help needed, translate this letter to romanian

Thread: help needed, translate this letter to romanian

Tags: None
  1. atfbrt said:

Unhappy help needed, translate this letter to romanian

Do you know what makes me sad? because you think i am stupid, and you lies to me everytime.
    baby i understand everything, but i said to myself maybe you would change someday.
    if you came to me earlier i would treat you like a princess or more, but you won't that.
    evrytime you said to me i love you, but babe this is not love,
    sometime i think you hate me and you want revange from me, if that you got yours revange months ago.
    or you play with me just to have fun, and this is killed me.

what keeps you lie to me? you dont know what painful i have in my heart because of you.
    and you have no idea how much i love you, i dont want anything in this world but you,
    i am ready to lose my family to get you, or to lose anything in this world just for you.

i swear by you, cause you are the most imporant thing in my whole life, that i did'nt touch any girl since last time you've been with me.

everynight when i go to the bed i put my laptop near me and with your photo in it and cry alot.
    everytime when i see any movie and some romance in it my eyes filled with tears.
    all this happened to me just because of you, you made my life like a hell.

i want to forget you but i can't do it, i tried but i failed.
    you know why, because everytime you promise me to come to me everytime you gave me hope then you take it away.

everyday i wish to die cause i can't get you off my mind
    i am so confuse everytime i ask my self is she loves me or no, why everytime shy lied to me, what makes her everytime change her mind.
    No matter what I do, all I think about is you.

i beg you please make my mind rest please be honest with me and tell me Do you ever loved me? Do you want come to me and marry me?
    and if so what take you so long? why you made all that with me? what you want from me? just let me know.

i love you forever i like you for always as long as i am living my baby, you will be.

2. stefana-victoria's Avatar

stefana-victoria said:

I am trully sorry.
    Here it is:

Ştii ce mă întristează? Faptul că mă crezi prost şi că mă minţi de fiecare dată.
    Baby, înţeleg orice, dar mi-am spus că poate te vei schimba vreodată.
    Dacă ai fi venit mai devreme te-aş fi tratat ca pe o prinţesă sau mai mult, dar tu nu ai făcut acest lucru.
    Mi-ai spus de atâtea ori că mă iubeşti, dar babe, aceasta nu este dragoste.
    Câteodată cred că mă urăşti şi că vrei să te răzbuni pe mine, dacă vrei într-adevăr acest lucru atunci consideră că te-ai răzbunat cu mult timp în urmă.
    Sau te joci cu mine doar ca să te distrezi şi acest lucru mă omoară.
    De ce mă minţi într-una? Nu ştii cât de mult mă doare inima din cauza ta şi nu ai idee cât de mult te iubesc. Nu vreau nimic pe lumea aceasta în afară de tine. Sunt gata să renunţ ala familia mea ca să te am sau să pierd totul în această lume pentru tine.

Îţi jur că eşti totul pentru mine, că nu am atins nici o fată de ultima dată când ai fost cu mine.

În fiecare noapte când merg la culcare îmi pun laptop-ul lângă mine, cu poza ta pe el şi plâng foarte mult. De fiecare dată când văd un film chiar şi puţin romantic ochii mei se umplu de lacrimi. Şi acest lucru mi se întâmplă din vina ta, mi-ai făcut viaţa iad.

Vreau să te uit, dar nu pot să fac acest lucru. Am încercat, dar nu am reuşit.
    Ştii de ce? Pentru că de fiecare dată când mi-ai promis că o să vi la mine, mi-ai dat speranţă apoi mi-ai luat-o.

In fiecare zi îmi doresc să mor, nu pot să mi te scot din minte.
    Sunt atât de confuz de fiecare dată când mă întreb oare dacă mă iubeşte sau nu, când mă întreb de ce mă minte sau ce o face de fiecare dată să îşi schimbi atitudinea.
    Indiferent de ceea ce fac, mă gândesc doar la tine.

Te implor să îmi dai linişte, să fii sinceră cu mine si să îmi spui dacă m-ai iubit vreodată.
    Vrei să vi la mine şi să ne căsătorim?
    Şi dacă da, atunci ce te reţine? De ce mi-ai făcut acele lucruri? Ce vrei de la mine?
    Vreau doar să îmi spui.

Te voi iubi mereu, te voi plăcea mereu, vei fi iubita mea pentru tot restul vieţii mele.

3. atfbrt said:

thanks a million