Konstantinos Galanos - As Xano Agapi

Thread: Konstantinos Galanos - As Xano Agapi

Tags: None
  1. asasas said:

Thumbs up Konstantinos Galanos - As Xano Agapi

Όταν με φιλάς σύνορα κρατάς, μέσα τους με κλείνεις.
    Με μεταξωτά λόγια και δεσμά, τη ζωή μου δίνεις.
    Αν με θες εδώ, δρόμο ανοιχτό άσε στην ψυχή μου.
    Δύσκολη πολύ κόβει σαν γυαλί η περίπτωση μου.

Συγχώρεσέ με δε μπορώ έτσι όπως θες να είμαι εγώ,
    έχω καρδιά που μοιάζει σαν τον ουρανό δεν έχει άκρη.
    Συγχώρεσέ με δε μπορώ τα βήματά μου να μετρώ,
    όσα πιστεύω εγώ δεν τα παραχωρώ κι ας χάνω αγάπη.

Φώτα ερωτικά, εκτυφλωτικά, μες στα μάτια είχα. Κι όταν ζαλιστώ και παραδοθώ
    πορεία μου δείχνεις.
    Αν με θες εδώ, δρόμο ανοιχτό άσε στην ψυχή μου.
    Δύσκολη πολύ κόβει σαν γυαλί η περίπτωση μου.

Greek Lyrics
    http://www.allthelyrics.com/forum/gr...tml#post935473
    Last edited by asasas; 02-15-2012 at 05:33 PM.

2. asasas said:

(Bump)

3. TheSerbianhoney's Avatar

TheSerbianhoney said:

Όταν με φιλάς σύνορα κρατάς, μέσα τους με κλείνεις. // When you kiss me, you keep the borders, you're closing me inside of them
    Με μεταξωτά λόγια και δεσμά, τη ζωή μου δίνεις. // With the silk words and fetters, you give me life
    Αν με θες εδώ, δρόμο ανοιχτό άσε στην ψυχή μου. // If you want me here, leave the open road in my soul
    Δύσκολη πολύ κόβει σαν γυαλί η περίπτωση μου. // It's very hard, it cuts like a glass, my situation

Συγχώρεσέ με δε μπορώ έτσι όπως θες να είμαι εγώ, // Forgive me, but I can't be what you want me to be
    έχω καρδιά που μοιάζει σαν τον ουρανό δεν έχει άκρη. // I have a heart that's like the sky, it doesn't have the end
    Συγχώρεσέ με δε μπορώ τα βήματά μου να μετρώ, // Forgive me, but I can't count my steps
    όσα πιστεύω εγώ δεν τα παραχωρώ κι ας χάνω αγάπη. // I'm not resigning from what I believe in, even if I lose love

Φώτα ερωτικά, εκτυφλωτικά, μες στα μάτια είχα. Κι όταν ζαλιστώ και παραδοθώ // Love lights, blinding, I had in my eyes. And when I get dizzy and surrender
    πορεία μου δείχνεις. // You're cursing me
    Αν με θες εδώ, δρόμο ανοιχτό άσε στην ψυχή μου. // If you want me here, leave the open road in my soul
    Δύσκολη πολύ κόβει σαν γυαλί η περίπτωση μου. // It's very hard, it cuts like a glass, my situation