Help!!!

Thread: Help!!!

Tags: None
  1. mariospa said:

Unhappy Help!!!

I katastasi mou einai apelpistiki...exei pano apo 3 xronia pou psaxnw gia 2 tragoudia kai akoma na ta anakalipsw....to ena paei kapws: "thelo na ginei to diko mou...se fernw mbrosta apo ton eafto mou....lionw gia sena gia ena diko sou mono vlema..." kai meta kapws "thelw na ginei to diko mou.....kai as einai i agapi psema..."....to tragoudaei ginaika kai prepei na einai toulaxiston 3 xronwn...to allo tragoudi ppsaxnw paei kapos " kratise me ligo akoma..vale stin zwi m xrwma...den mborw makria s na zw...kratise me min me afineis ,..ilios 8elw na gineis..." auto to tragoudaei antras ...einai kai ta 2 se pop ixous...plssssssss an kapios ta gnorizei as eidopisei.... thanxxx

2. panselinos's Avatar

panselinos said:

The first song is "Thelw na ginei to diko mou" by Rakel.

The second one... Thought it could be "Kratise me " by Kallidis, but you said it was pop, so... I don't know. :/

3. mariospa said:

[thanks soooo much....do u know where I can find Rakel's song..????????/

4. mariospa said:

Default help plss

Hey guys....im lookin for a song that its refrain goes like that " kratise me ligo akoma..vale stin zwi m xrwma...den mborw makria s na zw...kratise me min me afineis ,..ilios 8elw na gineis..." ..i dont know the name of the man that sings it....its a pop song probably released last year....pls send a msg if u have a clue....thanxxx