature=player_embedded#at=43[/video]
Tiho kao lopov ušla si u život moj,
i dok shvatio sam slutim već bio sam tvoj,
tu pod mojom kožom kao kod nijedne nije mi,
ostao da gori dodir ljubavi.
Ref.
Baš jednu takvu kao ti lavicu mladu, opasnu,
celu sam mladost čekao,
da srce dam joj na svom dlanu,
jednu takvu kao ti da sasvim otkinem na nju,
i volim je bez milosti od luđe najluđu, neodoljivu.
Slučajno te sreo, a namerno zavoleo,
noci u tvom oku ja nisam odoleo,
kuća bez adrese srce dugo bilo je,
tek pored tebe krenulo mu nabolje.
Ref.
Baš jednu takvu kao ti lavicu mladu, opasnu,
celu sam mladost čekao,
da srce dam joj na svom dlanu,
jednu takvu kao ti da sasvim otkinem na nju,
i volim je bez milosti od luđe najluđu, neodoljivu.
Tags:
None
-
Bane mojicevic - dodir ljubavi
-
Dodir Ljubav/touch of love
Tiho kao lopov ušla si u život moj,/Quiet like a thief u came into my life,
i dok shvatio sam slutim već bio sam tvoj,/and until I realized I suspect that I was already yours,
tu pod mojom kožom kao kod nijedne nije mi,her on my skin like any of it is not me,
ostao da gori dodir ljubavi./I left for the touch of love to burn
Ref.
Baš jednu takvu kao ti lavicu mladu, opasnu,/Just one like that like you, young lioness, dangerous,
celu sam mladost čekao,/I waited my whole youth,
da srce dam joj na svom dlanu,/to give you my heart to your palm,
jednu takvu kao ti da sasvim otkinem na nju,/one like that like I would break everything of from you ( I wasn't sure how to translate this sorry, when meant break everything I mean like go apart... sorry don't know how to explain it XD)
i volim je bez milosti od luđe najluđu, neodoljivu./and I love her without mercy crazier than the craziest, irresistible.
Slučajno te sreo, a namerno zavoleo,/I met you by coincidence, but loved you on purpose,
noci u tvom oku ja nisam odoleo,at night I couldn't resist your eyes,
kuća bez adrese srce dugo bilo je,/my heart was for a long time a house without an address,
tek pored tebe krenulo mu nabolje./just next to you it turned better.
Ref.
Baš jednu takvu kao ti lavicu mladu, opasnu,/Just one like that like you, young lioness, dangerous,
celu sam mladost čekao,/I waited my whole youth,
jednu takvu kao ti da sasvim otkinem na nju,/one like that like I would break everything of from you ( I wasn't sure how to translate this sorry, when meant break everything I mean like go apart... sorry don't know how to explain it XD)
i volim je bez milosti od luđe najluđu, neodoljivu./and I love her without mercy crazier than the craziest, irresistible.眩しいでした ヾ(≧∇≦)ゞ チガウゥ
o(^-^)o -
i dok shvatio sam slutim već bio sam tvoj,/and until I realized I suspect that I was already yours,
(Nisam sigurna oko sklapanja vremena, ali bi trebalo da bude
I stared to realize that I'd been already yours.
tu pod mojom kožom kao kod nijedne nije mi,her on my skin like any of it is not me, ostao da gori dodir ljubavi./I left for the touch of love to burn
noci u tvom oku ja nisam odoleo,at night I couldn't resist your eyes,
Cheers!